Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 22:15)
NE, NE, NE, stovės kaip įbesta  4u.gif

ačiūsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Mano šiandienos darbas smile.gif pirmieji mano lipdyti baibokiukai iš marcipaminės masės smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif o švaentas kruopštume, a tu valgei šiandien ką nors, ar tik baibokus lipninai, o miniatiūrinai kokie thumbup.gif nu šaunuolė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2010 02 05, 21:25)

darbeliai nuostabus wub.gif O kiek masiu gabaliuku nusidaze buvot?
Atsakyti
Nu, mergaitės, bet Jūs čia ir grožių prikepusios blink.gif wub.gif
Mileta, o baibokų gražumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atnešu ir aš savo du torčiukus, gaila retai kept tenka sad.gif abudu rafaelo svajonės, puošti grietinėle, visa kas ant viršaus pastilažas smile.gif
user posted image
user posted image
bet tas su rožėm realybėj daug gražiau atrodė....
Atsakyti
Adriu,zavus tortas,rozes kokios atrodo net kvapa uzuodziu smile.gif
Dzanetuk,saunuole
Kirbe, bigsmile.gif va cia tai man grazu,koks tinklelis,pati bijau ir bandyt,o maisas koks
Spyglis2-dailus debiutas 4u.gif
Olesta,esi gera drauge,daliniesi skaniu graziu tortu
Zebra,nera ko juoktis,simpatulka tortas
Mileta,kokie lipdiniai,baltai pavydziu bigsmile.gif ir dar is pirmo karto,man tokie ir is 101 karto neiseitu,reiskia rankeles turi 4u.gif
rembiene,liuks,tas su rozem man ir nerealybej gerai atrodo ir antras labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 05 vasario 2010 - 22:12
nu ir aš atkeliauju... nusivylusi visiškai savo rankom...
kažkas panašaus į baltasis persikas, puošta šokoladu ir grietinėle, miglės ale kopija bandyta bet nesigavo:
user posted image

Snikersas, puošta MMG:
user posted image

o čia toks, net nžn be pavadinimo, nes dariau ko prašė, braškinė ir vanilinė grietinėlė su bananais ir želė. puošta grietinėlė ir MMG. nu su šituo nesigavo niekas. nes pirmą kart dariau tą tortą, per aukštą padariau, o ir mašiną pirmą kart dariau... net neturiu žodžių, dar yra numeriukas, su vaiko vardu, bet tik ryt dės, nes ant grietinėlės man MMG ištirpsta:
user posted image

ir man rodos šį kartą buvo tinkama MMG nes pajutau ką reiškia patempi ir ta masė tamposi smile.gif
Atsakyti
fantastika, puiku, nuostabu, daugiau nebeturiu jokio žodžio, kaip mano dukrytė sako thumbup.gif

kur Cipciukas su Stiklu dingo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mileta, kiek daug gražių figūrėlių, neišpasakytas kruopštumas thumbup.gif

Rembiene, abu torčiukai gražūs, o antram- taip tikroviškai siuvimo įrankiai atrodo drinks_cheers.gif

Zuliaska
, boružėlė įspūdinga wub.gif . O ji didelė, ar tik tokia atrodo? biggrin.gif Beja aš ir bandžiau padaryti Miglės gėlytes, nesigavo... o tau žiūriu visa gerai pavyko mirksiukas.gif

Atsinešu ir aš torčiuką savam vartojimui. Labai norėjosi ko nors skanaus. ir dar norėjau šokoladinę apdengimo masę išbandyti. tik kitą kartą reiktų didesnį blyną iškočioti, šiek tiek pritrūko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 22:44)
kur Cipciukas su Stiklu dingo g.gif  g.gif  g.gif

Dar tau klausymas kyla ....nail.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

Labuks hi.gif , aš trumpam .... vienas vertesnis dėmesiu tai įmesiu .

Auksinėm vestuvėm .

Šokoladinis tortas , pastilažas , aisingas , kondūrinas ...mano masės gėlės , plikyti lapeliai .

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 06 vasario 2010 - 00:46
Cipciuk, tobuli meno kūriniai wub.gif , neturiu žodžių savo nuostabai aprašyti wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu matyt tokią daugybę tortukų, atrodo, tiek norėjau daug pasakyt, bet po Cipciuko torto smegenėlės susisuko user posted image jau tooooks prašmatnus tortas, taaaaip gražu, rožytės dieviškos user posted image ir apdengimas koks įdomus bigsmile.gif

Ir visų visų tortukai nuostabūs wub.gif šaunuolės mergytės 4u.gif

QUOTE(Natha @ 2010 02 04, 17:44)
Mano tortas močiutės gimtadieniui  blush2.gif  pirmą kartą su antgaliais piešiau  ax.gif  O geriausia, kad dingo mano tortinė. O pamačiau tai 1val nakties  lotuliukas.gif tada medučio lakštus suplėšiau ir sudėjau į troškintuvą biggrin.gif

Labai gražiai tavo tortukas papuoštas, tik nesuvokiu, kam reikėjo suplėšyt lakštelius unsure.gif juk medutį puikiausiai galima pertepti be jokios formos biggrin.gif aš pati medučio niekad formoj nepertepinėju schmoll.gif

QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 19:34)
O kur Cipciukas, Asseni, Rimami, Meian sus avo tortais dingusios unsure.gif kazkaip noretusi ju nauju sedevru pamatyti flirt.gif

Kaip miela, kad prisimeni wub.gif aš juk niekur nedingus, vis vaidenuosi po biškį, o parodyt neturiu ko blush2.gif nes nebuvo progų tortus kept blush2.gif gale vasario prasišviečia proga tik cool.gif apie Meian žinau tiek, kad pakeitė darbą ir visiškai neturi laiko pas mus čia užsukti, bet tortukus ir toliau kepa thumbup.gif taip, kad laukim ir tikėkimės, kad kada nors ji bus laisvesnė ir mūsų akytės juos pamatys wub.gif Beje, fainuoliai tavo torčiukai wub.gif
Atsakyti