[quote=Laisvė,2010 02 15, 21:35]
Būtų faina Ale kol kas neplanuoju: mamą išrašys po chemijos, gal reikės ką namuose patvarkyti, nes broliui vėl "zapojus"...
Nu zaraza tikras. Tarkim, tokiu budu pergyvena del mamos. Sutvarkei viska, apziurejai ar ko netruksta ligoniu ir ikalk koki penkiasdesimt. Kai slaugiau savo mama, tai vakarais niekaip negaledavau uzmigti. Vis tas klausiantis zvilgznis. Tai i arbata isipildavau beveik kas vakara. Apsvaigdavau ir uzmigdavau. Netikiu as tais dalykais, kad oi priprasi, io prasigersi. Pasakos. Gera patarle yra- girtas issiblaivo, o trenktas tai ar girtas, ar blaivus, vistiek trenktas
QUOTE(danske @ 2010 02 15, 21:14)
Nu zaraza tikras. Tarkim, tokiu budu pergyvena del mamos. Sutvarkei viska, apziurejai ar ko netruksta ligoniu ir ikalk koki penkiasdesimt. Kai slaugiau savo mama, tai vakarais niekaip negaledavau uzmigti. Vis tas klausiantis zvilgznis. Tai i arbata isipildavau beveik kas vakara. Apsvaigdavau ir uzmigdavau. Netikiu as tais dalykais, kad oi priprasi, io prasigersi. Pasakos. Gera patarle yra- girtas issiblaivo, o trenktas tai ar girtas, ar blaivus, vistiek trenktas
Brolis jau be prošvaisčių. Tiksliau, prošvaistės vis retėja ir trumpėja. Šįkart tęsėsi nuo Kūčių (dieną prieš jas sustojo) iki trečiadienio praėjusio... Kaimynai jau rūpinosi mamą vežti į chemiją. Ai, bet yra kaip yra, aš jau jo nei pakeisiu, nei pagydysiu...
Mielai įkalčiau kokį gramą, ale penkta diena "uspokajoncus" geriu. Skydliaukės antikūniai keliasdešimt kartų viršija normą (anot gydytojos, "nemačiau kol kas gyvo žmogaus su tokiu antikūniu skaičiumi ). Žodžiu, išderinta skydliaukė erzina nervus, o šie nenusileidžia ir toliau derina skydliaukę... Paofftopinau Bet į turgelį padaikteliauti labai norėčiau Penktadienį matysis
QUOTE(Laisvė @ 2010 02 15, 22:23)
Brolis jau be prošvaisčių. Tiksliau, prošvaistės vis retėja ir trumpėja. Šįkart tęsėsi nuo Kūčių (dieną prieš jas sustojo) iki trečiadienio praėjusio... Kaimynai jau rūpinosi mamą vežti į chemiją. Ai, bet yra kaip yra, aš jau jo nei pakeisiu, nei pagydysiu...
Mielai įkalčiau kokį gramą, ale penkta diena "uspokajoncus" geriu. Skydliaukės antikūniai keliasdešimt kartų viršija normą (anot gydytojos, "nemačiau kol kas gyvo žmogaus su tokiu antikūniu skaičiumi ). Žodžiu, išderinta skydliaukė erzina nervus, o šie nenusileidžia ir toliau derina skydliaukę... Paofftopinau Bet į turgelį padaikteliauti labai norėčiau Penktadienį matysis
Gerai, jei planuosi , tai duok zinoti is vakaro. Bus smagiau dviese zioplineti
As dar viena namini pomanderi radau. Dabar kvepia Ir anksciau ju matydavau, tik nesupratau kas per daiktas.
Giriu matytus meskucius. Mano meskuciams kyla pavojus, mazos rankytes labai jau i juos tiesiasi
danske, prisiminiau, kad ateinantį savaitgalį neišeis lėkti daikteliauti. Pas mumi teatrų festivalis, esu nupirkusi bilietų ir pasikvietusi draugę... Sekmadienį į Cholinos spektaklį eisim, tai šeštadienio programa kaip ir aiški
QUOTE(Laisvė @ 2010 02 15, 22:42)
danske, prisiminiau, kad ateinantį savaitgalį neišeis lėkti daikteliauti. Pas mumi teatrų festivalis, esu nupirkusi bilietų ir pasikvietusi draugę... Sekmadienį į Cholinos spektaklį eisim, tai šeštadienio programa kaip ir aiški
Tai smagus savaitgalis nusimato. Sestadieni butinai pagal programa pabukit Labai sveika
O tu savaitgaliu bus, kuo orai geresni tuo smagiau zioplineti.
QUOTE(Laisvė @ 2010 02 15, 19:42)
nu jo,gal ir ne mano reikalas,bet baisu,todel linkiu dideliausios stiprybes,nes skydliaukes problemu ir pati turiu,tik ne tokiu(tfu tfu tfu)kolkas baisiu cia jums,merginos
siandien kalbu su mama,o ji skundziasi,jog atejo i musu miesteli Humana pardes-tai dabar nebus jai prekybos
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 15, 22:05)
Nostalgie, ai geriau gal i tave O apie batus tai aprashyme buvo tiesiog "sviesus" Tai ziuresim kokio sviesumo kai gausiu
tada truputi teks palaukt...iki rudens..... be to, jei nieks mano mokslu programoj nepasikeite, tai kaip tik ir darbuotis turesiu arbatinuku pievose
as vis paskaitineju jusu visu blogus-jetus,kokios mintys ir kokie zodziai! kartais tikrai,net silta pasidaro arba nuo prisiminimu bangos asaros pradeda pacios riedet-grazu,labai grazu,merginos
as taip nesugebeciau rasyt-mano net dienorastis neisejo normalus,kai pasiemus po geru 15metu perskaiciau vel
as taip nesugebeciau rasyt-mano net dienorastis neisejo normalus,kai pasiemus po geru 15metu perskaiciau vel
Adžani,
suknelė - mano svajonių suknelė . Giriu, giriu, giriu ir noriu tokią turėt
Mirattes,
batukai labai gražūs, ir spalva man miela Mielai pirkčiau jei nespaustų ir jei Nostalgiai netiks. Beje, rudenį labai panašius juodos spalvos iš MD nusipirkau, bet mažoki, spaudžia. Nešiau pratempt batsiuviui, pratempė, bet vistiek spaudžia. Nebežinau, ar bandyti dar tempti, ar parduoti? Nors sako, kad kai pratempia, reikia iš karto juo nešioti, o aš tada jų nenešiojau, nes lietus lijo, demisezoniniais vaikščiojau
suknelė - mano svajonių suknelė . Giriu, giriu, giriu ir noriu tokią turėt
Mirattes,
batukai labai gražūs, ir spalva man miela Mielai pirkčiau jei nespaustų ir jei Nostalgiai netiks. Beje, rudenį labai panašius juodos spalvos iš MD nusipirkau, bet mažoki, spaudžia. Nešiau pratempt batsiuviui, pratempė, bet vistiek spaudžia. Nebežinau, ar bandyti dar tempti, ar parduoti? Nors sako, kad kai pratempia, reikia iš karto juo nešioti, o aš tada jų nenešiojau, nes lietus lijo, demisezoniniais vaikščiojau
su Valentino diena nesveikinau,nes nelabai man ta šventė,užtat daba sveikinu su Užgavėnėn
ir einu blynų kept
ir einu blynų kept
Aciu merginos uz pagyrimus mano pirkinukams.
Jaimes tasiukas patiko panasu ir as turiu
Gin batukai fainuoliai.
Jaimes tasiukas patiko panasu ir as turiu
Gin batukai fainuoliai.