Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk blink.gif blink.gif blink.gif tikrai vertas dėmesio, LABAI LABAI GRAŽU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortuncike @ 2010 02 06, 00:27)
Zuliaska[/b], boružėlė įspūdinga  wub.gif . O ji didelė, ar tik tokia atrodo?  biggrin.gif Beja aš ir bandžiau padaryti Miglės gėlytes,  nesigavo... o tau žiūriu visa gerai pavyko  mirksiukas.gif

tik taip atrodo, nedidelė ji 2,5kg
Atsakyti
Nu ir grozybiu pridejot mega_shok.gif
visu tortukai labai grazus, aisku nuo Cipciuko torto grozio galima nuo kedes nugriuti swoon.gif
pasirodysiu ir as savo vakaryksti darbuka, dariau drauges mergytei 2 metuku proga, Cipciuko medutis su braskemis ir zele gabaliukais, kazkaip nuotraukoj zymiai mazesne atrodo, nors svere beveik 4 kg doh.gif
user posted image
pirma kart dariau formini forta, tai teko pavargti dengiant mase, o ir klostes nesigavo kaip norejau, dar mokytis ir mokytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 22:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  o švaentas kruopštume, a tu valgei šiandien ką nors, ar tik baibokus lipninai, o miniatiūrinai kokie  thumbup.gif  nu šaunuolė  thumbup.gif  wub.gif

Valgiau valgiau, o jei ir nepavalgyčiau į naudą būtu biggrin.gif

asaraa nusidažiau 7 tamsesnių spalvų masės gabaliukų o jei reikėdavo šviesesnės tai tiesiog baltos damaišydavau ir gaudavosi šviesesnė smile.gif

*Jonė* atsisėdus lipdyti taip pat maniau kad nelabai kas gausis, bet va pamėginau ir išėjo bigsmile.gif

Cipsiuk na jūsų darbeliai tai kaip visada visi thumbup.gif pamatai ir netenki žado bigsmile.gif Tiesiog nuostabus wub.gif norėčiau taip išmokti, bet man iki tokių tortukų tai kaip pesčiomis iki Amerikos smile.gif
Cipsiuk o čia ant masės piešta ar kaip g.gif ar iš kitos masės darya g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2010 02 06, 11:38)
asaraa nusidažiau 7 tamsesnių  spalvų masės gabaliukų o jei reikėdavo šviesesnės tai tiesiog baltos damaišydavau ir gaudavosi šviesesnė smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Piešta teptuku smile.gif .

Atsakyti
blink.gif Oho,kiek uzderejo tortu.
Cipciuko istrigo savo grazumu ir blizgumu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Burys figureliu labai kruopsciai padaryta wub.gif
Ir visi kiti,ypac tie sokoladiniais tinkleliais,jauuuuu tokie skanuliai atrodo.

O cia mano FIFI nail.gif
Tortas biskvitai su pistacijomis.Uogu-jogurto musas ir citrininis musas su pistacijomis.
Dengtas icingu,Fifi ir vazonas,mano mase lotuliukas.gif darau su gum tragacanth.
user posted image
Atsakyti
oho, kokia FIFI thumbup.gif

barbytė irgi nieko sau 4 kg doh.gif

nu ne ką geriau ir aš padirbau, 4 kg Asseni šokoladinis tortas su karameliniu ganašu, visa kita MMG

user posted image
Atsakyti
io kokie gražūs vaikiški tortai wub.gif tuoj tėmelė nušvyto biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi seniai matyti mirksiukas.gif

Olesta, buvau truputuką prapuolęs, mat su stiklais visą savaitę vargau umn.gif

rutyte11 - labai gražus krepšelis, o gvazdikai dievaži,kaip tikri thumbup.gif
dosa-neblogus marškinius iškrakmolinai thumbup.gif
eglejk- tavosios ramunės labai pavasarį primena wub.gif
natha- žavus tortukas, o skruzdėlynas tikrai gerulis lotuliukas.gif
andriu- kuklumas puošia ir tavo tortas tai įrodo mirksiukas.gif
džanetukas- mašiniukas kai iš multiko mirksiukas.gif o tortas su tvorele labai gražiai atrodo, kai tvorelė nusvirus clap_1.gif
kurbe- nuostabi gėlė torto viduryje ir apipavidalinimas cekavas :mirksiukas:pinigų maišas kaip iš teleloto thumbup.gif
spyglis2- na nepasakyčiau,kad toli iki aukštojo pilotažo, puiki pradžia blush2.gif
olesta- neblogai prasisukai su tuo tortu lotuliukas.gif ir kempiniukas tikras mieleeeeekas thumbup.gif
zebra-labai daili miško pasaka mirksiukas.gif
mileta- baibokai thumbup.gif
zuliaska- tavo boružė ir mašina sužadino norą gamint tortą thumbup.gif
cipciuk- aš sužavėtas wub.gif
cloudled- barbė devindarbė thumbup.gif
daividija- nematęs tos fifi, bet ji tikrai nuostabi thumbup.gif

Na va,manau ,kad išpirkau savo nuodėmę už visą savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
ooooo, kaip išsamiai, koks dėmesingas thumbup.gif nu smagu, kad grįžai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 02 04, 18:27)
Drasiai gali istirpinti rusiskus dazus, miltukus iki koses ir rasyti  teptuku

nu pasipasakosiu - ištirpinu rusiškus dažus šaukštelyje. Dedu tris keturis lašus degtinės.. na bet tas cukrus dažuose mane pribaigs doh.gif tas cukrus neištirpsta visas doh.gif .. kai įmaišau į pastilažą tą tyrę, randu dar tų kristalų.. rrrrrrrr bash.gif:
Atsakyti