Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

nuolaida net didesne nei parduotuvej. be to: pasiemiau 3 uz 2 (viska po 29 lt) ir dar vienam rubui pritaike nuolaida 7,25 lt. Uz 50 lt gavosi 2 kelnes ir marskinukai. Kaip cia nesusigundysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 03 29, 13:19)
ot gausit mamkos, kuri čia apie internetinę nuolaidą prasitarė doh.gif o jau planavau koduotis nuo to lindex'o

aš lygiai tą patį norėjau parašyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal galima būtų prie ko nors prisijungti su pirkinuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 03 29, 13:57)
as tai laukiu nesulaukiu keliones i Panevezi, sako, ten "Babilone" labai didelis Lindexas ir bodziukus vis dar nukainuoja iki 12Lt ir 7Lt blink.gif  thumbup.gif. aisku, kai nuvaziuosiu, kaip tycia nieko nebus. na, bent jau triusikeliu hihihi.gif su mumiais gal dukrai rasiu, nes pazadejau, o Kaune ju neber ir greiciausiai jau nebus, nes storesnio tikotazo, tipo zieminiai

Nežinau, kiek didelis jis turėtų būti, bet šiek tiek ten jo yra hihihi.gif Kauno nesu buvusi, tai palyginti neišeis biggrin.gif
O bodžiukai nukainuoti, paprastai, būna mažesnių dydžių ax.gif Su didesniais jau sunkokai mastau.gif
Atsakyti
jai kas pirks internetu ,priglauskit ir mus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 03 29, 13:57)
as tai laukiu nesulaukiu keliones i Panevezi, sako, ten "Babilone" labai didelis Lindexas ir bodziukus vis dar nukainuoja iki 12Lt ir 7Lt blink.gif  thumbup.gif. aisku, kai nuvaziuosiu, kaip tycia nieko nebus. na, bent jau triusikeliu hihihi.gif su mumiais gal dukrai rasiu, nes pazadejau, o Kaune ju neber ir greiciausiai jau nebus, nes storesnio tikotazo, tipo zieminiai biggrin.gif
Papildyta:

deja nera 86...

su didesne nuolaida dazniausiai buna iki 74 dydzio bodziukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 29, 16:06)
jai kas pirks internetu ,priglauskit ir mus  blush2.gif

tai kad nuolaida tik VIENAM rubui (ne visam krepseliui), jei net padarysiu dar viena uzsakyma su jumis kartu, tai nuolaida bus arba jusu, arba mano rubui.
Atsakyti
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 29, 16:51)
tai kad nuolaida tik VIENAM rubui (ne visam krepseliui), jei net padarysiu dar viena uzsakyma su jumis kartu, tai nuolaida bus arba jusu, arba mano rubui.

Nesuprantu, kaip čia jums tik vienam duoda, man visiems g.gif
Atsakyti
Taigi atsispausdinkit ta kupona. Ten parasyta, kad parduotuvej irgi galima pasinaudoti ta nuolaida. Nors viena drabuzeli, bet uz normalesne kaina nusipirksit.
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 29, 16:53)
Nesuprantu, kaip čia jums tik vienam duoda, man visiems  g.gif

man raso
"Discounts
25% discount on one Childrens item ", taigi tik vienam
Papildyta:
QUOTE(IndresS @ 2011 03 29, 16:57)
Taigi atsispausdinkit ta kupona. Ten parasyta, kad parduotuvej irgi galima pasinaudoti ta nuolaida. Nors viena drabuzeli, bet uz normalesne kaina nusipirksit.

cia irgi variantas, kuponas galioja iki 2011 04 12
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 29, 17:53)
Nesuprantu, kaip čia jums tik vienam duoda, man visiems  g.gif

Aš ir prekes susimečiau į krepšelį tai man visiems rūbams duoda
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2011 03 29, 17:36)
Aš ir prekes susimečiau į krepšelį tai man visiems rūbams duoda

"Take the coupon to a Lindex store or use the internet code on Lindex Shop Online and you will receive 25% off one childrens item. "
Atsakyti