Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(...little mary... @ 2011 03 28, 16:46)
kad tuos, kurie buvo namie, pardavė mano sesė  ax.gif  O tuos dvejus, kuriuos turim su savimi (74-80, 86), galėsim tik po gero mėnesio parduoti, nes tik tada grįšim  ax.gif
Tai tik pasižiūriu, pasidairau, ko kas ieško ir liežuvį prikandu, nes turiu tokių rūbelių, bet paduot negaliu  blush2.gif

jei tokie, kaip kad ieskau, tai ojej kaip noriu blush-anim-cl.gif2 wub.gif
palauksiu, kad ir du menesius. vasarai dairaus rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 29, 09:06)
Aš nematau jokios nuolaidos  g.gif Kur ją reikia žiūrėti?  bigsmile.gif

Pagrindinis psl. -> Right now springtime (zemiau nei Shop Online, po pilka dezute) -> uzsisakai naujienlaiski-> atsiuncia kupona wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2011 03 29, 10:14)
Pagrindinis psl. -> Right now springtime (zemiau nei Shop Online, po pilka dezute) -> uzsisakai naujienlaiski-> atsiuncia kupona  wink.gif

neatsiuntė man jokio kupono schmoll.gif gal dar palaukti reikia...ar iš karto atsiunčia?
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 29, 09:20)
neatsiuntė man jokio kupono  schmoll.gif gal dar palaukti reikia...ar iš karto atsiunčia?

Nu juo, po poros minuciu ir atsiunte man g.gif
O varnele uzdejot kad su salygom sutinkat?
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2011 03 29, 10:24)
Nu juo, po poros minuciu ir atsiunte man  g.gif
O varnele uzdejot kad su salygom sutinkat?

Gavau, nekantri aš biggrin.gif , kai užmigdysiu klecką, pamėginsiu pasinaudot tuo kuponu, tada parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 03 29, 10:06)
jei tokie, kaip kad ieskau, tai ojej kaip noriu blush-anim-cl.gif2 wub.gif
palauksiu, kad ir du menesius. vasarai dairaus rolleyes.gif

kad ne, mūsų iš praeitos vasaros - glaudytės su "stinkučiu", o maudymiaus trusikiukai su aštunkojukais blush2.gif (jei norėsit, padarysiu foto)
Atsakyti
Dabar galvoju, kad gal reikia nupirkt striukytę pavasariui ir neapsisprendžiu kokią, nei vienos gyvai nečiupinėjau, noriu jūsų nuomonės 4u.gif

http://www.lindex.co...;111361;3275708

ar šitą?

http://www.lindex.co...;111361;3275708
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 03 29, 10:40)
kad ne, mūsų iš praeitos vasaros - glaudytės su "stinkučiu", o maudymiaus trusikiukai su aštunkojukais blush2.gif  (jei norėsit, padarysiu foto)

su stinky is moomin?
user posted image
noreciau su juo ax.gif

ir as jau gavau 25% kupona bigsmile.gif
grr, smaguma! kaip cia tu naujienu sulaukt greiciau doh.gif o, jau matau pizamu nauju bigsmile.gif

Atsakyti
sveikos,
padariau ir as uzsakyma, bet -25% tik vienam rubeliui taiko. tai padariau du uzsakymus su pristatymu i parduotuve, nes norejau abieju dryzuotu bodziuku trumpom rankovem. uz pristatyma neparase, kad reikia moketi.
Atsakyti
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 29, 11:24)
sveikos,
padariau ir as uzsakyma, bet -25% tik vienam rubeliui taiko. tai padariau du uzsakymus su pristatymu i parduotuve, nes norejau abieju dryzuotu bodziuku trumpom rankovem. uz pristatyma neparase, kad reikia moketi.

taigi, kad ne vienam, o kiekvienam, aš į krepšelį buvau sudėjus 3 rūbelius, tai 20 lt nuolaida, gavosi, bet nepirkau dar ax.gif nes dėl striukyčių neapsisprendžiu, gal vis dėl to, kas nors parašys savo nuomonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 29, 11:30)
taigi, kad ne vienam, o kiekvienam, aš į krepšelį buvau sudėjus 3 rūbelius, tai 20 lt nuolaida, gavosi, bet nepirkau dar  ax.gif nes dėl striukyčių neapsisprendžiu, gal vis dėl to, kas nors parašys savo nuomonę  blush2.gif

nu nezinau, emiau du bodzius po 29 lt ir tik 7,25 lt parase nuolaida, teko daryti antra toki pat uzsakyma. gal todel kad prekes vienodos, tik spalvos skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 29, 10:30)
taigi, kad ne vienam, o kiekvienam, aš į krepšelį buvau sudėjus 3 rūbelius, tai 20 lt nuolaida, gavosi, bet nepirkau dar  ax.gif nes dėl striukyčių neapsisprendžiu, gal vis dėl to, kas nors parašys savo nuomonę  blush2.gif

As imciau tik zvaigzdeta wub.gif Mano vyresnelis tik i zvaigzdes ant drabuziu ir ziuri, ir as nuo jo uzsikreciau. O maziui kai uzvilkau bodziuka su zvaigzdetom rankovem, tai ciupinejosi tas rankoves ilgai, pesiojosi patenkintas. Turbut ir jam patinka lotuliukas.gif
Atsakyti