QUOTE(mrs Shirley @ 2010 02 22, 11:13)
grazios ir ryskios -raudonu atspalviu daug
QUOTE(jolo @ 2010 02 22, 12:14)
Labai gražios Kaip tik šiandien žiūrinėjau vienojei internetinėje parduotuvėje, tai buvo nemažai tunikų panašaus rašto
Aš pasirodau mamos jaunystės laikų vašeliu nertą palaidinę Mama nešiojo, paskui sesė perėmė, o dabar ji pas mane ir būklė vis dar puiki
Aš pasirodau mamos jaunystės laikų vašeliu nertą palaidinę Mama nešiojo, paskui sesė perėmė, o dabar ji pas mane ir būklė vis dar puiki
ir gi ryski ir grazi...
o as kazkaip vis nesusidraugauju su raudona ir taip bandau ir taip ....man grazu
kazin kodel?
gal kad zandai raudoni..ir uzsidejus raudona jie dar labiau uzsidega
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 22, 13:27)
O ash prisiruosiau savo pirkiniu pora nufotografuot tai dedu
Pilkai zydra suknute, kuria manau trumpinsiu
Kelnes, kurias tingejau fotografuoti ant saves, o ant pakabos tai nelabai imanoma suprasti kazka, ishskyrus rashta
Pilkai zydra suknute, kuria manau trumpinsiu
Kelnes, kurias tingejau fotografuoti ant saves, o ant pakabos tai nelabai imanoma suprasti kazka, ishskyrus rashta
*suknele ..kazkaip neturiu nuomones kol nepamatysiu ant koknretaus zmogaus galutinio varianto
**kelnes grazus spalvu derinukas...o as turiu tokias panasei orandzine su balta ...na taip ir nesugebu uzsideti ...nes per liemeni uzsiaurinta be proto o o klubai isplatinti apacia uzsiaurinta....vis uzsidedu pasistaipau , pasistaipau...ir nusprendziu kad sau nepatinku tai ir ranka taisyti net nekyla
***palaidine nuostabi
****o su laistytuviuko tai nuotraukos visumoje grazios