Gavau Laimą
as irgi...dabar beliks autografa susisaudyt
Gin, saunus pirkiniai, kelnes ir suknele labiausiai patiko, lauksiu ant saves pasirodant
Laistytuvas super
Laistytuvas super
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 22, 20:48)
as irgi...dabar beliks autografa susisaudyt
Sveika sugrizus
O cia gera mintis, su autografu. Belieka Gin su glebiu zurnalu aplankyti
As vistiek negaliu nepabambeti. Kodel ne vieno Gin kurto darbo foto nera? Dirzas grazus, bet graziau butu pacios gaminti papuosalai. Betvarke
Laistytuvas
mano močiutė nemažai užlaikius, na ne ji, o mama gal. labiau. ji kaupikė juoda.
dabar išsitraukiau močiutės nertas pirštines, jau ir pačios močiutės pirštai keli pernerti, ale vistiek jas myliu ir dėviu kiekvieną pavasarį
nuo mokyklos taip taupydama, nes žinau kad jos neamžinos dėja
sakė pirko Vokietijoje viešėdama... bet kadangi jos dramblio kaulo slavos tai nenešiojo... pagal jas buvo nusinėrus pamenu mėlynas, žalias... dar juodas berods... tikrai prisimenu kaip nešiojo, bet tos jos darytos neišliko
tai aš savąsias kaip ir beveik naujas priglaudžiau
mano močiutė nemažai užlaikius, na ne ji, o mama gal. labiau. ji kaupikė juoda.
dabar išsitraukiau močiutės nertas pirštines, jau ir pačios močiutės pirštai keli pernerti, ale vistiek jas myliu ir dėviu kiekvieną pavasarį
nuo mokyklos taip taupydama, nes žinau kad jos neamžinos dėja
sakė pirko Vokietijoje viešėdama... bet kadangi jos dramblio kaulo slavos tai nenešiojo... pagal jas buvo nusinėrus pamenu mėlynas, žalias... dar juodas berods... tikrai prisimenu kaip nešiojo, bet tos jos darytos neišliko
tai aš savąsias kaip ir beveik naujas priglaudžiau
mrs Shirley, faina, kad nemažai močiutės daiktų turi. Man giminės palikimas pats brangiausias - ar tai būtų stalo įrankiai, ar prosenelės siūti drabužėliai iš mamos pusės daug gėrio turiu dar iš proprosenelių, o vat iš tėčio tik šį bei tą, močiutė buvo tarybinė moteris ir senienų nekaupė, o gaila
Nostalgija kaip greit Belgijon sulakstė
QUOTE(danske @ 2010 02 22, 20:17)
Sveika sugrizus
As vistiek negaliu nepabambeti. Kodel ne vieno Gin kurto darbo foto nera?
As vistiek negaliu nepabambeti. Kodel ne vieno Gin kurto darbo foto nera?
labas, labas kaip tais tamstos ir paisilgt suspejau
aga, prasysimes i svecius...arba siaip po balkonais reksim
kazkaip vis Gin vertinama, labiausiai kaip teisingai besirengiantis, o ne ir kuriantis zmogus
QUOTE(kniaumiau @ 2010 02 22, 20:37)
aga, as kartais labai mikli bunu Figaro sen, Figaro ten
Beje, Zazuna, čia į derinių temą reikėjo, bet ir šitai tinka, nes gi naftalinu dvelkia Labai patiko antras ir trečias tavo onsambliai Ypač sijonukas ir kelnės su batukais o liemuo liemuo, kaip bitutės
Seniai ką bepirkau, seniai ką berodžiau, tai įkelsiu pasimaivymui vėl gi familinį sijonuką ir palaidinę, kuri anam gyvenime buvo suknelė Sijonas labai mylimas ir nešiojamas, nes be to kad gražus, dar ir šiltas, o vat palaidinė tai net nežinau, kurioj lentynoj žiemoja
Seniai ką bepirkau, seniai ką berodžiau, tai įkelsiu pasimaivymui vėl gi familinį sijonuką ir palaidinę, kuri anam gyvenime buvo suknelė Sijonas labai mylimas ir nešiojamas, nes be to kad gražus, dar ir šiltas, o vat palaidinė tai net nežinau, kurioj lentynoj žiemoja
As ir visom keturiom pritariu, kad kodel GIN darbu neidejo , sakau - ten 5 lapai turejo buti, o tik vienas gavosis - betvarke!
Papildyta:
Gaudyk
Ale jei taip iki velyku rysiu, tai kamane greiciau busiu...
O jau koki faini rubeliai , bliuskutes kukardos unreal WOW! Ir derinukas grazus, spalvos graziai dera
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2010 02 22, 21:50)
Gaudyk
Ale jei taip iki velyku rysiu, tai kamane greiciau busiu...
O jau koki faini rubeliai , bliuskutes kukardos unreal WOW! Ir derinukas grazus, spalvos graziai dera
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 22, 16:51)
Jaime, zinok taip ir galvojau, kad kelnes uzskaitysi
aha, as uzskaitau, bet sau niekaip nerandu... netinka man iki kauliuku kazkaip. ir siaip vis randu prie ko prikibti...
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 22, 17:58)
sveikutes turiu nuojauta, kad dabar jau pavyks perziemot iki galo......
aha, sian ir man jau taip atrode, kai saule islindo... o Belgijoj koks +15? ane?
QUOTE(kniaumiau @ 2010 02 22, 20:50)
grazu! labai grazi figura!!! sijonas tikrai tobulas, bet ir palaidine man patinka. net tas spalvu derinys - labai keistas, pati taip nesugalvociau, bet patinka...
as seniai pastebejau, kad man su spalvom...sudetinga. suderint lyg ir moku, bet tokiu idomiu variantu galvon nesauna. tai vis kai pamatau - geriuosi ir mokausi...
eina sau,kniaumiau
kokia figūra ir koooks sijonas
kokia figūra ir koooks sijonas
QUOTE(j'aime @ 2010 02 22, 21:05)
aha, sian ir man jau taip atrode, kai saule islindo... o Belgijoj koks +15? ane?
grazu! labai grazi figura!!! sijonas tikrai tobulas, bet ir palaidine man patinka. net tas spalvu derinys - labai keistas, pati taip nesugalvociau, bet patinka...
nu zinok, ten siemet kaip niekad salta ziema irgi buvo, tik pries pat man atskrendant snegas istirpo, o drauge sake, kad as ir saule kartu atsigabenau beje sian ja, panasu, kad irgi kartu atsiskraidinau i Vilniu o Briuselyje buvo viso labo +5.... bet po lietuvisku salciu, man ten buvo rojus