Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Aš pati sau tai nelabai ten perkuosi ax.gif Na, apatinio trikotažo kada ne kada, o šiaip tai tik į vaikų skyrių traukiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 03 22, 00:54)
Aš pati sau tai nelabai ten perkuosi  ax.gif  Na, apatinio trikotažo kada ne kada, o šiaip tai tik į vaikų skyrių traukiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš esu pirkusi marškinius ir apatinį trikotažą, tai kokybė nekokia. Arba man tokie pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 22, 15:11)
Aš esu pirkusi marškinius ir apatinį trikotažą, tai kokybė nekokia. Arba man tokie pasitaikė  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir kokybe ir siaip ner man ten ka rinktis bevek biggrin.gif ne mano skonio

bet vaikam biggrin.gif viska supirkciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 19:09)
drinks_cheers.gif ir kokybe ir siaip ner man ten ka rinktis bevek biggrin.gif ne mano skonio

bet vaikam  biggrin.gif viska supirkciau  biggrin.gif

Vaikams tai jooo... Lydausi ten nuėjusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 03 22, 20:04)
Vaikams tai jooo... Lydausi ten nuėjusi  wub.gif

biggrin.gif

o kok gerulis,labai megstu lindexo dzemperiukus kur viduje medvilne

wub.gif hm tik kuri spalva grazesne g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 kovo 2011 - 20:55
Sveikutes 4u.gif
Ar galiu jungtis prie jusu blush2.gif esu didele lindexiuku gerbeja, ir ypac vaikuciams wub.gif visus rubelius perku Svedijoje, Vilniuje labai retai, nes retai tenka pasibuti jame, gyvenu provincijoje blush2.gif o i Svedija vaziuoju dabar tik karta i metus, anksciau gyvenau, ir vaziuodavau daznai blush2.gif , na, dar daznai 'isprotejusi" mociute perka rubelius is ten, nes ji jau devinti metai gyvena, zodziu.....
...siaip pacioje Svedijoje ir moterisku rubeliu esu radusi labai neblogu ir nemazai, kas man nepatinka, tai ju rankines unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
erikiuxxx, as pirkciau pirmaji varianta 4u.gif

Siaip mergytems, jetau, kokiu fainumu yra, as ten alpstu uzejusi wub.gif berniukams, gal ne tiek atkreipusi demesi, nes berniuka turiu tik metai su trupuciu, bet sia vasara, jau pasipirkau wub.gif , laukiu nesulaukiu, kai vel leksiu ten vasara wub.gif
Papildyta:
dar paskaiciau temuke daugiau, tai galiu pasakyti, kad lindex kokybe gerokai geresne nei pvz H&M, na tikrai blush2.gif turiu patirti jau visu tu prekyciu nuo 2001 metu, ir visad man lindexiukai geresni wub.gif , n ayra dar ir be tu, labai geru firmyciu, bet cia, ne apie tai...
As dabar labai ieskau dzemperiuku berniukui 86-92 dydzio, bet niekas nesiulo, pati i Vilniu nevaziuoju kolkas.......internetinej brangoka man kazkaip, kai galiu pigiau pacioj Svedijoj g.gif ...cia tik musu mociute pasiutusi biggrin.gif
Atsakyti
o as sau jau sakau eilini karta "stop", uztenka rubu vaikams pirkti, reikia antros spintos, jau dalis dezese sukrauta (kur isaugimui). Zadu sau Lindex'e pagaliau dzinsus nusipirkti, taip 119 lt kainuoja-su kupona bus gera nuolaida. Perku Lindex'e dar sau apatinius, kolkas patenkinta, o kai Klp buvau nusipirkau violetines plonas pedkelnes blink.gif , nezinau ar jos dar madoj, bet man grazu su tamsiai melyna megzta suknele.

Papildyta:
[quote=erikiuxxx,2011 03 22, 21:54]
biggrin.gif

wub.gif hm tik kuri spalva grazesne g.gif

man pirmas dzemperiukas grazesnis thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2011 03 22, 22:05)
Sveikutes 4u.gif
Ar galiu jungtis prie jusu blush2.gif esu didele lindexiuku gerbeja, ir ypac vaikuciams wub.gif visus rubelius perku Svedijoje, Vilniuje labai retai, nes retai tenka pasibuti jame, gyvenu provincijoje blush2.gif o i Svedija vaziuoju dabar tik karta i metus, anksciau gyvenau, ir vaziuodavau daznai blush2.gif , na, dar daznai 'isprotejusi" mociute perka rubelius is ten, nes ji jau devinti metai gyvena, zodziu.....
...siaip pacioje Svedijoje ir moterisku rubeliu esu radusi labai neblogu ir nemazai, kas man nepatinka, tai ju rankines unsure.gif  blush2.gif
Papildyta:
Siaip mergytems, jetau, kokiu fainumu yra, as ten alpstu uzejusi wub.gif berniukams, gal ne tiek atkreipusi demesi, nes berniuka turiu tik metai su trupuciu, bet sia vasara, jau pasipirkau wub.gif , laukiu nesulaukiu, kai vel leksiu ten vasara wub.gif
Papildyta:
dar paskaiciau temuke daugiau, tai galiu pasakyti, kad lindex kokybe gerokai geresne nei pvz H&M, na tikrai blush2.gif turiu patirti jau visu tu prekyciu nuo 2001 metu, ir visad man lindexiukai geresni wub.gif , n ayra dar ir be tu, labai geru firmyciu, bet cia, ne apie tai...
As dabar labai ieskau dzemperiuku berniukui 86-92 dydzio, bet niekas nesiulo, pati i Vilniu nevaziuoju kolkas.......internetinej brangoka man kazkaip, kai galiu pigiau pacioj Svedijoj g.gif ...cia tik musu mociute pasiutusi biggrin.gif

ir mes tokia pasiutusia mociute turim, velka viska is Vokietijos. Man ju maistelis: koses, tyreles, saldumynai labai patinka, o rubai labai paprasti, bet kokybiski. I Svedija dabar galima labai pigiai nuvaziuoti, Lisco skelbia daznas akcijas keltams, bet reikia tureti kur ten apsistoti.
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 22, 21:05)
Sveikutes 4u.gif
...siaip pacioje Svedijoje ir moterisku rubeliu esu radusi labai neblogu ir nemazai, kas man nepatinka, tai ju rankines unsure.gif  blush2.gif
Papildyta:
Papildyta:

labuka,junkis drinks_cheers.gif
o geras, bet ten sako dydeli ispardavimai buna po nauju,?

