Gardi, puikūs lobiai. Segė patiko
j'aime, Laisve, ačiū merginos
Sagė džiugina ir kaina - 5 Lt
Sagė džiugina ir kaina - 5 Lt
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 19, 14:32)
gardi, kas cia per nelaimes vienoj kruvoj?
Sage realybiai atrodo daug daug graziau kaip ir suknele
Sage realybiai atrodo daug daug graziau kaip ir suknele
Juodas debesėlis virš mano galvos jauk kuris laikas...
QUOTE(Gardi @ 2010 02 19, 14:41)
Juodas debesėlis virš mano galvos jauk kuris laikas...
reskia tuoj ateis ir baltas! tikrai tikrai
Gardi, labai grazus pirkinukai
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 19, 18:26)
Ash tai amzinai tingiu savo pirkius fotografuoti tai galvoju gal net neverta apie juos rashyt Bet siandien papirkau languotas zalias su juodu kelnes, zalia sijona, pilka suknute ir palaidine geleta tokia
Dabar jau teks fotografuoti
QUOTE(mirattes @ 2010 02 19, 17:36)
Dabar jau teks fotografuoti
aha! labai pilka suknele domina
Gal ir ne vintage grobiai, bet manau pas jus busiu suprasta. Skareles
Dvi apatines vienodos, tik spalvos skirias ir dydziai
gardi,labai patiko ir segė ir suknelė
mirattes,skaros irgi gerulės
mirattes,skaros irgi gerulės
atejau sukneles priduoti apziurejimui , kadangi fotografuota jau prie lempu sviesos tai reali spalva sunkiai perduodama , tiesa priekis nusagstytas tokiais permatomais karoliukais akikur kaip lasiukais nuseta..jo taip nesimato tik nuos viesos kampo sublyksi
gamintojas Jacques Vert (abejoju , kad tikras vintage) greiciau jau a le vintage
ir dydis net nezinau raso UK 16/F 44/D 42/US 12 bet kadangi priekyje 4 liemenavimo siules o nugaroje 2..tai kokia jau labiau i lemenuota negu paprastai (vienu zodziu - jei ka sudomins matuosiu cm)
na va nezinau kadaryti del pacios dezuciu ryt isryto vaziuoju- jokio atsakymo tai net nezinau reiks ar ne
rozyte daili, ir suknyte luks ..tik man atrodo pazastyse reikia truputi suiimti
uhhh tokios visos karingos tematikos
gamintojas Jacques Vert (abejoju , kad tikras vintage) greiciau jau a le vintage
ir dydis net nezinau raso UK 16/F 44/D 42/US 12 bet kadangi priekyje 4 liemenavimo siules o nugaroje 2..tai kokia jau labiau i lemenuota negu paprastai (vienu zodziu - jei ka sudomins matuosiu cm)
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 02 19, 11:33)
na va nezinau kadaryti del pacios dezuciu ryt isryto vaziuoju- jokio atsakymo tai net nezinau reiks ar ne
QUOTE(Gardi @ 2010 02 19, 13:53)
Sveikos visos,
Nostalgie, gero vėjo
Man šiandien taip liūdna ir pikta, kad nesitveriu savam kaily. Nuotaikos nėra, nes blogai miegojau, iš ryto pamačiau, kad stipendiją gausiu paprastą, o ne padidintą, o vakar Megoj atsidėjau trollbeadsus Dabar iš pykčio visą išleisiu jiem ir skuduram ir į paskaitą dar nėjau iš keršto universitetui rytoj tikrai sėdėsiu viena, nes draugė aplankyt negali, o diedas išeina be manęs. Ar dar gali būti blogiau?
Bandau keltis nuotaiką, tai rodausi mielą pirkinuką ir seniau nukautą suknią, kuri man didelė ir bus taisoma. Rožėtoji jau taisykloj, kitą savaitę pasidemonstruosiu
Nostalgie, gero vėjo
Man šiandien taip liūdna ir pikta, kad nesitveriu savam kaily. Nuotaikos nėra, nes blogai miegojau, iš ryto pamačiau, kad stipendiją gausiu paprastą, o ne padidintą, o vakar Megoj atsidėjau trollbeadsus Dabar iš pykčio visą išleisiu jiem ir skuduram ir į paskaitą dar nėjau iš keršto universitetui rytoj tikrai sėdėsiu viena, nes draugė aplankyt negali, o diedas išeina be manęs. Ar dar gali būti blogiau?
Bandau keltis nuotaiką, tai rodausi mielą pirkinuką ir seniau nukautą suknią, kuri man didelė ir bus taisoma. Rožėtoji jau taisykloj, kitą savaitę pasidemonstruosiu
rozyte daili, ir suknyte luks ..tik man atrodo pazastyse reikia truputi suiimti
QUOTE(mirattes @ 2010 02 19, 19:01)
Gal ir ne vintage grobiai, bet manau pas jus busiu suprasta. Skareles
uhhh tokios visos karingos tematikos