Laba diena
SUUUUPER visi tortukai isproteti galima beziurint
Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti maistiniu dazu?
Gal galite tada nurodyti internetine svetaine is kurios geriau siustis, is kurios jus siunciates?
Gal galite tada nurodyti internetine svetaine is kurios geriau siustis, is kurios jus siunciates?
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 22, 10:07)
Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti maistiniu dazu?
http://www.kulinarij...nas.visiems.lt/
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 22, 11:09)
Tai , kad ten pora spalvų beliko ....kam reklamuotis .
Vis uzsuku pas jus kaip i paroda pasigrozeti Jusu visu sedevrais ir aisku bandau mokytis po zingsniuka bandysiu veliau ikelt savo pirmus blynus...
Turiu klasuima Cipsiukui: vis matau kad tortus dedi ant popieriaus a le atsparaus kazkiek dregmei (bent man taip atrodo). Kas cia per popierius ir is kur jo gauti?
http://public.fotki....suri.html#media
Turiu klasuima Cipsiukui: vis matau kad tortus dedi ant popieriaus a le atsparaus kazkiek dregmei (bent man taip atrodo). Kas cia per popierius ir is kur jo gauti?
http://public.fotki....suri.html#media
QUOTE(Stebinti @ 2010 02 22, 10:38)
Tai , kad ten pora spalvų beliko ....kam reklamuotis .
kaip matei,tan yra netik dazu,o ir siaip visokiu konditeriniu priemoniu,o netrukus ir vel ji uzsakys nauja partija dazu ir kitu prekiu,susisiek su ja el.pastu,ir suzinosi viska placiau.o siaip dazu lt beveik nera
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 22, 11:07)
Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti [SIZE=7]maistiniu dazu?[/SIZE]
Klausė apie dažus , o ne viską ką kitą .
-------------------------------------------------------------------------------------------
Kiek skaičiau Cipciukas rašė , kad perką dovanų skyriuose gan nepigų popierių dovanoms vynioti ...todėl toks rezultatas puikus .
Viskas šaunu merginos, bet tokias nuorodas reikėtų per az rašyti reklama aišku labai gerai, bet truputis konfidencialumo irgi nepamaišytų, nepamirškim, kad esam paprastos mirtingosios be tam tikrų reikalavimų kai kur
atsiprašau
aš ne piktai, tik dėl mūsų pačių visų saugumo
dabar aš kitu klausimu, gal kas pamenat, kurioje temoje yra Meian tortas su Disnėjaus princese arba gal galit kas man pasakyti, kas buvo per masė sijone, nes tikrai ten ne tortas, ten kažkas kas stingo, ar tai tinginys, ar tai kas ten toks, būčiau labai labai dėkinga už greitą atsakymą na žinot lėlė žydra suknute nu kur LLLAAAABAI ĮSPŪDINGAS TORTAS BUVO KONKREČIAI VA ŠIS, kas čia buvo sijone, tiesiog torto įdaras???? mano atveju netiks, man reikia sugalvoti ką įkišti į sijoną nepriauginant daug svorio
dabar aš kitu klausimu, gal kas pamenat, kurioje temoje yra Meian tortas su Disnėjaus princese arba gal galit kas man pasakyti, kas buvo per masė sijone, nes tikrai ten ne tortas, ten kažkas kas stingo, ar tai tinginys, ar tai kas ten toks, būčiau labai labai dėkinga už greitą atsakymą na žinot lėlė žydra suknute nu kur LLLAAAABAI ĮSPŪDINGAS TORTAS BUVO KONKREČIAI VA ŠIS, kas čia buvo sijone, tiesiog torto įdaras???? mano atveju netiks, man reikia sugalvoti ką įkišti į sijoną nepriauginant daug svorio
QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 13:47)
Viskas šaunu merginos, bet tokias nuorodas reikėtų per az rašyti reklama aišku labai gerai, bet truputis konfidencialumo irgi nepamaišytų, nepamirškim, kad esam paprastos mirtingosios be tam tikrų reikalavimų kai kur
na atsiprasau.. jei raso ne tinklapio autore, o kitas asmuo, tai jau ne reklama, o informacija..
Ir nera cia ko kuklintis, as, pvz, pirma karta pamaciau tuos grozius visus vienoj vietoj Bet man truko info - kainos uz kg proginiu tortu, vaikisku, paprastu
QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 16:37)
gal galit kas man pasakyti, kas buvo per masė sijone, nes tikrai ten ne tortas, ten kažkas kas stingo, ar tai tinginys, ar tai kas ten toks, būčiau labai labai dėkinga už greitą atsakymą
Tikliai nepamenu, bet man rods kad tai buvo varškinis Sonatinos tinginys bent jau iš vaizdo man panašu į jį
čia