Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Sveikos,
paklausiu truputi neitema. Kai perkat is supermamu, ar visada parasot pardavejiai kai gaunat siuntinukus? Ar jums visada paraso, kai gauna mamos siuntinukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgilas @ 2011 03 29, 20:07)
Sveikos,
paklausiu truputi neitema. Kai perkat is supermamu, ar visada parasot pardavejiai kai gaunat siuntinukus? Ar jums visada paraso, kai gauna mamos siuntinukus?  g.gif

kai siunciu registruotu-pati matau post.lt sistemoje, kada mama atsieme siuntinuka. o jei siunciu paprastu-paprasau, kas pranestu kai gaus.
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2011 03 29, 15:57)
Taigi atsispausdinkit ta kupona. Ten parasyta, kad parduotuvej irgi galima pasinaudoti ta nuolaida. Nors viena drabuzeli, bet uz normalesne kaina nusipirksit.

o kaip gerai, aš taip ir padarysiu, nes jau žiūriu, kad kas mums patinka, tai jau mūsų dydžių nerasta 4u.gif
Atsakyti
Ar paraso mamos (Aciu tiko, patiko)
Ar raso tik tuo atveju jei nepatiko (grazinkit pinigus) lotuliukas.gif
Issiunciau siuntinuka vienai mamai. Kol kas negavau zinutes, kad gavo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgilas @ 2011 03 29, 19:18)
Ar paraso mamos (Aciu tiko, patiko)
Ar raso tik tuo atveju jei nepatiko (grazinkit pinigus)  lotuliukas.gif
Issiunciau siuntinuka vienai mamai. Kol kas negavau zinutes, kad gavo.  g.gif

čia kaip susitari su mamyte. Aš visada parašau, kad parašytų kai gaus, man taip kažkaip ramiau. Aišku, kartais neparašo, matyt, užmiršta. Dažnai ir manęs paprašo, kad parašyčiau, jog prekę gavau. Čia grynai nuo susitarimo priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgilas @ 2011 03 29, 20:07)
Sveikos,
paklausiu truputi neitema. Kai perkat is supermamu, ar visada parasot pardavejiai kai gaunat siuntinukus? Ar jums visada paraso, kai gauna mamos siuntinukus?  g.gif

aš tai stengiuos parašyt jei nepamirštu, nes nu kažkaip neramu gi pardavėjai turėtų būt g.gif gal ji tiesiog pamiršo? galit paklaust:)
Atsakyti
Aš tai stengiuos visad arašyt, kada aėjo, tik kad ne pati priiminėju siuntinukus, tai sunku visus sugaudyt būna ax.gif
Atsakyti
As visada parasau, kai gaunu, ir pati to paties prasau blush2.gif
.....bet zinot, ka pastebejau, tik idedu berniuku skelbime lindexiukus, iskart isgaruoja, net su demytem blush2.gif , o mergaiciu ne schmoll.gif g.gif kazi kodel g.gif nezinau, kiek kartu prasciau perka, ar, kad pasirinkimas didesnis, ar kame beda g.gif pvz . suknytei esu mokejusi apie 50Lt, apsirengem tikrai nedaug,ji beveik nauja, parduodu uz 20, niekas neperka g.gif atrodo, kad man pasiulytu tokia.... unsure.gif arba maikytei, 25mokejau, uzsivilkom gal 2kart, tai uz 5 niekas neperka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 29 kovo 2011 - 20:15
QUOTE(lineva @ 2011 03 29, 21:09)
.....bet zinot, ka pastebejau, tik idedu berniuku skelbime lindexiukus, iskart isgaruoja, net su demytem blush2.gif , o mergaiciu ne schmoll.gif  g.gif kazi kodel g.gif nezinau, kiek kartu prasciau perka, ar,  kad pasirinkimas didesnis, ar kame beda  g.gif  pvz . suknytei esu mokejusi apie 50Lt, apsirengem tikrai nedaug,ji beveik nauja, parduodu uz 20, niekas neperka g.gif atrodo, kad man pasiulytu tokia.... unsure.gif arba maikytei, 25mokejau, uzsivilkom gal 2kart, tai uz 5 niekas neperka g.gif

Taip,forume greiciau isperka berniukiskus (ir ne tik Lindex) rubelius... tongue.gif Labai idomus fenomenas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 29, 17:50)
"Take the coupon to a Lindex store or use the internet code on Lindex Shop Online and you will receive 25% off one childrens item. "

jio! ir mano krepseliui pritaike tik vienam rubui smile.gif
Leja sako tiesa! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 29, 22:09)
.....bet zinot, ka pastebejau, tik idedu berniuku skelbime lindexiukus, iskart isgaruoja, net su demytem blush2.gif , o mergaiciu ne schmoll.gif  g.gif kazi kodel g.gif nezinau, kiek kartu prasciau perka, ar,  kad pasirinkimas didesnis, ar kame beda  g.gif  pvz . suknytei esu mokejusi apie 50Lt, apsirengem tikrai nedaug,ji beveik nauja, parduodu uz 20, niekas neperka g.gif atrodo, kad man pasiulytu tokia.... unsure.gif arba maikytei, 25mokejau, uzsivilkom gal 2kart, tai uz 5 niekas neperka g.gif

As paziurejau forume "mano drabuziai" beveik dvigubai daugiau yra skelbimu su mergaitiskais rubeliais. g.gif ten skaicius rodo, prie mergaitems ir berniukams.
Net devetu rubu parduotuvei, berniukams rubu buna mazesnis pasirinkimas.
jie nudevi, neber ka parduot. lotuliukas.gif

Niekaip nerandu, kaip gauti ta nuolaida. 25 % Lindexiukams.
Papildyta:
Niekaip nerandu, kaip gauti ta nuolaida. 25 % Lindexiukams.
Prisiregistravau - esu pirmam puslapyje - spaudziu naujienos. Nieko nerandu doh.gif
Ka netaip darau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgilas: 29 kovo 2011 - 20:42
Atidarykite pagrindini Lindex puslapi, tenais is kaires pamatysite nuotraukyte (berniukas su mergaite) tokia pilkos spalvos, apacioje su uzrasu right now springtime, spauskite ant jos ir viska gausite, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulli: 29 kovo 2011 - 21:09