Mamytės, gal jau spėjote apsilankyti, skaičiau, kad Vilniuje Panoramoje atidaryta nauja Lindex parduotuvė
QUOTE(Dangiuks @ 2011 03 09, 09:48)
Mamytės, gal jau spėjote apsilankyti, skaičiau, kad Vilniuje Panoramoje atidaryta nauja Lindex parduotuvė
Kaip supratau tik vakar atsidarė, ta proga ir nuolaidų buvo ir dovanų gavom
Gaila bet paskutiniu metu mažai ką gražaus randu savo pipirui, nes mažiausi rūbeliai iki 86 dydžio man , o didesni jau kažkaip visai netraukia akies
QUOTE(U_gutė @ 2011 03 09, 11:13)
Kaip supratau tik vakar atsidarė, ta proga ir nuolaidų buvo ir dovanų gavom
Gaila bet paskutiniu metu mažai ką gražaus randu savo pipirui, nes mažiausi rūbeliai iki 86 dydžio man , o didesni jau kažkaip visai netraukia akies
Mažiukai tai tikrai labai mieli,o vyresniems kažkaip nieko ypatingo nepastebėjau...
As irgi prie Lindex gerbeju . O jau ta Moomin kolekcija .
O gal jau kas bandet pirktis internetu? Ten yra langelis kodukui ivest, gal kas zinot is kur gaut, galit pasidalint . Idomu ar bus online ispardavimai .
O gal jau kas bandet pirktis internetu? Ten yra langelis kodukui ivest, gal kas zinot is kur gaut, galit pasidalint . Idomu ar bus online ispardavimai .
QUOTE(Amrinasta @ 2011 03 09, 12:00)
As irgi prie Lindex gerbeju . O jau ta Moomin kolekcija .
o Kaip fainiai kad yra Shop Online LT . Man internete lengviau viska apziuret nei pardej, nes ne visada turi laiko, o jei dar ne viena vaikstinėji tai vaikus turi po parde gaudyt arba burbancio vyro klausyt .
Mes vakar apsilankem Panoramos Lindexe, tai iki siol sunku patiket, kad uz 77 Lt nupirkau dzinsus, pora treninginiu kelniu ir marskinelius 20 proc. nuolaida buvo ir akcijai 3 uz 2 kaina. O internetinej parduotuvej bent jau akcijines prekes yra (t. y. pvz. dzinsai uz 39 Lt), o kaip bus su ispardavimais, tai pagyvensim suzinosim
o as taip grauziuosi,kad negalejau vakar nulekti iki panoramos didziajam reik treningiuku, dar ir buciau sutaupius
QUOTE(Dangiuks @ 2011 03 09, 08:48)
jau spejom patustinti parduotuve
vakar dar vakare buvau
ale rimtai ta tema tai vos ne mirus,o va pardavimu tai ...
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 03 11, 19:33)
ale rimtai ta tema tai vos ne mirus,o va pardavimu tai ...
Kur ta nuostabi pardavimų tema randasi? Gal ten daugiau info yra apie pigiau parduodamas lindexines prekes?