Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(oii @ 2011 03 19, 19:05)
Sveikos mamytes  4u.gif
gal matet kur tokiu dzinsiuku Vilniuje 92dydzio?  ax.gif Kai dviems reikia, pastoviai lakstau per kelias parduotuves,  o dabar jau su trim kleckiais nebeturiu kada  doh.gif  Vienus turim, reikia antru  smile.gif
user posted image

praita savaite buvo panoramoi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 19, 23:15)

O panoramoj yra Lindex'as? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 19, 23:54)
O panoramoj yra Lindex'as?  g.gif

taip,naujai atsidares mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 19, 22:15)

treciadieni panoramoj vos keletas dydziu tebuvo. Oj, vel turbut pavargti turesiu, kol antras suzvejosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 03 20, 19:57)
treciadieni panoramoj vos keletas dydziu tebuvo. Oj, vel turbut pavargti turesiu, kol antras suzvejosiu  doh.gif

tai tu nevark, yra darbar internetine ju parduotuve www.lindex.lt
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 03 20, 19:57)
treciadieni panoramoj vos keletas dydziu tebuvo. Oj, vel turbut pavargti turesiu, kol antras suzvejosiu  doh.gif

arba tiesiog pasiskambinkite į parduotuves, kad nereikėtų pačiai važinėti. Pardavėjos geranoriškos, pasakys ar turi ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2011 03 20, 20:23)
arba tiesiog pasiskambinkite į parduotuves, kad nereikėtų pačiai važinėti. Pardavėjos geranoriškos, pasakys ar turi ar ne mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

as tai vis tu megstku laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Ziuriu dvynuku mamos pamegusios lindex smile.gif wub.gif
As irgi savo vyrukams zvejoju is SM, o antra tenka nauja pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2011 03 20, 20:19)
tai tu nevark, yra darbar internetine ju parduotuve www.lindex.lt

vienu dzinsiuku pirkti internetu neapsimoka, siuntimas brangiai kainuoja, o daugiau siuo metu kazkaip nelabai ko reikia ax.gif

QUOTE(Dangiuks @ 2011 03 20, 20:23)

chebra sumigdysiu pietu ir atakuosiu parduotuves telefonu biggrin.gif

QUOTE(jaulija @ 2011 03 21, 10:21)
Ziuriu dvynuku mamos pamegusios lindex smile.gif  wub.gif
As irgi savo vyrukams zvejoju is SM, o antra tenka nauja pirkt biggrin.gif

geras daiktas yra geras drinks_cheers.gif Musu vieni dzinsiukai net is siauliu parduotuves atkeliaus doh.gif O kitus jau teks cia ieskotis. Ir per atidaryma panoramoj buvau, ir paskui nuolaidos isleisti buvau, apipirkau krikstasunius, na o miniskiai basi nuogi liko lotuliukas.gif Matyt, 92 dydis populiarus. Dar marskinukus languotus su kapisonu nuziurejus buvau ir tu dydzio nebuvo doh.gif

O, mamytes, perkat is lindexo sau ka nors? As vis kiek praeinu niekuo nesusizaviu g.gif Esu tik apatinius ten pirkusi. O siaip visada tiesiu taikiniu prie vaikisku.
O mergaitisku kiek grozybiu wub.gif Tik reikia luktert kol pauges mano pupa, nes leliukiski bent siuo metu man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 03 21, 11:35)
O, mamytes, perkat is lindexo sau ka nors? As vis kiek praeinu niekuo nesusizaviu  g.gif  Esu tik apatinius ten pirkusi. O siaip visada tiesiu taikiniu prie vaikisku. 
O mergaitisku kiek grozybiu  wub.gif  Tik reikia luktert kol pauges mano pupa, nes leliukiski bent siuo metu man nelabai  schmoll.gif

prieš metus-du tiek visko sau norėdavau ir pirkdavau iš lindekso - tunikos, suknutės gražios būdavo, o va kūdikėnas atsirado ir viskas jam dabar (neseniai tuo pačiu pabandžiau pasidairyti ir sau ko nors ir neradau nieko doro g.gif )
aha, leliukiški šiuo metu ne tokie simpatiški kaip pernai (man pvz su tais visokiais lapiukais-giliukais daug gražesni dalykai buvo, negu šiemet su kažkokiais banginiukais..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutRut: 21 kovo 2011 - 10:57
Radau dzinsiukus Oze clap.gif
Panoramoje like tik 86 ir 122.matyt, mamytes su nuolaidom viska isgraibste biggrin.gif
Atsakyti
jai kam abai reikia,duosiu viena koretele su 20prc nuolaida viskam mirksiukas.gif galioja si menesi smile.gif
turiu 4,tai vienos kaip ir nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 kovo 2011 - 18:54