QUOTE(GinCherry @ 2010 02 04, 15:58)
Mano suo kai mazas buvo tai kojines vogdavo, paskui kazkaip atprato
Mano katinas vagia visas gumutes, tiesiog paniskai ir isteriskai jam ju reikia. tada praryja ir pacios zinot kas buna kai nesuvirskina...
Hilou
Pribėgau ir bėgu toliau
Žadėtoji "lelijinė" Balmain skarelė (Dieve dieve, net nežinau, ar nors kartą pritaikysiu )
Mano "babytiškoji", nes su dobiliukais (Šioji patinka - prie kostiumo derinasi)
Teisingų spalvų skarelė
Skarelės su sportuojančiu drambliu fragmentas (pradėjau pramoginius šokius lankyti )
Dvi mažos pagalvėlės - aišku, kad neturiu kur jų dėti, bet raštas nerealiai gražus
Pribėgau ir bėgu toliau
Žadėtoji "lelijinė" Balmain skarelė (Dieve dieve, net nežinau, ar nors kartą pritaikysiu )
Mano "babytiškoji", nes su dobiliukais (Šioji patinka - prie kostiumo derinasi)
Teisingų spalvų skarelė
Skarelės su sportuojančiu drambliu fragmentas (pradėjau pramoginius šokius lankyti )
Dvi mažos pagalvėlės - aišku, kad neturiu kur jų dėti, bet raštas nerealiai gražus
wow!!!! jau kaip jamciau pirmas dvi
eina sau kokios skarelės
man jau irgi viskas kunkuliuoja,reikės kokią suknią semestro baigimo proga nusipirkti
man jau irgi viskas kunkuliuoja,reikės kokią suknią semestro baigimo proga nusipirkti
Minerva, mumi jama tas "babytiškas" Ir tos paduškos labai super
as imu pagalveles cia todel, kad skareliu nenesioju, o pagalveles labai myliu
Visos skaros labai grazios, o jau pagalviu rastas absoliuciai pavydetinas
tadaaaaam
Reeva, saunuole, imk balioncika uz kurybinguma
Jaba jakaja visoms!
Ale abgrabinciau as tavy , nu gi viskas - apsoliutiskai viskas patiko.
O jau kaip tu drambliu uzupavydejau, tai.... , cia gryn as, nes dabar na bent jau rioza viena i savaite , stengiuosi pasportuot.
O as va is kuklumo nemirsiu ir pasigirsiu, kad prikalbinau savo pati nuvezti sestadieni i Vilkaviskio turgu . Sakiau taip apsidairyt, gal koki menknieki papirkt, bet manau nepavyko apgaut, nes tas i mane taip debtelejo, kad iskart išrišta palikau... Jau laukiu nesulaukiu.
QUOTE(Minerva @ 2010 02 04, 17:19)
Hilou
Ale abgrabinciau as tavy , nu gi viskas - apsoliutiskai viskas patiko.
O jau kaip tu drambliu uzupavydejau, tai.... , cia gryn as, nes dabar na bent jau rioza viena i savaite , stengiuosi pasportuot.
O as va is kuklumo nemirsiu ir pasigirsiu, kad prikalbinau savo pati nuvezti sestadieni i Vilkaviskio turgu . Sakiau taip apsidairyt, gal koki menknieki papirkt, bet manau nepavyko apgaut, nes tas i mane taip debtelejo, kad iskart išrišta palikau... Jau laukiu nesulaukiu.