kažkokį Savanorių prospekte pačiam gale arba pradžioj (čia nuo kurio galo žiūrins )
Pasaulio drabužiai berots
dar palikau kiltą škotišką,nes nusprendžiau kad man jo nereikia
QUOTE(reeva @ 2010 02 05, 20:30)
kažkokį Savanorių prospekte pačiam gale arba pradžioj (čia nuo kurio galo žiūrins )
cia vienas mano mylimiausiu, ir cia tas apie kuri tau norejau papasakoti, kad daznai buna vintage rubeliu
QUOTE(mirattes @ 2010 02 05, 20:17)
zinau gi kad nereikia tau ju, o man labai reikia
Šuduko tau ant pagaliuko, nepiktai cia as, neisizeisk. Man ju baisingai reikia, jau net zinau su kuo derinsiu. Jei atsibos, tai zinosiu kam ju reikia.
QUOTE(reeva @ 2010 02 05, 20:24)
paskaičiau taip probėgiais (yr toks žodis??)
.....aij dar šiandien važiuodama namo iš Litexpo taip netyyčia ...
nu ir paklodė gavos
.....aij dar šiandien važiuodama namo iš Litexpo taip netyyčia ...
nu ir paklodė gavos
Jei nebuvo, tada dabar tiksliai yra.
Nu tik nereikia cia... atseit netycia... zinom mes tuos netycia...
Lauksim vaizdu.
zazuna, sekmingai nesiok ir mylek, kaip as myleciau
tai va kaip gerai,nereikės suknių fotkint
nu tikrai netyčia.važiuoju,sakau draugei-žiū,po du litus viskas.ta sako:tai višta,lipam lauk
ir išlipom-ji du sijonus nukovė,aš vieną,suknių nebuvo
nu tikrai netyčia.važiuoju,sakau draugei-žiū,po du litus viskas.ta sako:tai višta,lipam lauk
QUOTE(reeva @ 2010 02 05, 20:36)
tai va kaip gerai,nereikės suknių fotkint
Kadangi jis netoli mano kolegijos, tai per sesija daznai ten lankausi. Jeigu buvai mano bloge tai neseniai deta geleta suknyte is ten ir ta suknyte kur visi sake, kad su pauksciais irgi is ten
va tokios absoliučiai tobulos spalvos sijonas su trikampėm sagutėm
QUOTE(mirattes @ 2010 02 05, 20:35)
zazuna, sekmingai nesiok ir mylek, kaip as myleciau
Auky dauky
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 02 05, 20:45)
Tai jei tokia spalvele, tai baisiai fain - tokia energijos priduodanti.
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 04, 01:26)
oi, sitas atributas yra vienas megstamesniu kadangi pas mane vyriskis auga, tai paponesis dedamas ant galvos ir tarnauja kaip vintazine lakuno kepure
Na ir priminei man malonia situacija. Kai buvau kokiu 4-5 metu i musu namus ileke buldokas ir pagriebe mano triusikus,jei gerai pamenu ir i laiptine istempe. Tai dabar po to sykio sunu fobija pasidare ,nors dabar jau kaip ir geriau nebetiek bijau.
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 05, 20:50)
Ok'is, turesiu uomeny
Aga, dublionke, didoka, ale gal kaip nors sumazinsiu ja.
Ale Danskes kokios grazios lelytes , sekasi kaip kurioms.
Pamirsau pamineti, kad ir as nupirkau saviskei pajodzergai lelyte, yra ant kaklo vardas isspaustas ir skaiciai, bet tokia paprasta, basakoje mergyte su megstais rubeliais, ryt vakare gal idesiu, nes po bemieges nakties turgaus malonumai laukia, o veliau arbata ir liūle, tad kai prasipaipaliosiu nutrauksiu.