Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(benomama @ 2010 02 19, 18:29)
Na ka gi pasirodau ir as  biggrin.gif  ilgai kamuotas torciukas, dekoju merginoms uz patarimus 4u.gif
nesigavo man tas pastiliazas, bet kaip gavosi taip padariau  lotuliukas.gif
P.S. Susirgo maziuke, tai nebuvo kada zaisti prie masiniuko apdailis  verysad.gif )

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Nu bet kokių tortų privilkot bigsmile.gif Žiuriu dauguma tyliai tyliai kepa, o po to jau kad mestels kokį grožį thumbup.gif
Atneš ir aš vien, nors nieko ypatingo, dar vieni iš pirmų mano torčiukų, visi saviems 4u.gif
Medutis, pastilažas, aisingas, 9 kg. Trūkumų daug, bet ... blush2.gif
user posted image
Papildyta:
O čia dar vienas žieminis medutis, puošta šokoladu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Pupainga, o nieko sau gigantėlis doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai didelių trūkumų nėra schmoll.gif viskas tvarkoj, nu bet išmatavimai doh.gif čia jau baliuška kaip reikiant su tokiu tortu thumbup.gif

nu man patiko Tavo tortas, ateinu ir aš į kompaniją, senai kažkaip nieko nedėjau lotuliukas.gif blush2.gif apatinis aukštas - Rafaelo svajonė su riešutais, antrasis - mascarponės sūrio tortas su šokoladu, nubarstyta kokosu, papuošimai - MMG

user posted image
Atsakyti
Sokoladinis biskvitas su baltu biskvitu, gietinele, abrikosu dzemas, konservuoti abrikosai. MMG, aisingas. 35X 53 cm. 9 kg.Labai norejau visa dengti MMG, bet apsiziurejau, kad tokios paklodes paprasciausia neturiu kur isikocioti. Nenusisekimu ir klaidu daug...... kita kart tikiuosi bus dailiau ir geriau. Daug kas buvo daryta pirma karta. Visiska nesekme su aukso dulkem doh.gif , bet pradejau , tai jau ir turejau teplioti. Bet uzsakovai buvo patenkinti ir man badanciu akis klaidu nemate cool.gif . Taip kad labai pomidorais nemetykit... pazadu pasitaisysiu
user posted image user posted image
Aseni, labai svarus ir dilus tortukas 4u.gif . Asmeniskai man labai grazi gelyciu spalva.
Atsakyti
adriu, tavo damute tikra aristokrate, puiki madam thumbup.gif

zaliaska, tos boruzeles taip pagyvina visa tortuka, taip vasariskai atrodo smile.gif

pupainga, man tas melynas tai nerealus, labai graziai padarytas, ir spalvos suderintos nuostabiai thumbup.gif

Olesta, laaaaaabaigrazi, nuostabi, puiki geliu spalvyte, man patinka morkvine spalva wub.gif ir graziai viskas sudeliota smile.gif

meskius, matosi, kad knyga nemenka tokia, grazi geliu kompozicija ant knygos smile.gif o kas liecia sonus, tai galejai atskiras juosteles padaryti ir apdengti sonus, o tada virsu wink.gif nezinau kaip mergaites daro, bet as daryciau taip smile.gif mano pirmoji atversta knyga irgi buvo su liapsusais ax.gif

benomama, va, tai masiniukas, sauniai pasidarbavai thumbup.gif ir mazosios pagalbininkes teptuko strichu visai nesimato wink.gif puikiai uzmaskavai 4u.gif
Atsakyti
mergaites sakykit, o koks skonis MMG, ar skani, reiketu kada pabandyti g.gif , vis darau pastilaza, jo skonis visai nieko, o kaip su MMG?
Atsakyti
mano keli tortai, nieko naujo ax.gif

Juodasis miskas, dengtas pastiliazu, apdziubuotas aisingu, patepliotas brondzinem ir aukso dulkem smile.gif

user posted image

Medutis, dengtas pastiliazu, papuosimai irgi pastiliazas ir biskiuka aisingo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nugis dėkui už pagyras 4u.gif

Olesta, mat tai labai gražūs tokie neapkrauti tortukai, viskas savo vietoje ir labai graži gėlių kompozcija, tos smulkytė gėlės labai papuošia 4u.gif

Meškiau, tikrai labai graži knyga, tik norėtųsi dar nuotraukos, kad viršus geriau matytųsi, bet šiaip thumbup.gif

Eglejk, jau tas su paauksinimais man koks gažus wub.gif (jau nepirmą panašaus stiliaus matau) thumbup.gif O antras tai toks švelnus man, labai spalvytės gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 02 20, 11:03)
Eglejk, jau tas su paauksinimais man koks gažus wub.gif  (jau nepirmą panašaus stiliaus matau) thumbup.gif O antras tai toks švelnus man, labai spalvytės gražios 4u.gif

taip taip[, cia prase "solidaus" tai as toki ir sumeistravau, jau igudau siek tiek siam papuosimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar tris tokius tortus esu darius, melyna, salotini ir svelniai morkvini ax.gif
Atsakyti
Eglejk, uzmaskavau, bet kiek prisinervavau doh.gif
Perspejau, kad torciuka gaminome dviese su mazaja pagalbinunke wub.gif
Uzsakove liko patenkinta.
Bet darman reikai pasipraktikuoti su tuo pastiliazu ir MMG reikia ismeginti.
Masiniukas gavosi 3kg

O tas gigantas 9 kg tai fainuolis pupainga

Egleijk o tas juodasis miskas tai labai jau prabangiai man atrodo thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Neryte smagu, kad patiko, pirmas blynas, bet nemanau, kad prisviles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 20 vasario 2010 - 11:18
QUOTE(tute28 @ 2010 02 13, 20:44)
Nusivogiau nete vieną iš Wilton knygų.  blush2.gif Gal kam pravers
Spaust ant pav
user posted image

O kaip tu ta knyga nusipumpinai ax.gif Papasakok man irgi reikia 4u.gif
Atsakyti
ačiū, ujai, kokių fainuolių dar čia atsirado, nu ir aš dar vieną mestelėsiu 7 kg su kapeikom, apačia Asseni šokoladiniai biskvitai ir visa kita be karamelės sluoksnio, antras aukštas mascarponė su bananais, dengta šokoladine saldainių mase, gėlės MMG, siūlių užtaisymas ir veidrodžio dekoras sviestinis Šarlotės kremas....

user posted image

user posted image
Atsakyti