Norėjau pasiteirauti, kaip dengiate torčiuką MMG mase ar tepate krema ant viršutinio biskvito ir šonų?
daividija,superine ta tavo peleda o ir figureles grazios,graziai nulipdytos
QUOTE(dushianerami @ 2010 02 18, 22:04)
As
DAIVIDIJA,jetus kokie nuostabus tortai ypac tas vaikiskas! tai jega!
Daividija, super tortai, jei galima, aš pelėdą Copy paste
Sveikos, o kiek cia groziu uzderejo
Noriu patarimo - uzkabinot jus cia mane, nusipirkau marshalow mases viska sumakalojau kaip priklauso gavosi lyg ir gerai, ikisau i saldytuva kita diena reikejo dengti.. Tai kol neimu i rankas viskas ok tik paimu ir syla nuo ranku su pudra trupa ( cia dariau ta sokoladine ). Zodziu keikiausi kiek galedama, galu gale uzdejau kazkoki nesusipratima ant torto ir suvalgem kita diena.. Ka dariau blogai?
O tortas pats buvo Rafaelo svajone visi patenkinti liko
Noriu patarimo - uzkabinot jus cia mane, nusipirkau marshalow mases viska sumakalojau kaip priklauso gavosi lyg ir gerai, ikisau i saldytuva kita diena reikejo dengti.. Tai kol neimu i rankas viskas ok tik paimu ir syla nuo ranku su pudra trupa ( cia dariau ta sokoladine ). Zodziu keikiausi kiek galedama, galu gale uzdejau kazkoki nesusipratima ant torto ir suvalgem kita diena.. Ka dariau blogai?
O tortas pats buvo Rafaelo svajone visi patenkinti liko
o kam tu ja dejai i saldytuva? visad ja laikau kambario temperaturoj.idek biski i mikrobange,truputi atsil;dyk ir perminkyk
zuliaska,nugi puikus tortas o kiek lelyciu
adriu,kokia dama cia atnesei
ir kitos greit neskit sian tortus,o tai nera i ka akis paganyti
adriu,kokia dama cia atnesei
ir kitos greit neskit sian tortus,o tai nera i ka akis paganyti
Grazus tie tortai zuliaska vaizdas geras, o gaminantir man visko buvo bet rezultatas gavosi
Nepakartojami tortukai šaunuolės
O man štai klausimas iškilo, kaip reik išcukruot vaisius, kad ant jų matytųsi maži kristalėliai???
O man štai klausimas iškilo, kaip reik išcukruot vaisius, kad ant jų matytųsi maži kristalėliai???