dekui uz nuomone,man irgi pirmas grazesnis,bet turime lindexo raudonus dzinsus,tai tas antras geriau gal butu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(LejaKlp @ 2011 03 22, 21:25)
ir mes tokia pasiutusia mociute turim, velka viska is Vokietijos. Man ju maistelis: koses, tyreles, saldumynai labai patinka, o rubai labai paprasti, bet kokybiski. I Svedija dabar galima labai pigiai nuvaziuoti, Lisco skelbia daznas akcijas keltams, bet reikia tureti kur ten apsistoti.

Buna, tikrai buna keltams pigus bilietai,. bet buna, kad vietu visai nera, va mamyte norejo uzsisakyti pries 3-4 dienas balandzio 12, bet jau nebera netgi iki 20gal, tai vaziuos is talino doh.gif su lektuvu neiseina, bagazas ribotas biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 21:29)
labuka,junkis  drinks_cheers.gif
o geras, bet ten sako dydeli ispardavimai buna po nauju,?
dekui uz nuomone,man irgi pirmas grazesnis,bet turime lindexo raudonus dzinsus,tai tas antras geriau gal butu mastau.gif

aciukas uz priemima 4u.gif
ispardavimai buna liuksiski kazkur prie sienos, ten visi ir svedai lekia, bet mes darkolkas neissiaiskinom , nors tiksliau mama zino, bet nuo jos toli vaziuoti doh.gif o po nauju budavo labai geri isparadvimai, bent jau ten, kur mes zinom, kur mes bunam (nesneku apie ten, kur nezinau blush2.gif ), bet tie ispardavimai, kazkaip labai sumazejo, budavo sau bliuske spaperku netgi uz 10Sek, na buna, imk 3, mokek 30Sek, dabar jau kokie 5 metai nebera to verysad.gif na krize matyt visur biggrin.gif tada buvo lengviau gaudyti, kai gyvenau , bet dar vaiku tada neturejau biggrin.gif , sau tik ziuredavau ir vyrui blush2.gif budavo griztam is mokyklos ir i galerija thumbup.gif ech...pasiilgstu ...., kad buciau zinojus, kad tuoj ir vaikuciai atsiras, tai galima buvo pasipirkti... doh.gif tada rea(ispardavimai) budavo ohoho, uz dyka doh.gif , dabar nebera....
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 03 22, 22:01)
Buna, tikrai buna keltams pigus bilietai,. bet buna, kad vietu visai nera, va mamyte norejo uzsisakyti pries 3-4 dienas balandzio 12, bet jau nebera netgi iki 20gal, tai vaziuos is talino doh.gif su lektuvu neiseina, bagazas ribotas biggrin.gif
aciukas uz priemima 4u.gif
ispardavimai buna liuksiski kazkur prie sienos, ten visi ir svedai lekia, bet mes darkolkas neissiaiskinom , nors tiksliau mama zino, bet nuo jos toli vaziuoti doh.gif o po nauju budavo labai geri isparadvimai, bent jau ten, kur mes zinom, kur mes bunam (nesneku apie ten, kur nezinau blush2.gif ), bet tie ispardavimai, kazkaip labai sumazejo, budavo sau bliuske spaperku netgi uz 10Sek, na buna, imk 3, mokek 30Sek, dabar jau kokie 5 metai nebera to verysad.gif na krize matyt visur biggrin.gif tada buvo lengviau gaudyti, kai gyvenau , bet dar vaiku tada neturejau biggrin.gif , sau tik ziuredavau ir vyrui blush2.gif budavo griztam is mokyklos ir i galerija thumbup.gif ech...pasiilgstu ...., kad buciau zinojus, kad tuoj ir vaikuciai atsiras, tai galima buvo pasipirkti... doh.gif tada rea(ispardavimai) budavo ohoho, uz dyka doh.gif , dabar nebera....

aiskumas, mano vyro sese gyveno svedijoi,tai sake po nauju geri ispardavimai,kitais metais galvoju nuvaziuoti,, noreciau ir sali pamatyti ir per ispardavimus prasinesti biggrin.gif

va musu lindexo dzinsiukai ir maikytes
pasirodysime rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[QUOTE[lineva]dar paskaiciau temuke daugiau, tai galiu pasakyti, kad lindex kokybe gerokai geresne nei pvz H&M, na tikrai blush2.gif turiu patirti jau visu tu prekyciu nuo 2001 metu, ir visad man lindexiukai geresni wub.gif , n ayra dar ir be tu, labai geru firmyciu, bet cia, ne apie tai...]

Savo vaikams perku labai daug LINDEX rubeliu,patinka ju dizainas,bet kad Lindex kokybe geresne nei H&M tai papriestarauciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 23 kovo 2011 - 08:10
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 21:54)
biggrin.gif

wub.gif  hm tik kuri spalva grazesne g.gif

aš tai imčiau antrąjį ax.gif

O jau modeliukų grožis ir šaunumas thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti