Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Rubeliai tai super, tik kainytes aukstokos. turim lindex kelnytes, bodziukus, kombinezona, kepuryte - kokybe labai gera thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mamytes, o pastebejot, kad Lindexe grazesni bodziukai dabar iki 35lt pabranginti doh.gif
Atsakyti
Si saivaitgali isigijom rudenini kombinezona (dzinsini) su 30% nuolaida ir 3 bodziukus uz 2 kaina. Esu taip patenkinta siais pirkiniais ir ju kaina, kad tuoj tikrai tapsiu aistringa gerbeja. Nors man visada patiko lindex, bet sikart ir jo kainos. Beje rudeninio kombinezono mums kaip tik prireike, nes senaji isaugome, o ziema veluoja ir su zieminiu dar perkarsta 4u.gif
Atsakyti
O mes stiukyte neperpucima pernai per ispardavima radom uz 29lr,patenkinta ir siemet,o vakar siltas kelnes nupirkau,o mergytei suknyciu neblogu randu,o dabar ziemai ir pirstiniu siltu,neperslampamu pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ferari @ 2010 11 02, 09:50)
O mes stiukyte neperpucima pernai per ispardavima radom uz 29lr,patenkinta ir siemet,o vakar siltas kelnes nupirkau,o mergytei suknyciu neblogu randu,o dabar ziemai ir pirstiniu siltu,neperslampamu pirksiu thumbup.gif

Maciau akropolio lindexe striukyciu nukainuotu smile.gif gaila , kad mum nereik
Atsakyti
Erikiuxxx,ten gal nuo lietaus striukytės?
Atsakyti
QUOTE(Simpson @ 2010 10 20, 14:41)
mamytes, o pastebejot, kad Lindexe grazesni bodziukai dabar iki 35lt pabranginti doh.gif

Ar visi grazesni ar tik Bamse? Nes as pastebejau tik ant Bamses.

O bamse serijos rubeliai beje man nepatinka nei piesinukais nei kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 11 09, 14:05)
Erikiuxxx,ten gal nuo lietaus striukytės?

HM berodz ne unsure.gif
siandien oze tai buvo -40 - -50 process nuolaida striukem nuo lietaus ir netik

prisipirkom rubeliu iseigai smile.gif liuks tokius raudonus dzinsus paemiau bernam siaurejancius, pamatavau tai atrodo fainai labai., dar pora bliuskyciu prigriebiau prie dzinsu cool.gif

QUOTE(*Soleo* @ 2010 11 09, 16:20)
Ar visi grazesni ar tik Bamse? Nes as pastebejau tik ant Bamses.

O bamse serijos rubeliai beje man nepatinka nei piesinukais nei kokybe  4u.gif

o man bamse yra graziu smile.gif
Atsakyti
Mums ir patinka Lindex,perkame berniukui,bet pastebejau,kad mergaitems didesnis pasirinkimas.
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kuri uzsisakinejat internetu vaikiskus rubelius Lindex, ar yra tokia galimybe?
Ieskau savo ziogui (80-86cm.) bodziuku. Devetu tokio dydzio vis "nepagaunu" blush2.gif . patinka mums jie labai wub.gif O gal yra cia, kuriu vaikuciai jau isaugo?
Atsakyti

QUOTE(setute @ 2010 11 11, 12:25)
Mums ir patinka Lindex,perkame berniukui,bet pastebejau,kad mergaitems didesnis pasirinkimas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 17, 12:42)
nuėjom su vyru į lindexą, džiniukų yra kiekvieno dydžio po vieną porą.

Va šitas reikalas, kad turi po vieną daiktą kiekvieno dydžio tai man labai nepatinka, reikėjo 2 vienodų suknyčių to paties dydžio, tai pasiūlė rezervuot Vilniuj parai ir važiuokit į Vilnių nusipirkt, nes Kaune tik po vieną kiekvieno dydžio doh.gif Tai kiek mums ta antra suknytė būtų kainavus jei kelionės išlaidas pridėt biggrin.gif
Atsakyti