Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

tai jau tropikai su +5 biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, kam patiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man kaip tik nieko mandro atrodo ryža su mėlyna, visiškai priešingos, puikiai kontrastuojančios spalvos. Atspalviais žaisti daug sunkiau ax.gif

Nuėjau pora puslapių atgal Gin gėrių pažiūrėti, tai suknelė - jaukuma wub.gif Kelnės įsivaizduoju siaurėjančias iki kauliukų, jei taip, tai gražu turėtų būti, bet ant pakabos kabėdamos jos, aišku, kuklinasi ir neparodo savojo veido smile.gif Palaidinė atrodo meili, bet nepatinka man berankovės, čia aš subjektyviai. O laistytuvėlis tai kaip iš filmo biggrin.gif skardinis?

O sekmadienį Vilniuje buvo visai pavasariškas oras - bjauru, šlapia, bet šilta! Šiandien tai sušalau, nors saulė labai smagi buvo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 22 vasario 2010 - 22:03
super derinukas-man patinka tokie kontrastai thumbup.gif

nu va,kokia galva-kalbejau su mama ir pamirsau paprasyt,akd nupirktu laima doh.gif
tai dabar kuri ten turit kompe,gal galeciau gaut kopija? blush2.gif
Atsakyti
Danske, kad dabar kas antras dekupazu uzsiima tai ir ner ko rashyt apie darbus smile.gif Pokolkas turbut vienintelis, kas rashe ne apie mano bloga, o apie darbus ir kuryba tai buvo ekologinio svietimo leidinys - ozonas smile.gif Kazkaip zinok ash jau susitaikiau su tuo...

Kniaumiau, laistytuviukas keramikinis, o paladiniu berankoviu ir ash nemyliu, bet tam yra megztukai smile.gif Ir labai fainas tavo derinys, o spalvu derinys tai nenustebino, nes kaip ir pati sakai - iprastas smile.gif Tamsiai melyna man kazkaip labai graziai su ryza dera smile.gif

Na ir dar karta dekui visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 22 vasario 2010 - 22:48
MLP, Gin 4u.gif

Tarp kitko, seniau tokios mėlynos nevirškindavau, maniau, man ne prie veido ji, bet šito sijono dėka supratau, kad ji man ne tik patinka, bet ir tinka bigsmile.gif

Zazuna, ačiū už nuorodą, paskaitysiu ir aš thumbup.gif
Atsakyti
negi išnyks iš FB,jei ištrinsi iš albumo?Jeigu į kompą persidėsi ir įdėsi į FB niekas niekur neišnyks g.gif

labas pavasariškas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 23 vasario 2010 - 10:43
Reeva, kokia smagi daina, aciu mirksiukas.gif O atmosfera tai man tokia fejishka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 23 vasario 2010 - 10:59
bet tai durikie as, - perskaiciau prisimerkus, vos iskaitydama, kol supratau, kad cia kovo laima. gi galiu nusipirkti.
zodziu super. net sakyciau ikvepiantis keistis ir ieskoti straipsinis. nors is tavo pasisakymu cia, galetu jame buti daugiau energijos smile.gif
Atsakyti
man ši grupė iš vis yra grupių grupė.o pavasariška,nes aš visą pavasarį ir vasarą jos klausiausi hihihi.gif
Atsakyti

Reeva, dabar klausau kaip tik daugiau dainu smile.gif Aciu labai uz naujai suzinota grupe biggrin.gif Ash pati kai nesidomiu ir muzika klausau, tik jei kazkas uzrodo kazka ar netycia randu, tai jaucui, kad labai labai daug taip ir nesuzinau smile.gif O ir rengiasi graziai ta mergiote smile.gif
Atsakyti
Gin, uz ta - susitaikiau- tai lupciau tave. Nera tokio nei zodzio, nei situacijos.

Tame paciame zurnale dar viena pazistama radau. Moteris , kuri isgyveno tikrai daug. Bet uzsispyrimo, valios as jai irgi pavydziu. Perejo ugni ir vandeni.
Atsakyti
ooo taip,gražiai jin rengiasi wub.gif biggrin.gif
aš irgi ten kažkaip ypatingai nesidomiu muzika,kas užrodo,kas parodo ir susižinau.Tik Florence kažkaip pati susiradau
galiu visą albumą atsiųsti,jei nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 23 vasario 2010 - 11:17