aciu,mergaites
na,skareliu turiu net nezinau kiek-neskaiciavau,bet,kai pamaciau sias-net minties nebuvo neimt,juolab,kad kainas juokingas mokejau,brangiausia,1£-tai ta silkine,su gvazdikais gavosi
o su arkliais daug maciau vakar-tik,man jos nelabai patiko-gal todel,kad jau pas jumi maciau panasias,ir siaip,spalviniai nelabai patiko bei audinys pats-poliesteris,ir jauciasi toks nemalonus.
butelaiciai taip pat dekavoja
galvoju-juos turbut reikia visus isssiplaut ir mastyt,ka i juos pilt-ar kvepalus ar siaip ka sugalvot
nes kai pirkau,pirma mintis buvo kvepaliukus susipilstyt i kai kuriuos,ne po daug,bet po kelis laselius ir susistatyt-ale,va,su vieta pas mane ne kas jau-nebetelpa viskas ant komodos,o daugiau-neturiu kur ju susidet
jauciu,kad liks gulet tame krepselyje
lelytes irgi man labai labai-kai pamaciau ju tokia gausybe-nezinojau net kruias rinktis-bet issirinkau labiau tradicines,nors buvo ir idomesniu-berniuku,ispane su savo tradicinais sokiu apdarais,bet kazkodel jos nemiau,na,jei kita karta jos dar bus-imsiu tada dar,nes ten ju nemazai buvo ir siaip,jei buciau galejus-visas buciau pasiemus,tik nezinau,kiek butu pardaveja uzsisaukus uz jas,mat ten visos buvo porcelianines