Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

netekau amo blink.gif blink.gif blink.gif Kirbe abudu fantastiški....

nu žinok prabangus tikrai reikalas, čia man su akcijiniais indėliais ir tai 20 lt apdengimui, bet ganašas būtų buvęs dar brangiau, o norėjo tamsiai rudo, paskui radau pavyzdį to kvarbatkuoto, tai sutarėm, kad ne kremu, o mase, bet gražiai sodrios spalvos niekaip kitaip nemoku išgauti, dažų reikia nerealiai daug norint cukrinę nudažyti, tai beliko toks variantas ax.gif
Atsakyti
Kirbe,labai grazu,man asmeniskai dar graziau negu su tom masem...
Atsakyti
o svarbiausiai viskas skaniai valgoma thumbup.gif mano dukrytė pamatė dabar, sako, va čia tai bent tortas thumbup.gif žinok įvertinimas aukščiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 02 20, 09:23)
O kaip tu ta knyga nusipumpinai  ax.gif  Papasakok man irgi reikia  4u.gif

Nusipumpinau tai iš dump.ru . O sudėjau į savo albumą gallery.ru
Spausk ant pav ir atsidarys visas albumas. mirksiukas.gif Jei nori kopijuot pav, tai atsidarius po pav paspausk сохранить оригинал kampe. Tada atidarys originalaus dydžio pav.
user posted image

Jau tortai gigantai thumbup.gif O jus kada miegat? g.gif
Atsakyti
naktį, kaip visi normalūs žmonės tongue.gif aš vakar per dieną abu padariau nuo sutepimo iki papuošimo, na tik kaspinus ir kringelius šįryt uždėjau ax.gif o vakar 23 valandą viskas buvo baigta ir virtuvė sutvarkyta rolleyes.gif gėlės iš anskto prieš kelias dienas pagamintos, viskas suplanuota lotuliukas.gif
Atsakyti
nesupykit, už kvailą klausimą ax.gif vėl artėja proga, ir vėl mėginsiu tortą. Tuo pačiu dėkoju Olestai už dengimo pamokas notworthy.gif , dabar jau maždaug aiškėja kas ir kaip.

O klausimas: kaip piešt aisingą ant torto? t.y. reikia pirkt tuos vienkartinius maišelius ir specialius antgalius ar galima susukt tūtelę iš sviestinio popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 20, 17:06)
o svarbiausiai viskas skaniai valgoma  thumbup.gif  mano dukrytė pamatė dabar, sako, va čia tai bent tortas  thumbup.gif žinok įvertinimas aukščiausias  thumbup.gif

va čia tai yvertinimas...... wub.gif
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 20, 17:23)

O klausimas: kaip piešt aisingą ant torto? t.y. reikia pirkt tuos vienkartinius maišelius ir specialius antgalius ar galima susukt tūtelę iš sviestinio popieriaus?

visada naudoju tik tutele iš sviestinio popieriaus.....
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 02 18, 19:27)
Ir paskutinis- dukterecios gimtadieniui. Graziai mergaitei- grazus tortas :

žinai.. man spalva kaspinų nereali. Kaip ją padaryt? čia extra red??
Atsakyti
Olesta, ir aš kaip šokoladinių puošmenų mėgėjas prisidedu prie sveikinum NEREALUS TORČIUKS, turėsiu omeny aš jį blush2.gif bigsmile.gif thumbup.gif

Daividija, krevetės tikrai nerealios, tik vat klausimas, jos ten lukštentos ar ne lukštentos nulipdytos??? lotuliukas.gif

Kirbe, tavo tortukas ne knyga, o fantastika thumbup.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Gal kas nors naudojat šiuos dažus? Kokie atsiliepimai? Na super paletė thumbup.gif
http://www.sugarpast...lors/colors.htm
Atsakyti
sveikos,
vel zadu kepti torta - brolio gimtadienio proga, tik dabar suku galva is kur man gauti melynu dazu? Gal yra Klaipedieciu, gal ka patarti galite?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 20, 22:09)
Gal kas nors naudojat šiuos dažus? Kokie atsiliepimai? Na super paletė thumbup.gif
http://www.sugarpast...lors/colors.htm

čia neparašyta, kas gamintojas. Tik tiek, kad pagaminti JAV. Jeigu tai Americolor, tai galiu pasakyti, kad nuostabios spalvos. Ir dar pasakysiu, kad norint ryškias spalvas išgauti, reikės naudoti labai daug dažo.
Atsakyti