QUOTE(mylittleprincess @ 2010 02 04, 02:22)
ne,nu jus pavarot-vos ne iki asaru kvatojau,kol perskaiciau-geras cia
maniske irgi tokia buvo,o dabar tai jei galetu is spintos issitraukt-tai viska issimatuotu,beveik visos sukneles vintage,skareles,bateliai jau ismatuoti,nagai lakuoti ir dar kartais pasikvepinama kokiais nors vintage kvepaliukais
juk ir pacios sitaip augom,pamenat? mamos pykdavo,o paskui juokdavosi,kai ka nors irgi rasdavo,bateliai,sukneles-ech... grazus laikas-vaikyste ir ziemos tada atrode ne tokios saltos,nors iki paskutinio siulelio perslapus pareidavau
teisingai sakai,zazuna,starost-ne radost,nes jau ir menkiausias saltukas kaulus lauzo
maniske irgi tokia buvo,o dabar tai jei galetu is spintos issitraukt-tai viska issimatuotu,beveik visos sukneles vintage,skareles,bateliai jau ismatuoti,nagai lakuoti ir dar kartais pasikvepinama kokiais nors vintage kvepaliukais
juk ir pacios sitaip augom,pamenat? mamos pykdavo,o paskui juokdavosi,kai ka nors irgi rasdavo,bateliai,sukneles-ech... grazus laikas-vaikyste ir ziemos tada atrode ne tokios saltos,nors iki paskutinio siulelio perslapus pareidavau
teisingai sakai,zazuna,starost-ne radost,nes jau ir menkiausias saltukas kaulus lauzo
Prisimenu kaip mes pasislepe mamos spintoj issipakuodavom mociutes iseigini rankinuka (net dabar jauciu to zamso kvapa ) ir klausydavom mamos muzikines dezutes melodijos (grojo sopena...) Ech... geri laikai buvo... tik kad visi karoliai po to gero laiko liko sutraukyti
QUOTE(danske @ 2010 02 04, 15:51)
Apie apatinius. Juos labai megsta musu suo. Matyt palikau ne pilnai uzdaryta stalciu, tai grizus ju radau visur- kambary, koridoriuj , virtuvej .
nu va, o as galvoju, kam kilo ideja su triumph reklama, kur suo liemenele isikandes tupi... o cia is realaus gyvenimo pasirodo...
QUOTE(reeva @ 2010 02 04, 19:58)
tadaaaaam
o tau, pasirodo, istorijos mokymasis tik i nauda saunuole!
QUOTE(reeva @ 2010 02 04, 21:56)
man Paryžius tik nuotraukose gražus.toks pasakų-svajonių miestas.
o realybėj-neprilipo
o realybėj-neprilipo
reiskia, kaip sake mano prancuzu mokytoja, buvai netinkamu laiku... na arba netinkamas vietas matei.
Man jis irgi nepasorode pasaku miestas, bet savo zavesio tikrai turi. ypac kai nusuki nuo turistinio marsruto