Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2010 02 20, 12:01)
taip taip[, cia prase "solidaus" tai as toki ir sumeistravau, jau igudau siek tiek siam papuosimui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar tris tokius tortus esu darius, melyna, salotini ir svelniai morkvini  ax.gif

o man su mėlyna gražiausias buvo smile.gif nu man labai aptiko su ta spalva 4u.gif
Papildyta:
eina sau olesta kaip gražu, tikrai labai faina, negaliu kaip gražu smile.gif
Papildyta:
tik labai įdomu kaip tie rudi kringeliai ant stiklo padaryti?? man mamai faina būtų tokį padaryt smile.gif
Atsakyti
olesta bigsmile.gif bigsmile.gif aš kaip šokolado mėgėja-tai man pasaka ne tortas thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju, nieko sudėtingo ten su tuo veidrodžiu, tiesiog apėjau kaip tortui kantus kad darau baigiant tortą kartais mėgstu ne tik tiesius papaišyti ax.gif ten po paveiksliuku yra detalus pažingsninis aprašymas ir paveiksliukai, pasispausk, matysis, vienas tiesiai, kitas iš kairės ir baigiam iš dešinės o jau kaip linijas ar šakas išvingiuosi, čia jau Tavo fanatzijos reikalas, kremai tinka bet kokie, tik žiūrėt reikia, kad ranteliai išliktų, o apvadus tiesiog tiesiai siūles uždekoravau ir viskas ax.gif naudojau 16 numerio žvaigždutę 4u.gif

Adriu, ačiū 4u.gif aš kiek supratau tai šia didelei šokolado gerbėjai, šitame visame torte apie 7 plyteles šokolado, viduj ir dengime doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 vasario 2010 - 13:58
Būkit geros, pasakykit man jaunai ir nepatyrusiai, kas ta MMG? Žinau, kad tai dengimo masė, bet recepto niekur nerandu, o atrodo tiek daug ieškojau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 20 vasario 2010 - 14:34
Meian masė su gliukoze, viršutinė papuošimų tema, 8 puslapis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 20, 15:51)
Meian masė su gliukoze, viršutinė papuošimų tema, 8 puslapis  4u.gif

O, dėkui. rolleyes.gif Ir dar vienas klausimėlis, gal čia vietoj vandens ir gliukozes miltelių tiktų jau skystą gliukozė pašildyti? Nes tėtis iš darbo parveža. ax.gif
Atsakyti
Olesta.labai labai grazus tavo rudasis tortas,kiek kg sokolado sukrovei??? lotuliukas.gif

O cia dar vienas...
user posted image

Tortas,biksvitinis su jogurto-uogu musu(tarp kitko laaabai skanus).

Dengtas sokoladine-icingo mase(atseit marmurinis,bet kadangi dar aptepiau blizgiu,tai nuotraukoj atrodo kaip numuzotas doh.gif ).Krevetes,suris,bonke-marcipanas,mexican paste...
Atsakyti
daividija, krevetes nerealios thumbup.gif
Atsakyti
dėl skystos gatavos gliukozės nežinau ką ir pasakyti unsure.gif nebandžiau niekada....

Daividija thumbup.gif tikras tortas VYRUI thumbup.gif o manajame šokolado 7 plytelės su dengimo mase įskaitant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 20, 13:22)
dėl skystos gatavos gliukozės nežinau ką ir pasakyti  unsure.gif  nebandžiau niekada....

Daividija  thumbup.gif  tikras tortas VYRUI  thumbup.gif  o manajame šokolado 7 plytelės su dengimo mase įskaitant  4u.gif

Vis tik ta sokoladine mase brangus malonumas g.gif
Atsakyti
Olesta,Daividija,pupainga,eglejk laaaabai gražus tortai.....nuostabu....jau tas šokoladinis Olestos,tai tiesiog elegancijos viršune.... thumbup.gif

o čia mano paprastu pora.....dengimo mases nenorejo,tai puošta abu šokoladu ir beze.....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 20 vasario 2010 - 15:35
Sveikos.
Pagaliau prisiruosiau isbandyti Sokoladine dengimo mase....
user posted image

Patiko daryt ja. Tik nesiseke ant jogurtinio torto sonu sviestinio kremo uztept.... Tai tik virsu aptepliojau.... Uztat ir torto apacia truputi ne taip pasidenge, kaip norejau...
Atsakyti