Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 24, 19:53)
gal kasnors matet siu striukyciu?
ziuriu internete net nera reikiamu dydziu sad.gif
o lindexe as nesu maciusi  verysad.gif

user posted image

maciau siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 03 24, 22:45)
maciau siandien smile.gif

kurrrrr bigsmile.gif bigsmile.gif man taip reikia savo bachuriukam 116d ir 92 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 24, 21:28)
kurrrrr  bigsmile.gif  bigsmile.gif man taip reikia savo bachuriukam 116d ir 92 wub.gif

Cia Sw 4u.gif Gal ir toloka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 03 25, 07:11)
Cia Sw 4u.gif Gal ir toloka biggrin.gif

Gaila, kad is SE taip brangiai kainuoja per pasta registruotas siuntimas verysad.gif

Parodysim savo paskutiniausia pirkini , tik sitas kombis graziausiai atrodytu lieknai lieknai mergytei, mano tokia putlute, nestora, bet tokia biggrin.gif wub.gif tai nieko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 25, 11:41)
Gaila, kad is SE taip brangiai kainuoja per pasta registruotas siuntimas verysad.gif
Parodysim savo paskutiniausia pirkini , tik sitas kombis graziausiai atrodytu lieknai lieknai mergytei, mano tokia putlute, nestora, bet tokia biggrin.gif  wub.gif tai nieko thumbup.gif

Jeigu perki internetu už 150 lt, tai siuntimas nemokamas ir į namus kurjeris siuntinį atneša. Jeigu pirksit tas 2 striukytes gal ir išeis ta suma, o jei ne dar kokį drabužėlį dadedat ir turit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricco*: 25 kovo 2011 - 13:15
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 25, 13:14)
Jeigu perki internetu už 150 lt, tai siuntimas nemokamas ir į namus kurjeris siuntinį atneša. Jeigu pirksit tas 2 striukytes gal ir išeis ta suma, o jei ne dar kokį drabužėlį dadedat ir turit  4u.gif

Cia is pacios SE bigsmile.gif geras, thumbup.gif , nes as turejau omeny,kad pacios SE pastas labai brangiai kainuoja (registruotas i LT) doh.gif , nes jei mama siuncia registruotu, tai labai brangu doh.gif , as tiesiogiai is jokio lindexo , ar kitos nesisiunciau i Lietuva, tik parsisiunciam is ju i ta pacia Svedija, o tada mama parveza blush2.gif
Atsakyti
O vat NO neturi Lindex parduotuvės internete verysad.gif O gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 25, 14:25)
Cia is pacios SE bigsmile.gif geras,  thumbup.gif , nes as turejau omeny,kad pacios SE pastas labai brangiai kainuoja (registruotas i LT) doh.gif , nes jei mama siuncia registruotu, tai labai brangu doh.gif , as tiesiogiai is jokio lindexo , ar kitos nesisiunciau i Lietuva, tik parsisiunciam is ju i ta pacia Svedija,  o tada mama parveza blush2.gif

Taip, siuntinys keliauja iš Švedijos. Aš pirkau iš internetinės parduotuvės, tikrai apsimoka, jeigu reikia daugiau rūbelių, be to ten dar būna dydžių kur pas mus išluota, bent jau mano atveju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricco*: 25 kovo 2011 - 15:45
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 25, 13:14)
Jeigu perki internetu už 150 lt, tai siuntimas nemokamas ir į namus kurjeris siuntinį atneša. Jeigu pirksit tas 2 striukytes gal ir išeis ta suma, o jei ne dar kokį drabužėlį dadedat ir turit  4u.gif

verysad.gif bet nera internete reikiamu dydziu kiek supratau? blush2.gif
Atsakyti
Erikiuxxx, tikrai nebera reikiamu dydziu, viena tai yra, bet kito dydzio nebera verysad.gif
Bet siaip daba palyginausu SE ir LT kainas, tai kolkas labiau apsimoka, su dabartiniu kursu pirkti LT g.gif labai pakiles kursas unsure.gif palyginus, kas buvo pries metus, tai neblogas skirtumas unsure.gif
Atsakyti
Jeugu kam aktualu, tai šiandien buvau Vilniaus Panoramos Lindex'e. Šį savaitgalį 20 proc nuolaidą visiems vaikų drabužiams. Na netaiko nuolaidos jau nukainuotiems 4u.gif
Atsakyti
erikiuxxx, jei labai labai reikia, tai mano mamyte vaziuos i Lietuva balandzio kazkur 16-18 dienomis, galetu ji paziureti situ striukyciu lindexe, bet jau gal bus per velu jums g.gif, tik as gyvenu provicijoje, tai atsiusciau jei ka pastu blush2.gif tik dabar ji paziureti negales, nes Ispanijoj yra, gris uz 1.5sav. i Svedija unsure.gif niu pagalvok blush2.gif nebutu sunku , jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti