tai jau tropikai su +5
Ačiū, kam patiko Man kaip tik nieko mandro atrodo ryža su mėlyna, visiškai priešingos, puikiai kontrastuojančios spalvos. Atspalviais žaisti daug sunkiau
Nuėjau pora puslapių atgal Gin gėrių pažiūrėti, tai suknelė - jaukuma Kelnės įsivaizduoju siaurėjančias iki kauliukų, jei taip, tai gražu turėtų būti, bet ant pakabos kabėdamos jos, aišku, kuklinasi ir neparodo savojo veido Palaidinė atrodo meili, bet nepatinka man berankovės, čia aš subjektyviai. O laistytuvėlis tai kaip iš filmo skardinis?
O sekmadienį Vilniuje buvo visai pavasariškas oras - bjauru, šlapia, bet šilta! Šiandien tai sušalau, nors saulė labai smagi buvo!
Nuėjau pora puslapių atgal Gin gėrių pažiūrėti, tai suknelė - jaukuma Kelnės įsivaizduoju siaurėjančias iki kauliukų, jei taip, tai gražu turėtų būti, bet ant pakabos kabėdamos jos, aišku, kuklinasi ir neparodo savojo veido Palaidinė atrodo meili, bet nepatinka man berankovės, čia aš subjektyviai. O laistytuvėlis tai kaip iš filmo skardinis?
O sekmadienį Vilniuje buvo visai pavasariškas oras - bjauru, šlapia, bet šilta! Šiandien tai sušalau, nors saulė labai smagi buvo!
super derinukas-man patinka tokie kontrastai
nu va,kokia galva-kalbejau su mama ir pamirsau paprasyt,akd nupirktu laima
tai dabar kuri ten turit kompe,gal galeciau gaut kopija?
nu va,kokia galva-kalbejau su mama ir pamirsau paprasyt,akd nupirktu laima
tai dabar kuri ten turit kompe,gal galeciau gaut kopija?
Danske, kad dabar kas antras dekupazu uzsiima tai ir ner ko rashyt apie darbus Pokolkas turbut vienintelis, kas rashe ne apie mano bloga, o apie darbus ir kuryba tai buvo ekologinio svietimo leidinys - ozonas Kazkaip zinok ash jau susitaikiau su tuo...
Kniaumiau, laistytuviukas keramikinis, o paladiniu berankoviu ir ash nemyliu, bet tam yra megztukai Ir labai fainas tavo derinys, o spalvu derinys tai nenustebino, nes kaip ir pati sakai - iprastas Tamsiai melyna man kazkaip labai graziai su ryza dera
Na ir dar karta dekui visoms
Kniaumiau, laistytuviukas keramikinis, o paladiniu berankoviu ir ash nemyliu, bet tam yra megztukai Ir labai fainas tavo derinys, o spalvu derinys tai nenustebino, nes kaip ir pati sakai - iprastas Tamsiai melyna man kazkaip labai graziai su ryza dera
Na ir dar karta dekui visoms
negi išnyks iš FB,jei ištrinsi iš albumo?Jeigu į kompą persidėsi ir įdėsi į FB niekas niekur neišnyks
labas pavasariškas rytas
labas pavasariškas rytas
bet tai durikie as, - perskaiciau prisimerkus, vos iskaitydama, kol supratau, kad cia kovo laima. gi galiu nusipirkti.
zodziu super. net sakyciau ikvepiantis keistis ir ieskoti straipsinis. nors is tavo pasisakymu cia, galetu jame buti daugiau energijos
zodziu super. net sakyciau ikvepiantis keistis ir ieskoti straipsinis. nors is tavo pasisakymu cia, galetu jame buti daugiau energijos
man ši grupė iš vis yra grupių grupė.o pavasariška,nes aš visą pavasarį ir vasarą jos klausiausi
Gin, uz ta - susitaikiau- tai lupciau tave. Nera tokio nei zodzio, nei situacijos.
Tame paciame zurnale dar viena pazistama radau. Moteris , kuri isgyveno tikrai daug. Bet uzsispyrimo, valios as jai irgi pavydziu. Perejo ugni ir vandeni.
Tame paciame zurnale dar viena pazistama radau. Moteris , kuri isgyveno tikrai daug. Bet uzsispyrimo, valios as jai irgi pavydziu. Perejo ugni ir vandeni.
ooo taip,gražiai jin rengiasi
aš irgi ten kažkaip ypatingai nesidomiu muzika,kas užrodo,kas parodo ir susižinau.Tik Florence kažkaip pati susiradau
galiu visą albumą atsiųsti,jei nori
aš irgi ten kažkaip ypatingai nesidomiu muzika,kas užrodo,kas parodo ir susižinau.Tik Florence kažkaip pati susiradau
galiu visą albumą atsiųsti,jei nori