yra taisyklų, kuriose įšauna tas knopkytes iš naujo
Ricco, uzeikit i kokia siuvykla arba kur batus taiso, gal pritaikys ir isaus naujas knopkutes As savo rankinuka taip remontavau pas batsiuvius
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 17, 18:17)
Pirmą kartą pirkau Lindex internete, taip džiaugiausi, kad radau ir 80 dydžio tai veliūrinių kelnyčių ir 86 nupirkau, nupirkau ir visų mylimus džinsiukus Bamse
Šiandien aš juos gavau. Ir džiaugsmas išgaravo tie džinsiukai, kur eina susegimas per klyniuką knopkutėm besagstant iš karto 3 knopkutės išbyrėjo... toliau bijojau sagstyti. Dabar galvoju, grąžinti?, bet siunčia iš Švedijos, ilgai užtruks, ir iš vis dar neskaičiau sąlygų, be to paskutines nupirkau 80 dydžio, man nebepakeis... Gal tiesiog susiųti ir nenaudoti atsagstomo klyno... bet nuotaika tai sugedo Kaip bebūtų kainavo 59 lt, o nespėjau nei karto uždėti
Šiandien aš juos gavau. Ir džiaugsmas išgaravo tie džinsiukai, kur eina susegimas per klyniuką knopkutėm besagstant iš karto 3 knopkutės išbyrėjo... toliau bijojau sagstyti. Dabar galvoju, grąžinti?, bet siunčia iš Švedijos, ilgai užtruks, ir iš vis dar neskaičiau sąlygų, be to paskutines nupirkau 80 dydžio, man nebepakeis... Gal tiesiog susiųti ir nenaudoti atsagstomo klyno... bet nuotaika tai sugedo Kaip bebūtų kainavo 59 lt, o nespėjau nei karto uždėti
o gal geriau grazinti? negi nei vienam lindexe nera tokiu dzinsiuku?
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 17, 21:01)
o gal geriau grazinti? negi nei vienam lindexe nera tokiu dzinsiuku?
Ačiū, merginos už idėjas, būtinai kažką sugalvosiu. Net ir nuotaika pakilo Dar ryt nulėksiu į Ozą, gal ten rasiu (akropoly tikrai nėra), o jeigu ne, taisysim Nieko nepadarysi, broko būna visur...
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 17, 22:40)
Ačiū, merginos už idėjas, būtinai kažką sugalvosiu. Net ir nuotaika pakilo Dar ryt nulėksiu į Ozą, gal ten rasiu (akropoly tikrai nėra), o jeigu ne, taisysim Nieko nepadarysi, broko būna visur...
Labai norejau tokiu dzinsiuku savo maziui, bet Oze ju nebuvo
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 17, 22:40)
Pasiskambinkite, kad nereiktų lakstyti Ir dar Gedimino 9 nepamirškite
Man ir kartą taip nutiko su kelnytėmis Tiesiog skubėdama paėmiau, o kaip reikiant nepasižiūrėjau. Grįžus namo pabandėm pamatuot ir iš šonų sagos išlakstė Ai, nunešiau į siuvyklą - sukalė vietoj naujas, sumokėjau 3 Lt ir daugiau nesukau sau galvos - negi būčiau lėkus dar 100 km, kad apkeist?
aišku, nemalonu, kai taip nutinka, bet tikrai rasi išeitį
aišku, nemalonu, kai taip nutinka, bet tikrai rasi išeitį
Nu va, aš grįžau iš miesto, buvau Lindex'e Oze. Neturėjo jie 80 dydžio, bet turėjo 86, tai paėmiau tas, vadinasi truputį palauksim ir užsidėsim kelnytes jau gražų pavasarį
Tas variantas, kad sukalt naujas nelabai tiko (paskui išsiaiškinau), nes viena dalis knopkučių buvo paslėpta audinio viduje, būtų tekę nemažai ardyti, o tai jau man per daug Žodžiu problema išspręsta
Tas variantas, kad sukalt naujas nelabai tiko (paskui išsiaiškinau), nes viena dalis knopkučių buvo paslėpta audinio viduje, būtų tekę nemažai ardyti, o tai jau man per daug Žodžiu problema išspręsta
bet tai prigąsdinot - aš pvz parduotuvėj niekad tų knopkyčių nesegioju, nepatikrinu prieš pirkdama, o dabar reikės
QUOTE(RutRut @ 2011 03 18, 20:25)
bet tai prigąsdinot - aš pvz parduotuvėj niekad tų knopkyčių nesegioju, nepatikrinu prieš pirkdama, o dabar reikės
beje, paskui mėginau toliau tą klyniuką segti, tai iškrito visos knopkytės... Matyt buvo brokas
turim keleta rubeliu, kokybe patenkinama, tik tiek
Sveikos mamytes
gal matet kur tokiu dzinsiuku Vilniuje 92dydzio? Kai dviems reikia, pastoviai lakstau per kelias parduotuves, o dabar jau su trim kleckiais nebeturiu kada Vienus turim, reikia antru
gal matet kur tokiu dzinsiuku Vilniuje 92dydzio? Kai dviems reikia, pastoviai lakstau per kelias parduotuves, o dabar jau su trim kleckiais nebeturiu kada Vienus turim, reikia antru