Gin,be tadu ir tu parodysi?
QUOTE(mirattes @ 2010 02 04, 19:52)
merci beaucoup!!! viskas, nakti nedirbsiu - spoksosiu ir ateisiu i darba be rezultato
va cia labai noriu uzsukti, kai busiu kita karta Paris:
Angelina yra nuostabiu desertu ir zvaigzdziu kavine (viena seniausiu beje), o Laduree - sokoladininkai - gamina tuos zymiuosius 'macarons' pyragaicius (beje musu Poniu laimej jie taip pat laaaabai ) Apie ta trecia nezinau, bet greit suzinosiu
Blem, as cia jum galva su tuo paryzium isusiu. Reik gal kokia maniaku tema atidaryti... Nes kam neidomu, tai gali siek tiek jau pykint... Sorry - obsession.
Paris....
nebijok,tikrai neisusi.....juk tai vintage sostine
nebijok,tikrai neisusi.....juk tai vintage sostine
man Paryžius tik nuotraukose gražus.toks pasakų-svajonių miestas.
o realybėj-neprilipo
o realybėj-neprilipo
j'aime , kai as nezinau ne vienos gatves Paryziuj , tai ryt pafotkinsiu. Salia darbo ta parduotuve, jeigu bus dar. Siandien buvau uzlekus, tai maciau dar kampe .
Bet zinai kaip buna, niekam kelis men nereikia , o kai reikia-visiems.
Ji panasi. Taip pat juodai zalia, taip pat su ta kepurele. Tik kampuose rozyciu, gelyciu pripaisyta. Gali buti, kad ir tikra, tik kazkas pagrazino. Parudijusi ties tomis skylemis, kur tvirtinimas.
Bet zinai kaip buna, niekam kelis men nereikia , o kai reikia-visiems.
Ji panasi. Taip pat juodai zalia, taip pat su ta kepurele. Tik kampuose rozyciu, gelyciu pripaisyta. Gali buti, kad ir tikra, tik kazkas pagrazino. Parudijusi ties tomis skylemis, kur tvirtinimas.
Mirattes, nu ir kam gi tau reikejo imesti sita nuodemingaja nuoroda - nualpau pamacius ta skanuji obuoliu pyraga.... , seilevarvis neispasakytas. Dabar tu busi kalta jei man ant kuriotais sedynes puskepalio uzaugs papildomas kg, nes jau susinesiau visus saldesius ir dabar tarsau...
Oi negeriete tu...
Oi negeriete tu...
QUOTE(reeva @ 2010 02 04, 20:56)
o realybėj-neprilipo
o realybėj-neprilipo
ane? man jis irgi is tolo mielesnis. cia kaip ir su meile - galima myleti pati mylejimo procesa... kaip jau rasiau - kiekvienam savo miestas, i kuri norisi sugrizti...
QUOTE(danske @ 2010 02 04, 20:58)
tai ryt pafotkinsiu.
ai, tai nereikia fotkinti, reikia jamti! tik as jau labai ikyri pasidariau vis ko nors uzsimanau...
dar tiesa turiu prasyma - klausima visoms: jei kur uzmatysite duokit zinia - man labai reikia geltono metalo grandines rankinukui. T.y. rankenos is grandines. Bet man svarbu, kad jinau butu kuo storesne.
kazkas tokio kaip si rankena (gali buti tokia neilga arba ilga). na gali but ir plonesne.
Jamti,tai jamti. Jamsim
Dar maciau skardine dezute, bet sirdeles formos , piesta angeliukais , kaspiniukais, gelytem. Abejoju ar vintage. 4 lt. O turgely buvo jau visa deze.Irgi skardine, miestais ir karvem puosta Is mano praktiskumo ziurint nebent kokie trys pokeliai makaronu tilptu . Ir virtuves vaizda puostu. Be pokeliu kazin, parudijus vietom
Dar maciau skardine dezute, bet sirdeles formos , piesta angeliukais , kaspiniukais, gelytem. Abejoju ar vintage. 4 lt. O turgely buvo jau visa deze.Irgi skardine, miestais ir karvem puosta Is mano praktiskumo ziurint nebent kokie trys pokeliai makaronu tilptu . Ir virtuves vaizda puostu. Be pokeliu kazin, parudijus vietom
QUOTE(reeva @ 2010 02 04, 20:56)
o realybėj-neprilipo
o realybėj-neprilipo
as per trecia apsilankyma prisijaukinau....ir nuo tada labai myliu is pirmo syk Paryziu sunku suvokt...neaprepiamai didelis, o kadangi esminiai taskai viens nuo kito labai ismetyti, tai ir laiko daug uzima, kad ji suvokti ir pamilti
o laikrodukas
QUOTE(danske @ 2010 02 04, 22:57)
Jamti,tai jamti. Jamsim
Dar maciau skardine dezute, bet sirdeles formos , piesta angeliukais , kaspiniukais, gelytem. Abejoju ar vintage. 4 lt. O turgely buvo jau visa deze.
Dar maciau skardine dezute, bet sirdeles formos , piesta angeliukais , kaspiniukais, gelytem. Abejoju ar vintage. 4 lt. O turgely buvo jau visa deze.
galima man uzsisakyt?
QUOTE(reeva @ 2010 02 04, 20:20)
Gin,be tadu ir tu parodysi?
jei padarysiu ir jei gausis taip, kaip isivaizduoju tai butinai
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 05, 00:11)
as per trecia apsilankyma prisijaukinau....ir nuo tada labai myliu is pirmo syk Paryziu sunku suvokt...neaprepiamai didelis, o kadangi esminiai taskai viens nuo kito labai ismetyti, tai ir laiko daug uzima, kad ji suvokti ir pamilti
o laikrodukas
galima man uzsisakyt?
o laikrodukas
galima man uzsisakyt?
Galima, galima. Ka su tavim darysi Kuria? Su angeliukais? Ta greiciau rasiu, nes salia darbo. O ta turgine nezinau. Pati matei, kaip ten atmintis dingsta
QUOTE(danske @ 2010 02 04, 23:58)
Galima, galima. Ka su tavim darysi Kuria? Su angeliukais? Ta greiciau rasiu, nes salia darbo. O ta turgine nezinau. Pati matei, kaip ten atmintis dingsta
oi, nesakyk...su manim daug ka nuveikt galima su angeliukai