Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

RutRut, as irgi neseniai abejojau del vieno bliuzoniuko, tokiais spalvotais dryziukais. Vis geju veliava vaidenosi. Paskui uzpykau, negi dabar visad kai ziuresi i vaivorykste, matysi tu geju veliava lotuliukas.gif ir nusipirkau. Ir dabar dziaugiuosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 03 23, 11:44)
o kas čia blogo, kad h&m siuva daug ką Utenoj? ir lindex'as kiek žinau siūdavo, bet paskui kinijoj jiems pigiau pasidarė. va ir polarno pyret UT siuva, šitie tai mums iš viso mylimiausi, gaila nebėr kaip nusipirkt.. g.gif

Va ir as taip pat manau,kad gerai kad siuva h&m-ui UT,vis geriau nei Kinijoje...Jeigu jau UT pasitiki tokie tinklai kaip P O.P,H&M-tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2011 03 23, 18:23)
Va ir as taip pat  manau,kad gerai kad siuva h&m-ui UT,vis geriau nei Kinijoje...Jeigu jau UT pasitiki tokie tinklai kaip P O.P,H&M-tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nepasitikejimas, o pigi darbo jega.............
Atsakyti
GAL ir pigi, bet juk ir kokybiška mastau.gif
Atsakyti
man hm labai patinka,ne maziau nei lindexas rolleyes.gif
Atsakyti
Ai ne ne, mamukai, man H&M irgi patinka wub.gif taip gavosi, kad ne blush2.gif tik pasakiau, kad man kokybe lindexu geresne ir vsio, siaip dar daug , kas man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 21:54)
biggrin.gif

o kok gerulis,labai megstu lindexo dzemperiukus kur viduje medvilne

wub.gif  hm tik kuri spalva grazesne g.gif

user posted image

Aš tik už šį wub.gif wub.gif wub.gif Mmmm wub.gif O kodėl aš tavo gražuoliukų nematau, nerodo man verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2011 03 24, 13:22)
Aš tik už šį wub.gif  wub.gif  wub.gif  Mmmm wub.gif  O kodėl aš tavo gražuoliukų nematau, nerodo man verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o geras bigsmile.gif dar vienos mamytes vaikuciu skirtumas lygiai 3metai wub.gif , o dar tokia data, na ji ir man artima biggrin.gif
Atsakyti
nu kokiu graziu cia modeliuku prisiziurejau wub.gif
as irgi lindex megstu, ypac bodziukus, tiek trumparankovius, tiek ilgarankovius ax.gif nors man kelios mamos bande irodyt, kad ED savo kokybe lenkia doh.gif esu patenkinta vien del to, kad neissitampo kakliukas, nenusiskalbia, tokie labai smagus tie bodikeliai ax.gif
mano paskutinis pirkinys, stai sis lankelis, jau man toks jis grazus, realiai dar grazesnis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 24, 14:36)
o geras bigsmile.gif dar vienos mamytes vaikuciu skirtumas lygiai 3metai wub.gif , o dar tokia data, na ji ir man artima biggrin.gif

Net užėjau į jūsų profilį pažiūrėt, labai įdomu buvo biggrin.gif Aha, tikrai artima jums data thumbup.gif

gresa, niu bent man tai Lindex kokybė žymiai geresnė už ED blush2.gif
Atsakyti
O sakykit, bačiukų mažuliukų Lindex'e nebūna? Kažkaip niekad nesu užmačius mastau.gif
Atsakyti
jūs man dar pasakykit, kokio dyudžio rūbus pirkt? Rašo 86-92 arba jau tik 98-104 blink.gif Tai kaip man į tą viduriuką pataikyt, kad normalus 92 būtų? doh.gif
Atsakyti