o as turbut,irgi prie tu nelaiminguju,kurioms nieko nelieka
noretau tos raudonos,bet ,jau issidalinot,vadinasi,teks apsieit
eisiu sio men gale vel medziot ka nors-gal ir man nuskils
aciu,Gin
as irgi visad galvojau,kad netiks,bet kadangi jo toks siuvimas-ne nuo pat juosmens klostes,tai sitas dalykas man tinka,bet jei butu nuo liemens klostes-tada jau nebegaleciau devet-netinka man toks modeliukas
aga,tai gal vis dar galiu pretenduot i ta raudona
as irgi visad galvojau,kad netiks,bet kadangi jo toks siuvimas-ne nuo pat juosmens klostes,tai sitas dalykas man tinka,bet jei butu nuo liemens klostes-tada jau nebegaleciau devet-netinka man toks modeliukas
aga,tai gal vis dar galiu pretenduot i ta raudona
Gin, tikrai nebutu mazoka Nes jis gan plati ir laisva per visus galus, kaip ir visos likusios, bet su dirzeliais net nesiaurinus manau puikiai atrodo
bet sukneliu kolkas nedalinu
nemegstu as irgi raudonos ir netgi labai, bet sita vien del kaklo verta myleti
bet sukneliu kolkas nedalinu
nemegstu as irgi raudonos ir netgi labai, bet sita vien del kaklo verta myleti
Po ilgo laiko ir as atbildu su savo turtu.
Suknele su kuria buvau pasipuosusi per Kucias. Nors raso 14 dydi man kaip nulieta nesioju xs-s.
Dezute aukstyn kojom vintage ispired,bet vistiek parodysiu gal labai nepyksit.
Labai vykes pirkinys(bent jau man) padekliukas rytinei kavai i lova ,nors naudojamas ne pagal paskirty.
Meskinu kolekcija del kurios antra karta vaziavau i centra.
Nepykit,kad ne vintage,bet negalejau nepasirodyt.
Puodelis mano ata senelio dovana.
Suknele su kuria buvau pasipuosusi per Kucias. Nors raso 14 dydi man kaip nulieta nesioju xs-s.
Dezute aukstyn kojom vintage ispired,bet vistiek parodysiu gal labai nepyksit.
Labai vykes pirkinys(bent jau man) padekliukas rytinei kavai i lova ,nors naudojamas ne pagal paskirty.
Meskinu kolekcija del kurios antra karta vaziavau i centra.
Nepykit,kad ne vintage,bet negalejau nepasirodyt.
Puodelis mano ata senelio dovana.
Dar pries rasydama i vintage skelbimuku skilti norejau pasakyti jums, kad parduodu savo tuos placianosius vintage sandalus. Dydis ju manau 36-37, man mazi ir nesivarginsiu ju tampyti, tai jeigu kuriai idomu galiu jums perleisti, bet nzn kiek uz juos paprasyti na jeigu idomu tai brukstelkit i AZ ir siulykit savo kainyte
Ir cia su jais
Papildyta:
adžani, daili suknele ir kiti pirkiniai saunus
Ir cia su jais
Papildyta:
adžani, daili suknele ir kiti pirkiniai saunus
pirkinukai,o ypac suknute ir meskiai-labai labai
o kodel tu juos parduodi-labai spaudzia? juk taip dailiai atrodo ant tavo kojytes ir ypac prie to derinuko
o kodel tu juos parduodi-labai spaudzia? juk taip dailiai atrodo ant tavo kojytes ir ypac prie to derinuko
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 02 15, 18:51)
Spaudzia per visus galus ir per ilgi ir per auksti, zodziu kojytes, kaip bulkytes
QUOTE(mirattes @ 2010 02 15, 18:55)
Spaudzia per visus galus ir per ilgi ir per auksti, zodziu kojytes, kaip bulkytes
Grazus tie tavo batai labai tik,kad tokiems kulnams jauciu antipatija.
Pirkinukai dekavoja.
adžani meškiai žavingi ir suknia bei puodelis
gin
o batai saunus
o batai saunus