Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Man pirmoji is tikruju striukyte mielesne wub.gif blush2.gif

O as sianakt sapnavau, kad mano vaiku visus lindexiukus kazkas pavoge doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 29, 10:48)
Man pirmoji is tikruju striukyte mielesne wub.gif  blush2.gif
O as sianakt sapnavau, kad mano vaiku visus lindexiukus kazkas pavoge doh.gif  doh.gif  doh.gif

Turbut kosmaras buvo ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2011 03 29, 11:49)
Turbut kosmaras buvo ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   mirksiukas.gif

doh.gif nu tikrai blush2.gif
dar atsimenu liko tik mazojo viena zydra maikyte su ufonautu, as ja pasiemusi ir zliumbiau doh.gif biggrin.gif dabar jau juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 29 kovo 2011 - 10:52
QUOTE(lineva @ 2011 03 29, 11:48)
Man pirmoji is tikruju striukyte mielesne wub.gif  blush2.gif
O as sianakt sapnavau, kad mano vaiku visus lindexiukus kazkas pavoge doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, negaliu, kaip juokiausi thumbup.gif tikrai košmaras turėjo būt

O dėl tų striukyčių, tai dabar galvoju, o ar jos reikia iš vis? Turim tokį storesnį džemperį GAP, jį apvelku jeigu tik iki mašinos reikia nukeliauti. Į lauką su kombiu, bet tas kombis man jau nebemielas, ir gegužį nei šis nei tas jį vilkti. Bet atrodo, kad gegužį jau ir šilta bus. Mamos, kurios nebe pirmą vaiką auginat, patarkit ką man daryti. Ar vėlyvesniam pavasariui ir vasarai reikia tokių striukyčių? Truputį susibalamutinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricco*: 29 kovo 2011 - 11:02
Na as is savo patirties saku, kad striukyte siltam pavasariui ar vasarai reikalinga, na tokia, kur tik plonas pamusaliukas, o ji pati plonyte plonyte, nes ir vasara kartais zvarboki vakarai buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 29, 12:05)
Na as is savo patirties saku, kad striukyte siltam pavasariui ar vasarai reikalinga, na tokia, kur tik plonas pamusaliukas, o ji pati plonyte plonyte, nes ir vasara kartais zvarboki vakarai buna 4u.gif

Ačiū, o šita su žvaigžutėm plona, ar storesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 29, 12:06)
Ačiū, o šita su žvaigžutėm plona, ar storesnė  4u.gif

as neciupinejau, o nete neraso?, einu paziuret.......
Papildyta:
na ji gali buti kiek siltesne, labiau pavasariui, rudeniui g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 29, 11:02)
Dabar galvoju, kad gal reikia nupirkt striukytę pavasariui ir neapsisprendžiu kokią, nei vienos gyvai nečiupinėjau, noriu jūsų nuomonės  4u.gif

http://www.lindex.co...;111361;3275708

ar šitą?

http://www.lindex.co...;111361;3275708

su zvaigzdutem mielesne del tu medziaginiu "mankietuku", bet ne labai patinka tas uzsegimas per sona. kartais norisi tik uzmesti striukyte, ar atsegti, kai silta, o ta kur per sona, gal maziau patogi g.gif. bet cia aisku, smulkmenos, svarbiausias klausimas, ar isvis jums tos striukes reikia hihihi.gif. vakar as ciupinejau ta vienspalve, bet nusprendziau, kad ner ji jau tokia nuostabi, kad pulciau pirkt blush2.gif, be to, balandzio menesi jau karscius pranesa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 03 29, 12:37)
su zvaigzdutem mielesne del tu medziaginiu "mankietuku", bet ne labai patinka tas uzsegimas per sona. kartais norisi tik uzmesti striukyte, ar atsegti, kai silta, o ta kur per sona, gal maziau patogi g.gif. bet cia aisku, smulkmenos, svarbiausias klausimas, ar isvis jums tos striukes reikia  hihihi.gif. vakar as ciupinejau ta vienspalve, bet nusprendziau, kad ner ji jau tokia nuostabi, kad pulciau pirkt blush2.gif, be to, balandzio menesi jau karscius pranesa   hihihi.gif

Ačiū jums ir kitoms parašiusioms, apsisprendžiau - mums jos nereikia. Jei prireiks, ką nors susiorganizuosim. Nors ir kaip Indrės dėka ta nuolaida vilioja vėl apsipirkt, užteks, nes paskutiniu metu nieko neveikiu, tik perku vaikui Lindex rūbus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricco*: 29 kovo 2011 - 11:52
Gal kas sita 86 dydzio greit pardavinesit?
http://www.lindex.co...spx?id=11459942

Jei ne, tai teks tuos 25% panaudot turbut. Jei toki dydi rasiu ax.gif
Atsakyti
as tai laukiu nesulaukiu keliones i Panevezi, sako, ten "Babilone" labai didelis Lindexas ir bodziukus vis dar nukainuoja iki 12Lt ir 7Lt blink.gif thumbup.gif. aisku, kai nuvaziuosiu, kaip tycia nieko nebus. na, bent jau triusikeliu hihihi.gif su mumiais gal dukrai rasiu, nes pazadejau, o Kaune ju neber ir greiciausiai jau nebus, nes storesnio tikotazo, tipo zieminiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IndresS @ 2011 03 29, 13:50)
Jei toki dydi rasiu  ax.gif

deja nera 86...
Atsakyti
ot gausit mamkos, kuri čia apie internetinę nuolaidą prasitarė doh.gif o jau planavau koduotis nuo to lindex'o
Atsakyti