koks viršus gražus
ir šiaip visa suknia puikioji
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 23, 18:17)
Grazi, bet labai abejoju, kad ji vintage
Na, man tai nėra svarbiausia
QUOTE(Gardi @ 2010 02 23, 18:29)
Na, man tai nėra svarbiausia
Tai taip parashiau tik todel, kad ish tavo pasakojimu galvojau, kad vintage bus, uz tai nustebau Grazi, tau tiks, ash pati ant saves tokios neisivaizduoju
QUOTE(Kukli @ 2010 02 23, 15:48)
na dar sugalvojau ..savo praitu metu pabaigoje rasta radinuka ideti ..
labai idomus daikciukas - mielai nesiociau...
QUOTE(Gardi @ 2010 02 23, 18:15)
Pasiėmiau šiandien savo pataisytą rožėtąją, jūsų teismui:
garzi suknele. ir labai grazus nagai
QUOTE(Kukli @ 2010 02 23, 16:48)
na dar sugalvojau ..savo praitu metu pabaigoje rasta radinuka ideti ..kuris jau praitais iskarto apsigyveno ..palto atlape
Labai žavus radinukas ir mano atlapams tiktų
Tokį radinuką ir mano bet kurio rūbo atlapas priglaustų
Sveikutes
Kukli, koks fainas dalykelis, man tas kutosas labai graziai su strele susipaiso , o atlapa labai papuosia, noreč ir as ka panasaus rasti.
Gardi, grazi suknute , panasia as turiu, tik medziaga apsoliut kitokia - tavoji zymiai grazesne.
GIN, pastebejau, kad istrynta mano nuoroda. As labai tavy atsiprasau, neturejau teises jos deti taves neatsiklausus. Nepyk ka?
Labai blogai dabar jauciuosi, geda...
Papildyta:
Turbut visos jau seniausiai zinot sia nuoroda, bet imesiu, na vis gal viena kuri nematet , nuostabiu medziageliu .
SPUSTELEKIT CIA
Kukli, koks fainas dalykelis, man tas kutosas labai graziai su strele susipaiso , o atlapa labai papuosia, noreč ir as ka panasaus rasti.
Gardi, grazi suknute , panasia as turiu, tik medziaga apsoliut kitokia - tavoji zymiai grazesne.
GIN, pastebejau, kad istrynta mano nuoroda. As labai tavy atsiprasau, neturejau teises jos deti taves neatsiklausus. Nepyk ka?
Labai blogai dabar jauciuosi, geda...
Papildyta:
Turbut visos jau seniausiai zinot sia nuoroda, bet imesiu, na vis gal viena kuri nematet , nuostabiu medziageliu .
SPUSTELEKIT CIA
Geda prispazint, bet nieko beveik, balandi reikalai turetu pajudeti , bet va sestadieni zadu i sendaikciu medziokle leistis, ziuresim kas gausis - jei ka gero rasiu imesiu paveizet.
Nedekavosiu, bo paskui nenusiseks
Sestadienio vakare pasidemonstruosiu ka busiu radus.
Sestadienio vakare pasidemonstruosiu ka busiu radus.