Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Kaune irgi šį savaitgalį 20% visoms vaikiškoms nenukainuotoms prekėms biggrin.gif
o dabar greitai prisipažįstat, kuri mamytė prasinešė pro 74 dydžio rūbelius ir mažai ką paliko, teko 80 imt lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus Klaipėdoje irgi Lindexe nuolaidos, nusipirkom striukę pavasarišką biggrin.gif
http://www.lindex.co...;111370;1357363
Atsakyti
o aš labai džiaugiuos dryžuotu romperiuku su kapišonu (neberandu nuorodos internetinėj pard.), ir kepure su kaklaskare ir ir daaar ten pilnas maišas visko doh.gif
vyras net nepriekaištauja kad tiek pinigų išleidau, nes vaikštau išsišiepus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 25, 18:17)
erikiuxxx, jei labai labai reikia, tai mano mamyte vaziuos i Lietuva balandzio kazkur 16-18 dienomis, galetu ji paziureti situ striukyciu lindexe, bet jau gal bus per velu jums g.gif, tik as gyvenu provicijoje, tai atsiusciau jei ka pastu blush2.gif tik dabar ji paziureti negales, nes Ispanijoj yra, gris uz 1.5sav. i Svedija unsure.gif niu pagalvok blush2.gif nebutu sunku , jei ka mirksiukas.gif

oi butu smagu blush2.gif tik nesinori jusu apsunkinti blush2.gif

buvau Panoramoi striukiu siu nekvapo doh.gif tik langotos kabejo,man jos nelabai,noriu kazko zaismingesnio
bandysiu ryt i akropoli nulekti ir i centra,gal rasiu..vis dar turiu vilties blush2.gif

siandien Lindexe maziam nupirkau akinius bigsmile.gif
vyresneliui tai liuksiniai,tokie stilingi
user posted image
o maziui situos bigsmile.gif koki faini,tie soniniai pagaliukai lankstus,tokie nesulauzomi bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 kovo 2011 - 20:28
faini akinukai. Mes dar per maži akinukams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 26, 20:27)
oi butu smagu  blush2.gif tik nesinori jusu apsunkinti  blush2.gif

buvau Panoramoi striukiu siu nekvapo doh.gif tik langotos kabejo,man jos nelabai,noriu kazko zaismingesnio
bandysiu ryt i akropoli nulekti ir i centra,gal rasiu..vis dar turiu vilties blush2.gif
siandien Lindexe maziam nupirkau akinius bigsmile.gif
vyresneliui tai liuksiniai,tokie stilingi
user posted image
o maziui situos bigsmile.gif koki faini,tie soniniai pagaliukai lankstus,tokie nesulauzomi bigsmile.gif

user posted image

niu ziurekit, jei nerasit, bandysim galvoti, jei ka mirksiukas.gif
o akiniu ir as labai noriu, o tie pirmeiji per dideli bus mano spokui 1.5m g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 26, 20:47)
faini akinukai. Mes dar per maži akinukams  biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(lineva @ 2011 03 26, 21:21)
niu ziurekit, jei nerasit, bandysim galvoti, jei ka mirksiukas.gif
o akiniu ir as labai noriu, o tie pirmeiji per dideli bus mano spokui 1.5m g.gif

aciukas blush2.gif

manau bus dydoki, as saviskiui antrus emiau,jam 2m ax.gif bet mes labai smulkus blush2.gif
Atsakyti
mamos, gal zinot kurioj vietoj naujas pardavimu forumas Lindex'u berniukams, senas uzdarytas, o naujas kazin ar yra sukurtas? as nerandu g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...16888&st=12

Sicia wink.gif
Atsakyti
simpson rase,kad nuolaida taiko tik rubams,bet netiesa man nuolaida akiniam pritaike,as kasoi pries mokant paklausiau ar taiko,pasake visom vaiku prekem smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri matet Vilniaus lindexuose toki dzemperiuka,Panoramoj ner,gal kituose pastebejot,noreciau nupirkt su nuolaida.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajone35 @ 2011 03 27, 11:53)
Sveikutes,gal kuri matet Vilniaus lindexuose toki dzemperiuka,Panoramoj ner,gal kituose pastebejot,noreciau nupirkt su nuolaida.
user posted image

jai matysiu parasysiu,kokio dydzio reikia?
Atsakyti