labai gražūsūs ir kokybiški rūbeliai. svarbiausia natūralių medžiagų, ne sintetiniai, gerai dėvisi.
QUOTE(Martyna @ 2010 11 21, 19:39)
Va šitas reikalas, kad turi po vieną daiktą kiekvieno dydžio tai man labai nepatinka, reikėjo 2 vienodų suknyčių to paties dydžio, tai pasiūlė rezervuot Vilniuj parai ir važiuokit į Vilnių nusipirkt, nes Kaune tik po vieną kiekvieno dydžio Tai kiek mums ta antra suknytė būtų kainavus jei kelionės išlaidas pridėt
Mes Klaipedoje turime du Lindex ir jei kazko nerandu viename, tai randu kitame O kokybe tikrai gera. Bodziukus tik Lindexe perku. Tik kainos ju is pradziu didokos buna, bet sulaukiu nuolaidu Buna, kad net po 9 lt. nusipirku tuos, kurie 29 kainavo O per Jamam is viso nusipirkau uz 7 lt. mano dukrele dar maza, tai visada randu dydziu. Manyvcciau vienintelis minusas - kai i darzeli prades vaiksciuoti, tai puse vaiku su Lindex drabueliais tikriausiai
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 23, 11:45)
Mes Klaipedoje turime du Lindex ir jei kazko nerandu viename, tai randu kitame O kokybe tikrai gera. Bodziukus tik Lindexe perku. Tik kainos ju is pradziu didokos buna, bet sulaukiu nuolaidu Buna, kad net po 9 lt. nusipirku tuos, kurie 29 kainavo O per Jamam is viso nusipirkau uz 7 lt. mano dukrele dar maza, tai visada randu dydziu. Manyvcciau vienintelis minusas - kai i darzeli prades vaiksciuoti, tai puse vaiku su Lindex drabueliais tikriausiai
tai kad didesnem mazesnis pasirinkimas negu maziukam ,nes mums tenka pereiti prie 92cm tai man maziukam grazesni
man taip pat maziuku rubeliai grazesni nors jau mazai ka beperku lindexe, nebent pizamyciu, ar ilgarankoviu bodziuku... palyginau,kad zaroj kainos mazai skiriasi, na aisku ziurint dar koks rubas, bet va dzinsai skiriasi apie 10lt kaina tik, o jau apie grozi nekalbu dar pirkau dukrai zaroj ilgarankoviu maikuciu, naujos kolekcijos, labai faina maikute kainavo 19.90lt , tuo tarpu lindexe kainuoja 29lt
QUOTE(gresa @ 2011 01 04, 02:56)
man taip pat maziuku rubeliai grazesni nors jau mazai ka beperku lindexe, nebent pizamyciu, ar ilgarankoviu bodziuku... palyginau,kad zaroj kainos mazai skiriasi, na aisku ziurint dar koks rubas, bet va dzinsai skiriasi apie 10lt kaina tik, o jau apie grozi nekalbu dar pirkau dukrai zaroj ilgarankoviu maikuciu, naujos kolekcijos, labai faina maikute kainavo 19.90lt , tuo tarpu lindexe kainuoja 29lt
taip, visi sako, kad Lindexe tik ,maziukams rubeliai grazus zaroje maziukams tokios kainos, kad man tikrai nesinori tiek moketi uz ruba, kuri dukrele isaug per kelis menesius Uz tokius pinigelius as jai perku zymiai grazesniu ir ne masines gamybos rubeliu
QUOTE(Ksesanko @ 2011 01 04, 10:20)
Uz tokius pinigelius as jai perku zymiai grazesniu ir ne masines gamybos rubeliu
man visiskai nera skirtumo rubas masines gamybs ar ne, nesusireiksminu tiek, kad bijau jg darzelyje dukra ne viena devetas tokia golfa ar maikute
QUOTE(gresa @ 2011 01 04, 13:24)
man visiskai nera skirtumo rubas masines gamybs ar ne, nesusireiksminu tiek, kad bijau jg darzelyje dukra ne viena devetas tokia golfa ar maikute
QUOTE(Ksesanko @ 2011 01 04, 10:20)
taip, visi sako, kad Lindexe tik ,maziukams rubeliai grazus zaroje maziukams tokios kainos, kad man tikrai nesinori tiek moketi uz ruba, kuri dukrele isaug per kelis menesius Uz tokius pinigelius as jai perku zymiai grazesniu ir ne masines gamybos rubeliu
o man lindexo rubeliai patys mieliausi, ir nesiojasi labai gerai
net geriu negu parsiusti is jav,tokie ,kaip Gap ir pan...
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 01 08, 18:40)
visiskai nenusileidzia GAP rubeliams savo kokybe, o kartas net ir lenkia
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 01 08, 19:40)
Man labai patinka LINDEX, o ypač mažiukų asortimentas
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 23, 10:45)
Kad darzeli puse vaiku su EARLY days ir NEXT rubais nei su Lindexsais musu grupei tik vienas berniukas vaiksto su Lindexsais ir tai mano drauges vaikas