čia tipo ji tvirtinasi prie marškinių apykaklės?
graži labai
QUOTE(j'aime @ 2010 02 21, 19:12)
na va pazadejau, tai nepatingejau savo varlytes iamzinti (nieko ypatingo, bet tas irengmas man patiko )
http://public.fotki.com/kiovne/manono/
http://public.fotki.com/kiovne/manono/
Fainas koks mechanizmas o jau fonas ant kurio fotografuota
mirateees,matei mano komentarą?
galiu ir čia nuorodą atkelt
galiu ir čia nuorodą atkelt
QUOTE(reeva @ 2010 02 21, 19:31)
maciau ir parasiau
radau
nervuoja mane per ten susirašinėt
nervuoja mane per ten susirašinėt
o gal per skype man brukstelk? mirattes
Kukli, suknute superine
Zvirbliuk, koks fainas varlius , myliu as tokius grozius , saviskiui pripirkus, bet bjaurastis nenesioja - as dabar sau pasigriebiau ir kišaliosiu - segaliosiu visur.
Oi kokia as nemundagi - SVEIKOS MERGINOS
Zvirbliuk, koks fainas varlius , myliu as tokius grozius , saviskiui pripirkus, bet bjaurastis nenesioja - as dabar sau pasigriebiau ir kišaliosiu - segaliosiu visur.
Labai šauni, pozityvi ir miela tema Dažnai užsuku čia pasiskaityti, pasigrožėti, papavyduliauti Šiandien klaidžiodama internete radau vienu labai gražių namų nuotraukas ir kažkodėl pagalvojau apie šią temą, kad galbūt dauguma iš Jūsų išsiskiria ne tik išvaizda, apranga bet ir visu gyvenimo stiliumi, būdu, todėl norėčiau tas nuotraukas čia įkelti, galbūt bus naudinga Nuostabioji stebuklų šalis
Ta lova, kur mergyte sedi , as uzmaciau vienoje parduotuveje tokio tipo (noriu savo princesei nupirkt), tai dabar sukioju ratus... vis sukioju... ir sukioju...
Ach, kad tokia analogiska sena kur radus
Labas rytas
kodel man kartais atrodo kad nematomu rasalu parasau
pasikartosiu...pacios suknutes ilgis nuo peciu iki apacio apie 98cm.....as 1.73m..man dengia kelius......tai manau 1.60 m tai tikrai dengs
na tikriausai ,Nostalgijai pirmai leisime rinktis ...pirmiausiai jos pageidavimas buvo
del batu ok aciu
aha tikrai keistas , nematytas uzsegimas
dekojimai nuo sukneles
manau rasti nebutu problema...metalinis remas ....bet jei gerame stovyje tai kaina pasikandziotu
kodel man kartais atrodo kad nematomu rasalu parasau
QUOTE(Gricė @ 2010 02 21, 09:26)
Kukli,
kokiam ūgiui suknutė? Jei dengtų kelius ūgiui 160 ir jei Nostalgiai netiks (nes kaip suprantu, ji jau pirmoji?) - norėčiau
Beje, tuos rudus batus Nostalgia nupirko. Parašiau jai Jūsų niką, jei batai netiktų ar nepatiktų, kad duotų žinoti Jums.
kokiam ūgiui suknutė? Jei dengtų kelius ūgiui 160 ir jei Nostalgiai netiks (nes kaip suprantu, ji jau pirmoji?) - norėčiau
Beje, tuos rudus batus Nostalgia nupirko. Parašiau jai Jūsų niką, jei batai netiktų ar nepatiktų, kad duotų žinoti Jums.
pasikartosiu...pacios suknutes ilgis nuo peciu iki apacio apie 98cm.....as 1.73m..man dengia kelius......tai manau 1.60 m tai tikrai dengs
na tikriausai ,Nostalgijai pirmai leisime rinktis ...pirmiausiai jos pageidavimas buvo
del batu ok aciu
QUOTE(j'aime @ 2010 02 21, 18:12)
na va pazadejau, tai nepatingejau savo varlytes iamzinti (nieko ypatingo, bet tas irengmas man patiko )
aha tikrai keistas , nematytas uzsegimas
QUOTE(zazuna @ 2010 02 21, 19:27)
Kukli, suknute superine
dekojimai nuo sukneles
QUOTE(zazuna @ 2010 02 21, 22:39)
Ta lova, kur mergyte sedi , as uzmaciau vienoje parduotuveje tokio tipo (noriu savo princesei nupirkt), tai dabar sukioju ratus... vis sukioju... ir sukioju...
manau rasti nebutu problema...metalinis remas ....bet jei gerame stovyje tai kaina pasikandziotu
QUOTE(zazuna @ 2010 02 21, 22:39)
taogo ikea yra, analogiška atrodo visai. ir tikrai nebrangi.
aš čiut kitokią, bet panašią pirkau savo sūnui nes man aktualu kad neišsiridentų naktį miegodamas, tai nenorėjau su visai atviru šonu
močiutės palikimas