Papildyta:
agu, danskes lelytes, super
nufotkinsiu,bet kaip sakiau dieną,kad spalva pasimatytų,o ir šiaip šiandie nei rankyčių,nei kojyčių (nekenčiu tokių parodų kaip Studijos,nes daug info,daug bendravimo ir daug triukšmo.bent jau sužinojau ką reikia)
danske foto - ne kitaip, kaip erzinimas Gražu: ir lėlės ir dėželė, ir visa kita
Ir siaip geri pirkinukai.
Kurios vaikiuko kojyte galetu buti mokykinio sasiuvinio ilgio. Na, per gera sprindi. Pirkdama dezute palikau Martensus melynus geram stovyje. Musiskei labai ilgai laukti. Iki desimt litu kaina, tik man baisiai sudetinga jas atsiminti.
Papildyta:
Buvau islekus trumpam.
Lelytes man labai patiko, tokios tvarkingos, tegu ir ne vardines. O vienai ant kojytes tas pomanderis. Siaip ji pakabinau miegamajame, levandu nauju prikimsau.
Dezele Nostalgie. Ir ta vazele patenkinta. Labai smulkiai graviruota, bus kur dobiliuku pamerkti.
danske, 05 Vas 2010 - 20:41, parašė:
danske, 05 Vas 2010 - 20:41, parašė: Kurios vaikiuko kojyte galetu buti mokykinio sasiuvinio ilgio. Na, per gera sprindi. Pirkdama dezute palikau Martensus melynus geram stovyje. Musiskei labai ilgai laukti. Iki desimt litu kaina, tik man baisiai sudetinga jas atsiminti.
Ech... Puoliau saviškę statyt ant sąsiuvinio - pirštas kone visas išlindo
Musu su Nostalgie zmoguciams tai dar oi, oi.
Zvirbliuk, o tavoji kokio amziaus?
GinCherry, 05 Vas 2010 - 18:03, parašė:
GinCherry, 05 Vas 2010 - 18:03, parašė: Ir MB nupirkau orginalu juoda lietpalti burberrys su tamsiai melynu languotu pamusalu tai jau laukiu nesulaukiu, kada grish ir pasimatuos
ajna sau! jega!!!
danske, 05 Vas 2010 - 18:30, parašė:
danske, 05 Vas 2010 - 18:30, parašė: j'aime, pikta buvau . Ta lentute siandien ryte parduotuves savininkas panaudojo sniegui ir ledui nukrapstyti nuo parduotuves laiptuku ir ismete.
Nezinau ar bliauti, ar juoktis Na per daug nerealu buvo... Turesiu sian, ka papasakoti juokingo...
zazuna, 05 Vas 2010 - 19:10, parašė:
zazuna, 05 Vas 2010 - 19:10, parašė: Heliau!
Labai patiko cemodanelio sagtis. Ir baciukai
GinCherry, 05 Vas 2010 - 19:50, parašė:
GinCherry, 05 Vas 2010 - 19:50, parašė:
Va, cia Danskes foto
Va, cia Danskes foto
grazi porele
O panasiu situaciju tai begale. Panasiai isgelbejau R.Lauren skarute. Parduotuvej darosi tvarka, pardaveja ciumpa ta skarute ir ruosiasi merkti i vandeni, dulkes valys. Tik persigalvoja, nes blogai sugers vandeni. Meta i maisa ir pasiima trikotazinius marskinelius. Paklausiau, ar galiu pasiimti? Zinoma, cia i siuksles keliaus.
Kai pirkau ta suknute, kur laukneselyje, irgi buvau nesuprantanciu zvilgsniu palydeta
Kaip as nesuprantu plastikinio su blizguciais , i kuri istatys normalu molini su gele, vazono grozio , taip kiti nesupras kaip grazu kazkoks nusiures ir patrupejes senas molinis.
Tikt tai tiko, bet kazkaip nelabai jis uzskaite Tiksliau sake nei uzskaitau, nei neuzskaitau Tai nezinau kaip cia bus su juo, bet laaaaabai graziai atrodo mano akimis, graziau net nei turimas fred perry na, jei ka tai bandysiu i ebay paleist, anksciau draugam atiduodavau, bet dabar kai kurie uzsiima prekyba rubeliu, tai tik paslauga kitam padaryciau
tik kažkaip kreivai nusifotkino,ir kaip visada spalva nesigavo
ir dar vienos sagutės neužsegiau