Oi koks laistytuvelis, tai ir pakvipo pavasariu.Palaidine miela labai, labai grazu apvilktos sagutes. Kai matau tokias sagutes, man gaminys atrodo daug kruopsciau padarytas, negu su paprastom sagutem
Kelnes dailia moteri puos. Tik mane juokas sueme, pabandzius isivaizduoti save su languotom kelnem. Tada reikia batu riestom virsunem ir klouno nosies. I kelnes pagalves nereiks
Bet zinok nera tos kelnes stipriai siaurejancios kaip atrodo nuotraukoj Saikingai taip Buvau uzsidejus tai graziai atrodo, tik va neturiu tokiam orui batu tinkamu, kad tiktu prie kelniu Tai laukiu siltesniu oru O laistytuvelis tai mane labai labai nudziugino kai pamaciau Dabar ant stalo isitaises tik nuotraukom ant palanges ejo saules gaudyt
ooo gin suknė ir palaidinė puikiosios nu ,o laistytuvas tai be konkurentų tobulas Papildyta: aš ir noriu Laimos su Gin bet niekur eit negaliu,bo susirgau
aš kaip popieristo dukra tiesiog nepernešu jokių skanuotų daiktų.Anei knygų,anei žurnalų tai palauksiu kol pasveiksiu (gi nesirgsiu mėnesį ) ir nusipirksiu.Arba mamos paprašysiu