Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Dangiuks @ 2011 03 24, 14:00)
gresa, niu bent man tai Lindex kokybė žymiai geresnė už ED blush2.gif

net ner ka lyginti smile.gif ED is kart kaklas issitampo, nusiskalbia po vieno skalbimo...
lindex irgi teko susidurt su ne kokia kokybe, pvz vasara pirkau haremo kelnes ir maikute, maikute po poros skalbimu ne kaip atrode, na siulai istrukinejo, kazkaip idomiai, kelnytes ir kazkiek pasiburbulavo, bet ta medziaga tokia plona, ner ka noret. o ir grozis viska atperka laugh.gif
as apie si derinuka:
user posted image
o sias haremo kelnytes as is vis issimylejau, labai giria visi rolleyes.gif ir dar manau ilgai nesiosim ax.gif
user posted image
QUOTE(...little mary... @ 2011 03 24, 14:57)
O sakykit, bačiukų mažuliukų Lindex'e nebūna?

buna buna, pirkau ale ugsiukus, tokius plonus, vidus peliuko medziaga, maciau siemet balti yra.buna ir sportbatuku, irgi pirkus. ax.gif
Atsakyti
ai koks grožis wub.gif
mes irgi tokias kelnytes turim, 74 dydžio, bet dar nevaikštom ir net nestovim, na šiek tiek ir didokos kol kas, bet jau taip bijau kad išaugsim nepradėję vaikščiot g.gif kokio didumo jūsiškė nuotraukoje dėvi?

QUOTE(gresa @ 2011 03 24, 16:22)
o sias haremo kelnytes as is vis issimylejau, labai giria visi  rolleyes.gif  ir dar manau ilgai nesiosim  ax.gif
user posted image

buna buna, pirkau ale ugsiukus, tokius plonus, vidus peliuko medziaga, maciau siemet balti yra.buna ir sportbatuku, irgi pirkus.  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 03 24, 15:40)
ai koks grožis wub.gif
mes irgi tokias kelnytes turim, 74 dydžio, bet dar nevaikštom ir net nestovim, na šiek tiek ir didokos kol kas, bet jau taip bijau kad išaugsim nepradėję vaikščiot g.gif  kokio didumo jūsiškė nuotraukoje dėvi?

manau, kad tikrai neisaugsit, mes cia su 80dydzio ir sakyciau, kad jos dar ir didokos maniskiai, bent pirkau per sventes kazkur, tai dabar tik pradejom nesiot. jos tokios universalios sakyciau, mat man jos graziau atrodo biskiuka patraukus i virsu galus, o ne padarius paprastas ilgas kelnes.. ax.gif

dar turiu foto kai mano metinuke, jau virs metu su tokiom pat 62 ar 68 dydzio buvo, tiksliai nepamenu, bet puikiai dar tiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2011 03 24, 15:22)
net ner ka lyginti smile.gif ED is kart kaklas issitampo, nusiskalbia po vieno skalbimo...
lindex irgi teko susidurt su ne kokia kokybe, pvz vasara pirkau haremo kelnes ir maikute, maikute po poros skalbimu ne kaip atrode, na siulai istrukinejo, kazkaip idomiai, kelnytes ir kazkiek pasiburbulavo, bet ta medziaga tokia plona, ner ka noret. o ir grozis viska atperka laugh.gif
as apie si derinuka:
user posted image
o sias haremo kelnytes as is vis issimylejau, labai giria visi  rolleyes.gif  ir dar manau ilgai nesiosim  ax.gif
user posted image

buna buna, pirkau ale ugsiukus, tokius plonus, vidus peliuko medziaga, maciau siemet balti yra.buna ir sportbatuku, irgi pirkus.  ax.gif

grazuole wub.gif

man tai Ed kokybe visiskai nekokia,nieko neperku as is ju,uztenka pirmam vaikui bodziu pripirkau, po pirmo skalbimo nusiplove issitampe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 24, 17:19)
man tai Ed kokybe visiskai nekokia,nieko neperku as is ju,uztenka pirmam vaikui bodziu pripirkau, po pirmo skalbimo nusiplove issitampe doh.gif

man uosvis priperka, priveza bodziuku, giedruciu, aisku dovanotam arkliui i dantis neziurima, bet sueina smile.gif

tik tiek, kad anksciau Lindexe tiek ispardavimu geru budavo, visokie 2uz1 kaina nukainuotiem, bet va dabar jau senai bemaciau ,o ir kainos pakilusios atrodo , tai tiek daug, kiek anksciau nebeperku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 03 24, 15:16)
jūs man dar pasakykit, kokio dyudžio rūbus pirkt? Rašo 86-92 arba jau tik 98-104  blink.gif  Tai kaip man į tą viduriuką pataikyt, kad normalus 92 būtų? doh.gif

drinks_cheers.gif Nors kai parduotuvėje perku, tai vis tiek pagal bendrą vaizdą maždaug apsisprendžiu, kuris dydis labiau tiktų...

Beje, merginos, gal užfiksavot ankstesniais metais, kada maždaug Lindexe būna nuolaidos striukėms? 4u.gif Galvoju dar nepirkti, o palaukti nuolaidų, tik įdomu, kada jos galėtų būti... g.gif
Atsakyti
apie Velykas g.gif

QUOTE(Eglynas9 @ 2011 03 24, 19:03)
drinks_cheers.gif Nors kai parduotuvėje perku, tai vis tiek pagal bendrą vaizdą maždaug apsisprendžiu, kuris dydis labiau tiktų...
Beje, merginos, gal užfiksavot ankstesniais metais, kada maždaug Lindexe būna nuolaidos striukėms? 4u.gif Galvoju dar nepirkti, o palaukti nuolaidų, tik įdomu, kada jos galėtų būti... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 03 24, 18:03)

aš lauksiu akropolio Jemam, o tada tai jemsim smile.gif
Atsakyti
gal ir daugiau kas laukia, nebebus ko jemt lotuliukas.gif
Atsakyti
pardavimų temoj vėl barasi už kalbėjimus, o man taip patinka kelis kartus per dieną įlindus atrast kokią diskusiją blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 03 24, 16:03)

nezinau ar LT tuo pat metu nuolaidos buna,bet pas mus SW sia savaite striukems 25proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
gal kasnors matet siu striukyciu?
ziuriu internete net nera reikiamu dydziu sad.gif
o lindexe as nesu maciusi verysad.gif

user posted image
Atsakyti