Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(agpa @ 2011 03 28, 14:49)
kad ir viena daikta? bigsmile.gif
idomu, pritaikytu %, jei apmokeciau snd, o atsiimciau ryt/poryt?

perkant internetu nuolaidos nebuvo šiom dienom, tik pačioj parduotuvėj g.gif
ir man rodos atsiunčia nemokamai nuo 150 į namus arba sutartą parduotuvę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutRut: 28 kovo 2011 - 14:36
QUOTE(agpa @ 2011 03 28, 14:49)
kokio dydzio jusu? gal perpirktume ax.gif
g.gif as ir suabejojau.. dbr vyrutis nesioja 74/80 bodziukus ir yra virs 10kg biggrin.gif idomu kokie ismatavimai vasara laukia..

kad tuos, kurie buvo namie, pardavė mano sesė ax.gif O tuos dvejus, kuriuos turim su savimi (74-80, 86), galėsim tik po gero mėnesio parduoti, nes tik tada grįšim ax.gif
Tai tik pasižiūriu, pasidairau, ko kas ieško ir liežuvį prikandu, nes turiu tokių rūbelių, bet paduot negaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 03 27, 20:31)
Erikiuxxx po gero pusmečio užvers skelbimų temą savo Lindex'iukais  thumbup.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif

siandien pasiemiau sitas bliuskytes abiem
user posted image

dar pasiemiau su makvinu,bet internete nera g.gif

sake,kad striukiu papildymo nebus verysad.gif verysad.gif
itariu ie tu megstuku nebus sad.gif
reik bandyti internetu uzsakyti,kas pirkote ar sudetinga? unsure.gif reikia iskart apmoketi?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 28, 17:04)
biggrin.gif
siandien pasiemiau sitas bliuskytes abiem
user posted image

dar pasiemiau su makvinu,bet internete nera g.gif
sake,kad striukiu papildymo nebus  verysad.gif  verysad.gif
itariu ie tu megstuku nebus sad.gif
reik bandyti internetu uzsakyti,kas pirkote ar sudetinga?  unsure.gif reikia iskart apmoketi?

Aš pirkau internetu, nieko ten sudėtingo, apmoki iškarto kreditine kortele. Siunčia rūbus tiesiai iš Švedijos. Ateina maždaug per savaitę tiesiai į namus atveža kurjeris. Perkant daugiau nei už 150 lt siuntimas nekainuoja. Apsimoka tikrai jeigu reikia daugiau rūbelių ax.gif Nes kai kuriais atvejais dydžių pasirinkimas didesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 28, 17:05)
Aš pirkau internetu, nieko  ten sudėtingo, apmoki iškarto kreditine kortele. Siunčia rūbus tiesiai iš Švedijos. Ateina maždaug per savaitę tiesiai į namus atveža kurjeris. Perkant daugiau nei už 150 lt siuntimas nekainuoja. Apsimoka tikrai jeigu reikia daugiau rūbelių  ax.gif Nes kai kuriais atvejais dydžių pasirinkimas didesnis  smile.gif

gaila,neturiu kreditines korteles verysad.gif

o gal kas siusis,galetu man du megstukus prigriebti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 28, 18:34)

jums tai tikrai dar tu 2-ju megztuku iki pilnos laimes truksta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 28, 18:34)
gaila,neturiu kreditines korteles verysad.gif

Taigi įsigykit tą kreditinę kortelę, šiais laikais, manau, kad tai tikrai reikalingas daiktas. Gal ne tik Lindex'e teks apsipirkti, lėktuvo bilietai ir panašiai. Galima tokią kortelę įsigyti tuščią, pvz, be banko pinigų, persivesti savo pinigus ir už juos pirkti. Aš bent jau taip darau, kreditinėj kortelėj yra mano santaupos atostogoms, kitiems pirkiniams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 03 28, 19:35)
jums tai tikrai dar tu 2-ju megztuku iki pilnos laimes truksta  hihihi.gif

biggrin.gif

QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 28, 19:53)
Taigi įsigykit tą kreditinę kortelę, šiais laikais, manau, kad tai tikrai reikalingas daiktas. Gal ne tik Lindex'e teks apsipirkti, lėktuvo bilietai ir panašiai.  Galima tokią kortelę įsigyti tuščią, pvz, be banko pinigų, persivesti savo pinigus ir už juos pirkti. Aš bent jau taip darau, kreditinėj kortelėj yra mano santaupos atostogoms, kitiems pirkiniams  smile.gif

reiks pasidometi,tik ner tam laiko blush2.gif
cia sebe reikia imti?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 28, 21:23)
reiks pasidometi,tik ner tam laiko blush2.gif
cia sebe reikia imti?

jei tik užsakinėsiu, būtinai duosiu tau žinią mirksiukas.gif O šiaip nebūtinai seb, galima ir swedbanke, kaip tik nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2011 03 28, 20:48)
jei tik užsakinėsiu, būtinai duosiu tau žinią mirksiukas.gif  O šiaip nebūtinai seb, galima ir swedbanke, kaip tik nori mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aciu
Atsakyti
Gal bandet panaudot ta 25% nuolaidos kupona vienam gaminiui, kur Lindexo psl. duoda? Ten kokiu nauju salygu neatsiranda, kai nori panaudot? (pvz kad tik is naujos kolekcijos, ar dar kaip nors?)
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2011 03 29, 09:36)
Gal bandet panaudot ta 25% nuolaidos kupona vienam gaminiui, kur Lindexo psl. duoda? Ten kokiu nauju salygu neatsiranda, kai nori panaudot? (pvz kad tik is naujos kolekcijos, ar dar kaip nors?)

Aš nematau jokios nuolaidos g.gif Kur ją reikia žiūrėti? bigsmile.gif
Atsakyti