QUOTE(GinCherry @ 2010 02 17, 14:11)
Oi, faina labai Sitos ir bryliai ilgesni tai jauciu ir veida dengia nuo saules neblogai, mano tai tokia labiau dekoratyvine,bet gal ir saugos ka reikia Ziuresim
..dekui..jos bryliai tik priekyje platesni o nugaroje siauresni..taip veida saugo gerai:))
QUOTE(reeva @ 2010 02 17, 15:49)
oo Gin tu ne viena dėžučių fanė
dar popieriniai ar kokie medžiaginiai maišeliai labai labai man
QUOTE(mirattes @ 2010 02 17, 15:52)
As vat maiseliu kazkaip nebent medziaginiai, o va dezutes tai
na siame reikale
Jus nevienisos..kai pasivaisktau po gatves sendaikciu pardavimus...tai tai masine liga , bent jau pas mus..ir visi domisi iesko ir parduoda..turiu omenyje metalines visokias..ir nuo sausainiu ir nuo saldainiu , nuo kavos, nuo arbatos (gal maziau)...zinoma visos ispaisytos..kainomis kazkaip nelabai domejausi ..
reiks pasidometi
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 02 17, 18:21)
man popieriniai maišeliai labai patinka su logotipais visokiais ir pan
man taip pat ir popieriniai ir medziaginei.....MB vis juokiasi ...tai gi jau turi kelis kam dar tau:)))
QUOTE(zazuna @ 2010 02 17, 19:56)
Kukli, grazus skribliukas - as toki nesiociau tol kol tik skutukai liktu , tikra madam.
Galit uzmesti aki jei turit noro.
SPUSTELEKIT CIA
aciu..na toks a le vintage....
is pirkinuku tai patiko
-mergytes megstukas
-meztukas su nerinias (na tas baltas lyg ir )
o tikia gifiurine suknele tik su ronkovytemis..turiu ir tik tokios ale svelniai alyvines spalvos ..vis galvoju ...gal ja paleisti i pardavima (kazkaip ner progu kur uzsideti)
QUOTE(zazuna @ 2010 02 17, 20:37)
Dekavoju visoms
Reeva, na zinok po abu namo aukstus iskavota visur... , dar palepese kai kas stovyklauja, o siaip, tai tau taip atrodo, neturiu as daug šmutkiu - turiu per mazai spintu...
Kuo daugiau turiu - tuo daugiau reikia
, o be to na kaip nepriglausi jei jau pats ant ranku lipa ir nesvarbu ar tai rubelis, ar daiktelis - apzora as gailestinga...
teisingas poziuris
QUOTE(reeva @ 2010 02 18, 13:21)
man šian šimtadienis ir per abidvi dalis (oficialią mokykloj ir neoficialią klube) būsiu su vintažinėm sukniom
geros sventes:))