nesibark tai, kad viska ka galejau jau padariau.... visi kiti darbai ryt laukia....daiktu negaliu detis, nes jie ten, kur vaikis miega... o visa kita net baisu pagalvot...turiu begte ryt spet i poliklinika, kad kraujo nuleistu, i banka, pasimt kortele ir pinigu issikeist ir dar reik i sodra...bet tai jauciu nukelsiu po keliones
kad nebutu visai of topic.... labai noriu prasieiti pro sendaikciu parduotuveles...jauciu nelabai prisipirksiu ko, bet bent akis paganysiu ir i blusturgi eisiu, jei tik bus
labas rytas
siandien susiruosiau i darba vilktis savo intage languotoja suknele ir taip maiviausi ir taip, na matau, kad ji ne man ir nusireniau. tai jeigu ka ji parduodama. Neatsimenu, kuri ten jos praset...
siandien susiruosiau i darba vilktis savo intage languotoja suknele ir taip maiviausi ir taip, na matau, kad ji ne man ir nusireniau. tai jeigu ka ji parduodama. Neatsimenu, kuri ten jos praset...
Nostalgie tu gali
aš noriu vėl į Londoną baisiai noriu
aš noriu vėl į Londoną baisiai noriu
as tikrai galiu bui, bui, padariau isskridau
QUOTE(mirattes @ 2010 02 19, 08:16)
labas rytas
o kodel tau ji nepatinka-labai tau ji,beje,tinka tik cia,zinoma,mano nuomone.as kazkodel vengiu tokiu labai margu daiktu-grazu paziuret,bet pas mane daugiau maziau viskas vienspalvio arba tik labai nedaug pamarginimu drabuziuose.grazi suknute,jei buciau arciau,gal iseitu ir pasimatuot,bet....
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 19, 10:32)
Ka tik pastininkas atneshe batukau tai jau sedziu su jais Spalva vis del to ne balta, o tokia smeline/pieno Bukle ideali, visai neaveti Jau noriu ishbandyti Ir ant kojos labai graziai atrodo, tokie negrubus, bus pats tas prie sukneliu
gera but bent viena vaizdeli ant pacios pamatyt
ai,Nostalgie-sekmes kelioneje
Seniai aš čia besireiškiau
Mirattes, labai tinka tau ta suknia, elegantiška tokia, kuom nepatiko? Ji sintetinė?
Aš vieną turimą sintetinę bandžiau dėvėti, bet labai jau karšta su poliesteriu
MLP, labai fainas sijonukas, man labai patinka klostuoti!
Į skrybėlių dėžių temą: iškaulyjau iš močiutės medinę, prosenelės, Rygoj pirktą, tai visos trys mano skrybėlės ten ir sutilpo
Ai, Gin pačiūžiniai batukai labai smagūs! Tik reikia sausų orų su jais
Mirattes, labai tinka tau ta suknia, elegantiška tokia, kuom nepatiko? Ji sintetinė?
Aš vieną turimą sintetinę bandžiau dėvėti, bet labai jau karšta su poliesteriu
MLP, labai fainas sijonukas, man labai patinka klostuoti!
Į skrybėlių dėžių temą: iškaulyjau iš močiutės medinę, prosenelės, Rygoj pirktą, tai visos trys mano skrybėlės ten ir sutilpo
Ai, Gin pačiūžiniai batukai labai smagūs! Tik reikia sausų orų su jais
ačiū visoms už palinkėjimus.buvo gerai
ir dar sedėdama vakar klube su ta vintage suknute,pagalvojau,kad prieš tai buvęs šeimininkas,net neįsivaizdavo,kad tai bus(ta prasme,klaiki muzika,šviesos ir krūva girtų dvyliktokų )
ir suknelė matyt nemąstė apie tokius dalykus
tokie apmąstymai kotais vakar aplankė
Papildyta:
aij to pasekoje supratau,kaip man patinka tokie seni rūbai
ir dar sedėdama vakar klube su ta vintage suknute,pagalvojau,kad prieš tai buvęs šeimininkas,net neįsivaizdavo,kad tai bus(ta prasme,klaiki muzika,šviesos ir krūva girtų dvyliktokų )
ir suknelė matyt nemąstė apie tokius dalykus
tokie apmąstymai kotais vakar aplankė
Papildyta:
aij to pasekoje supratau,kaip man patinka tokie seni rūbai
Sveikos visos,
Nostalgie, gero vėjo
Man šiandien taip liūdna ir pikta, kad nesitveriu savam kaily. Nuotaikos nėra, nes blogai miegojau, iš ryto pamačiau, kad stipendiją gausiu paprastą, o ne padidintą, o vakar Megoj atsidėjau trollbeadsus Dabar iš pykčio visą išleisiu jiem ir skuduram ir į paskaitą dar nėjau iš keršto universitetui rytoj tikrai sėdėsiu viena, nes draugė aplankyt negali, o diedas išeina be manęs. Ar dar gali būti blogiau?
Bandau keltis nuotaiką, tai rodausi mielą pirkinuką ir seniau nukautą suknią, kuri man didelė ir bus taisoma. Rožėtoji jau taisykloj, kitą savaitę pasidemonstruosiu
Nostalgie, gero vėjo
Man šiandien taip liūdna ir pikta, kad nesitveriu savam kaily. Nuotaikos nėra, nes blogai miegojau, iš ryto pamačiau, kad stipendiją gausiu paprastą, o ne padidintą, o vakar Megoj atsidėjau trollbeadsus Dabar iš pykčio visą išleisiu jiem ir skuduram ir į paskaitą dar nėjau iš keršto universitetui rytoj tikrai sėdėsiu viena, nes draugė aplankyt negali, o diedas išeina be manęs. Ar dar gali būti blogiau?
Bandau keltis nuotaiką, tai rodausi mielą pirkinuką ir seniau nukautą suknią, kuri man didelė ir bus taisoma. Rožėtoji jau taisykloj, kitą savaitę pasidemonstruosiu
QUOTE(mirattes @ 2010 02 19, 10:16)
labas rytas
aaaasssssss!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 19, 11:43)
as tikrai galiu bui, bui, padariau isskridau
sekmes! baltai pavydziu! skaniu gofru!
QUOTE(Gardi @ 2010 02 19, 13:53)
Sveikos visos,
suknele labai nice! medziagyte gera!!!