Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 23:49)

va musu lindexo dzinsiukai ir maikytes
pasirodysime  rolleyes.gif

Modeliukai superiniai! thumbup.gif Belieka ,,pirkti" sesute! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 22:49)
aiskumas, mano vyro sese gyveno svedijoi,tai sake po nauju geri ispardavimai,kitais metais galvoju nuvaziuoti,, noreciau ir sali pamatyti ir per ispardavimus prasinesti  biggrin.gif
va musu lindexo dzinsiukai ir maikytes
pasirodysime  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Modeliai wub.gif wub.gif ,
Sakau, siaip paciame Stokholme, tai isvis buna sako nerealiu ispardavimu, bet mazesniuose miestuose nebetaip schmoll.gif , o kur gyveno vyro sesuo?

QUOTE(Varinija @ 2011 03 23, 08:08)
Savo vaikams perku labai daug LINDEX rubeliu,patinka ju dizainas,bet kad Lindex kokybe geresne nei H&M tai papriestarauciau... mirksiukas.gif

Na man tai net lyginta nevisada iseina, nes H&M maikute issitampo, o lindexine dar nebuvo, kad issitampytu blush2.gif na, nezinau, man gal taip tik atrodo, bet, kad stebiu jau ne vienerius metus blush2.gif, o beto, H&M didele dali siuna Utenoje biggrin.gif , patisiuveja sake, kad jau jetau jetau, kokia kokybe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 23 kovo 2011 - 09:59
QUOTE(lineva @ 2011 03 23, 10:56)
Modeliai wub.gif  wub.gif ,
Sakau, siaip paciame Stokholme, tai isvis buna sako nerealiu ispardavimu, bet mazesniuose miestuose nebetaip schmoll.gif , o kur gyveno vyro sesuo?
Na man tai net lyginta nevisada iseina, nes H&M maikute issitampo, o lindexine dar nebuvo, kad issitampytu blush2.gif na, nezinau, man gal taip tik atrodo, bet, kad stebiu jau ne vienerius metus blush2.gif, o beto, H&M didele dali siuna Utenoje biggrin.gif , patisiuveja sake, kad jau jetau jetau, kokia kokybe doh.gif

Tai labai subjektyvu ,,geriau-blogiau"...Jau desimt metu perku vaikams ir H&M ir Lindex rubelius.Praktiskai ant siu 2 prekiniu zenklu vaikai ir ,,auga" smile.gif .H&M maikutes bent jau mums neissitampe,skalbiant nenublukdavo,o va Lindex priesingai (nors siaip labai,labai megstu lindexiukus,ir uzmerkiu akys i ,,pablukimus ir pasitampimus"... tongue.gif ).O ,,brokas" gali pasitaikyti ir garsiausiams ,,brendams". mirksiukas.gif
Smagiu,kokybisku Jums pirkinuku!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2011 03 23, 08:12)
Tai labai subjektyvu ,,geriau-blogiau"...Jau desimt metu perku vaikams ir H&M ir Lindex rubelius.Praktiskai ant siu 2 prekiniu zenklu vaikai ir ,,auga" smile.gif .H&M maikutes bent jau mums neissitampe,skalbiant nenublukdavo,o va Lindex priesingai (nors siaip labai,labai megstu lindexiukus,ir uzmerkiu akys i ,,pablukimus ir pasitampimus"... tongue.gif ).O ,,brokas" gali pasitaikyti ir garsiausiams ,,brendams". mirksiukas.gif

maniskis irgi ant ant lindexu ir h&mu auga,tai visgi,nors ir lindex thumbup.gif ,bet pirmenybe teikciau h&mui smile.gif Gyvenu Svedijoj(nedideliam mieste),tai nepasakyciau,kad jau tokie dideli ispardavimai,kad beveik veltui schmoll.gif na buna final sale,kai emi uz puse nuolaidos kainos,arba 2 uz 1,bet tada jau dazniausiai nieko gero nebuna like ax.gif
Randu ir sau graziu rubeliu:pedkelniu,"tympu",apatinio trikotazo,bliuskuciu.
Atsakyti
o kas čia blogo, kad h&m siuva daug ką Utenoj? ir lindex'as kiek žinau siūdavo, bet paskui kinijoj jiems pigiau pasidarė. va ir polarno pyret UT siuva, šitie tai mums iš viso mylimiausi, gaila nebėr kaip nusipirkt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2011 03 23, 10:12)

