Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Mano suo kai mazas buvo tai kojines vogdavo, paskui kazkaip atprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 04, 15:58)
Mano suo kai mazas buvo tai kojines vogdavo, paskui kazkaip atprato biggrin.gif

Mano katinas vagia visas gumutes, tiesiog paniskai ir isteriskai jam ju reikia. tada praryja ir pacios zinot kas buna kai nesuvirskina...
Atsakyti
Hilou smile.gif

Pribėgau ir bėgu toliau doh.gif

Žadėtoji "lelijinė" Balmain skarelė biggrin.gif (Dieve dieve, net nežinau, ar nors kartą pritaikysiu laugh.gif)

user posted image

Mano "babytiškoji", nes su dobiliukais biggrin.gif (Šioji patinka - prie kostiumo derinasi)

user posted image

Teisingų spalvų skarelė

user posted image

Skarelės su sportuojančiu drambliu fragmentas (pradėjau pramoginius šokius lankyti cool.gif)

user posted image

Dvi mažos pagalvėlės - aišku, kad neturiu kur jų dėti, bet raštas nerealiai gražus laugh.gif

user posted image

Atsakyti
wow!!!! thumbup.gif jau kaip jamciau pirmas dvi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
eina sau kokios skarelės ohmy.gif

man jau irgi viskas kunkuliuoja,reikės kokią suknią semestro baigimo proga nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti

Minerva, grazios skareles, bet pagalves man vis tiek labiau biggrin.gif Kokio jos dydzio? g.gif biggrin.gif

Beje, Minerva, danske gal jau parashe, bet mano siuntinys per klaida turi pas tave atskeliauti biggrin.gif Tai jauciu vel to pacio pashto karvelio reiks paslaudos prashyt biggrin.gif
Atsakyti
Minerva, mumi jama tas "babytiškas" thumbup.gif Ir tos paduškos labai super thumbup.gif
Atsakyti
as imu pagalveles bigsmile.gif wub.gif cia todel, kad skareliu nenesioju, o pagalveles labai myliu wub.gif
Atsakyti
Visos skaros labai grazios, o jau pagalviu rastas absoliuciai pavydetinas bigsmile.gif
Atsakyti
tadaaaaam user posted image
Atsakyti
Reeva, saunuole, imk balioncika uz kurybinguma 4u.gif
Atsakyti
Jaba jakaja visoms! 4u.gif

QUOTE(Minerva @ 2010 02 04, 17:19)

Ale abgrabinciau as tavy biggrin.gif , nu gi viskas - apsoliutiskai viskas patiko. thumbup.gif
O jau kaip tu drambliu uzupavydejau, tai.... bigsmile.gif , cia gryn as, nes dabar na bent jau rioza viena i savaite blush2.gif , stengiuosi pasportuot. biggrin.gif
O as va is kuklumo nemirsiu ir pasigirsiu, kad prikalbinau savo pati nuvezti sestadieni i Vilkaviskio turgu ax.gif . Sakiau taip apsidairyt, gal koki menknieki papirkt, bet manau nepavyko apgaut, nes tas i mane taip debtelejo, kad iskart išrišta palikau... lotuliukas.gif Jau laukiu nesulaukiu. rolleyes.gif
Atsakyti