RutRut, as irgi neseniai abejojau del vieno bliuzoniuko, tokiais spalvotais dryziukais. Vis geju veliava vaidenosi. Paskui uzpykau, negi dabar visad kai ziuresi i vaivorykste, matysi tu geju veliava ir nusipirkau. Ir dabar dziaugiuosi
QUOTE(RutRut @ 2011 03 23, 11:44)
o kas čia blogo, kad h&m siuva daug ką Utenoj? ir lindex'as kiek žinau siūdavo, bet paskui kinijoj jiems pigiau pasidarė. va ir polarno pyret UT siuva, šitie tai mums iš viso mylimiausi, gaila nebėr kaip nusipirkt..
Va ir as taip pat manau,kad gerai kad siuva h&m-ui UT,vis geriau nei Kinijoje...Jeigu jau UT pasitiki tokie tinklai kaip P O.P,H&M-tai
QUOTE(Varinija @ 2011 03 23, 18:23)
Va ir as taip pat manau,kad gerai kad siuva h&m-ui UT,vis geriau nei Kinijoje...Jeigu jau UT pasitiki tokie tinklai kaip P O.P,H&M-tai
nepasitikejimas, o pigi darbo jega.............
GAL ir pigi, bet juk ir kokybiška
man hm labai patinka,ne maziau nei lindexas
Ai ne ne, mamukai, man H&M irgi patinka taip gavosi, kad ne tik pasakiau, kad man kokybe lindexu geresne ir vsio, siaip dar daug , kas man patinka
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 21:54)
o kok gerulis,labai megstu lindexo dzemperiukus kur viduje medvilne
hm tik kuri spalva grazesne
Aš tik už šį Mmmm O kodėl aš tavo gražuoliukų nematau, nerodo man
QUOTE(Dangiuks @ 2011 03 24, 13:22)
Aš tik už šį Mmmm O kodėl aš tavo gražuoliukų nematau, nerodo man
o geras dar vienos mamytes vaikuciu skirtumas lygiai 3metai , o dar tokia data, na ji ir man artima
nu kokiu graziu cia modeliuku prisiziurejau
as irgi lindex megstu, ypac bodziukus, tiek trumparankovius, tiek ilgarankovius nors man kelios mamos bande irodyt, kad ED savo kokybe lenkia esu patenkinta vien del to, kad neissitampo kakliukas, nenusiskalbia, tokie labai smagus tie bodikeliai
mano paskutinis pirkinys, stai sis lankelis, jau man toks jis grazus, realiai dar grazesnis
as irgi lindex megstu, ypac bodziukus, tiek trumparankovius, tiek ilgarankovius nors man kelios mamos bande irodyt, kad ED savo kokybe lenkia esu patenkinta vien del to, kad neissitampo kakliukas, nenusiskalbia, tokie labai smagus tie bodikeliai
mano paskutinis pirkinys, stai sis lankelis, jau man toks jis grazus, realiai dar grazesnis
QUOTE(lineva @ 2011 03 24, 14:36)
o geras dar vienos mamytes vaikuciu skirtumas lygiai 3metai , o dar tokia data, na ji ir man artima
Net užėjau į jūsų profilį pažiūrėt, labai įdomu buvo Aha, tikrai artima jums data
gresa, niu bent man tai Lindex kokybė žymiai geresnė už ED
O sakykit, bačiukų mažuliukų Lindex'e nebūna? Kažkaip niekad nesu užmačius
jūs man dar pasakykit, kokio dyudžio rūbus pirkt? Rašo 86-92 arba jau tik 98-104 Tai kaip man į tą viduriuką pataikyt, kad normalus 92 būtų?