Na vaikams as perku tik 5 metai, nes dukryte dar 4 su trupuciu, bet sau H&M jau 9 kokie, na tiesiog, man lindexas vaikams labiau patinka, ir ju kokybe gerokai labiau blush2.gif wub.gif sau lindexe ne tiek visko randu, kai H&M, bet randu kartais visai neblogai biggrin.gif

QUOTE(linausius @ 2011 03 23, 10:19)
maniskis irgi ant ant lindexu ir h&mu auga,tai visgi,nors ir lindex thumbup.gif ,bet pirmenybe teikciau h&mui smile.gif Gyvenu Svedijoj(nedideliam mieste),tai nepasakyciau,kad jau tokie dideli ispardavimai,kad beveik veltui schmoll.gif na buna final sale,kai emi uz puse nuolaidos kainos,arba 2 uz 1,bet tada jau dazniausiai nieko gero nebuna like ax.gif
Randu ir sau graziu rubeliu:pedkelniu,"tympu",apatinio trikotazo,bliuskuciu.

drinks_cheers.gif va butent, as , kaip ir sakiau, nedideliuose miestuose nebuna tu supperiniu ispardavimu blush2.gif
O, jei nepaslaptis, kuriame miestuky gyvenat?

Papildyta:
QUOTE(RutRut @ 2011 03 23, 10:44)
o kas čia blogo, kad h&m siuva daug ką Utenoj? ir lindex'as kiek žinau siūdavo, bet paskui kinijoj jiems pigiau pasidarė. va ir polarno pyret UT siuva, šitie tai mums iš viso mylimiausi, gaila nebėr kaip nusipirkt.. g.gif

Ne ne nieko blogo, lietuviams duoda uzdarbio...... biggrin.gif na mano mamos siuveja sake, kad kokybe labai prasta ir tiek, as nebuvau ir netikrinau, kaip jie siuna blush2.gif biggrin.gif

bet cia gi lindexiuku tema wub.gif pati pradejau, tai turiu ir baigti apie kitas..... mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
gal kuri mamytė užmatė ar šiuo metu nėra lindexuose veliūrinių romperiukų? 74-80 dydžio? gali būt su rankovėmis, dar geriau be..
pats patogiausias variantas bent jau mums.. jaučiu iki pat paauglystės taip vaiką rengčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutRut: 23 kovo 2011 - 11:04
QUOTE(lineva @ 2011 03 23, 08:46)
O, jei nepaslaptis, kuriame miestuky gyvenat?

Karlskronoje
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 03 23, 11:46)
Karlskronoje

Viena karta ten buvau, bet mes toli nuo ten blush2.gif mes Ludvikoj wub.gif ir tai ne pacioje blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(RutRut @ 2011 03 23, 10:57)
biggrin.gif
gal kuri mamytė užmatė ar šiuo metu nėra lindexuose veliūrinių romperiukų? 74-80 dydžio? gali būt su rankovėmis, dar geriau be..
pats patogiausias variantas bent jau mums.. jaučiu iki pat paauglystės taip vaiką rengčiau lotuliukas.gif

turit omeny tokius?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 23, 12:56)

turit omeny tokius?
user posted image

aha 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 03 23, 13:33)

man irgi jie wub.gif , bet as nemaciau didesnio pirkti, kaip 86 dydzio, o yra ju didesniu g.gif , nes noreciau irgi, turim tik 86, tai dar tinka mums jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 23, 14:46)
man irgi jie wub.gif , bet as nemaciau didesnio pirkti, kaip 86 dydzio, o yra ju didesniu g.gif , nes noreciau irgi, turim tik 86, tai dar tinka mums jis thumbup.gif

didesnių kiek žinau ir nesiuva.. mums dar ir mažesni tinka, bet kad nemačiau parduotuvėse pastaruoju metu g.gif , o internetinėj paskutinįkart mergaitiški buvo beveik tokiais dryžiais kaip gėjų vėliava, tai dvejojau dvejojau, kol ir tų nebeliko..
Atsakyti