QUOTE(GinCherry @ 2010 02 18, 18:17)
Jau sian tamsu, nenufotkinsiu, gal ryt, su visom gelem Bet per daug kotus nukirpau tai uzrengia ziedai
na, iki ryt dienos pakentesiu bent kazkiek, tikiuosi matysis
Oje, Nostalgie, ateinu su tavim paverkti . Tai negi niekaip ir niekas taves neisleidzia? Vezk man ta maziu, as kaip nors. Ar taip, ar kitaip velnynas namuose. O dickiai ir be taves nenumirs.
QUOTE(Kukli @ 2010 02 18, 16:12)
aisku tada verta ieskotibus ..nes pagalvojau ..kas as cia isdidesniu ...gal net nedomins..tai tik penktadieni galesiu neanksciau..nes jau praita vasara buvau ja pasiemusi paleisti i pasauli ja,pavarciau , pasimatavau ir is abzoriskumo kad man super tinka atgal padejau ..nes mano dydziu gna sunku rasti..viskas daugiau kudesnems
na tikekimes kad ivyks tas stebuklas....
kas del tokio amziaus draugu tai viskas suprantma pas mane truputi tik vyresnis...as nuo Briuselio 50km..1val vaziavimo traukiniu jei zinote netoli Gent
na tikekimes kad ivyks tas stebuklas....
kas del tokio amziaus draugu tai viskas suprantma pas mane truputi tik vyresnis...as nuo Briuselio 50km..1val vaziavimo traukiniu jei zinote netoli Gent
Kukli, tikrai verta tos suknutes ieskoti ir paleisti i pasauli, jei Jus nenesiojate. Baisiai jau ji man uzrupo . Lauksiu nuotrauku , labai labai lauksiu.
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 18, 17:04)
Danske, tavo siunta jau pas mane
Valio
Linkėjimai nuo darboholikės-kavamanės...
QUOTE(Minerva @ 2010 02 18, 23:55)
Aciu, Minerva.
QUOTE(danske @ 2010 02 18, 21:09)
Oje, Nostalgie, ateinu su tavim paverkti . Tai negi niekaip ir niekas taves neisleidzia? Vezk man ta maziu, as kaip nors. Ar taip, ar kitaip velnynas namuose. O dickiai ir be taves nenumirs.
man regis bendras paverkimas padejo.... kol kas lyg skrendu rytoj...bet labai bijau garsiai dziaugtis..... sumautas darbo sestadienis pakiso man koja
Kukli del visa ko parsysiu savo tel nr i az.... ka gali zinot, gal pavyks i suknute gyvai pasiziuret
Tada as dar paverksiu, gal suveiks. Ir geros tau keliones
ai, gal nebeverk...negerai verkti dekui, tikiuosi ji tikrai ivyks
Gin dabar kita beda ...istiko panika, kad nieko nespesiu zodziu, kaip bebutu, bet moterim niekad nebuna gerai