Lindex produktus nuolat perku. super gerai nesiojasi ir labai grazus ir stilingi rubeliai
na mamukai,ar LINDEXE jau yra zieminiu kombiu?kelniu striukiu?buvau praeita sav.buvo kelniu striukiu,bet plonu labai..nesuprantu,negi zieminiai jau ten?
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 14, 09:10)
na mamukai,ar LINDEXE jau yra zieminiu kombiu?kelniu striukiu?buvau praeita sav.buvo kelniu striukiu,bet plonu labai..nesuprantu,negi zieminiai jau ten?
kad ziemai ziemai
ne storyje esme,o is kokiu medziagu pagaminta
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 14, 23:26)
vakar buvau vel kalausiau ar bus ziemai dar striukiu kelniu,sake bus
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 15, 08:38)
vakar buvau vel kalausiau ar bus ziemai dar striukiu kelniu,sake bus
kuriam mieste? man prieš pora savaičių G9 sakė, kad storesnių jau nebebus bet nelabai patikėjau
QUOTE(muminukas @ 2010 10 15, 10:02)
kuriam mieste? man prieš pora savaičių G9 sakė, kad storesnių jau nebebus bet nelabai patikėjau
nu,kad ziurejau ,kurie iskabinti,jie ir yra zieminiai
as Lindex storu kombinezonu ir nesu maciusi
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 15, 10:44)
nu,kad ziurejau ,kurie iskabinti,jie ir yra zieminiai
ania? šiaip man pardavėja tokia truputį nelabai kompetentinga pasirodė. na, važiuosiu Kaune pažiūrėti.
Na Vilniaus akropoly zieminiai tikrai jau buvo iskabinti, ir senokai. Pries pora sav. buvau tai asortimentas gerokai sumazejes. Tad manau kad tiesiog jau neberadot zieminiu, nes jie ispirkti. O kaip Erikiuxxx ir minejo ne nuo storio priklauso
Klaipedoje
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 10 16, 13:27)
Klaipedoje
Siaip firmines parduoruves savo asortimenta pateikia visose parduotuvese vienodai. To reikalauja ju steigejai. Jei pastebesite tai tokios apangos galerijos vitrinos net buna vienodai irengtos (aprengtos) cia kaip pvz.
as lyginau siauliu ir kauno lindex parduotuves, ai dazniausiai rubai tie patys, tik pvz siauliuose nukainuotu rubeliu stendas visada yra, plius nesenai nukainavo kelis naujus,o kaune nera ir is vis nei likuciu nukainuotu, nieko nera...
o brokų Kaune oi kaip yra... norėjau nupirkti sūneliui džinsiukus guminiu juosmenuku. buvom pirkę prieš rugsėjo pirmąją ir antrą dėvėjimo dieną nesėkmingai pargriuvom, susidraskėm...labai norėjo vaikas dar vienų tokių. nuėjom su vyru į lindexą, džiniukų yra kiekvieno dydžio po vieną porą. mums reikalingo dydžio porytė buvo su dviem skylėm... pasiūlė 15 proc nuolaidą tai porytei, bet aš nenoriu pirkti iš karto su skylėm, jau turim vieną porą skylėtą namie o kitos poros parduotuvė neturi, bent jau taip man pasakė... labai nusivyliau, kito Lindex kiek žinau Kaune nėra, o į kitą miestą dėl džinsų poros aš nevažiuosiu dar dydžiu didesnius pirkti irgi absurdas, maniškis sliekelis labai lėtai auga, būtų ta pora jam geriausiu atveju po metų na žodžiu supykau. už skylėtus džinsus 39 lt? turėtų labiau žiūrėti ši firma kokybę...skylės ten buvo audinyje, t.y. ne siuvimo o audinio defektas, kuris turėjo būti pastebėtas dar gamybos metu ir ta pora džinsų apskritai neturėjo praeiti gaminio kontrolės ir pasiekti parduotuvę kadangi tai sakyčiau gana aukštas kainas išlaikanti parduotuvė, tai nesusilaikiau nepastebėjusi...šiaip modeliukai mieli, bet kokybės už tą kainą manyčiau analogiškos galima gauti ir pigiau...