Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Norėjau pasiteirauti, kaip dengiate torčiuką MMG mase ar tepate krema ant viršutinio biskvito ir šonų?
Atsakyti
daividija,superine ta tavo peleda thumbup.gif o ir figureles grazios,graziai nulipdytos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 02 18, 22:04)
Sveikos mergaites. Ar tarp jusu yra is Siauliu, ar kazkur netoli to krasto?

As mirksiukas.gif

DAIVIDIJA,jetus kokie nuostabus tortai ypac tas vaikiskas! tai jega!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 19 vasario 2010 - 15:47
Daividija, super tortai, jei galima, aš pelėdą Copy paste blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ka gi pasirodau ir as biggrin.gif ilgai kamuotas torciukas, dekoju merginoms uz patarimus 4u.gif
user posted image
nesigavo man tas pastiliazas, bet kaip gavosi taip padariau lotuliukas.gif
P.S. Susirgo maziuke, tai nebuvo kada zaisti prie masiniuko apdailis verysad.gif )
Atsakyti
Sveikos, o kiek cia groziu uzderejo bigsmile.gif

Noriu patarimo - uzkabinot jus cia mane, nusipirkau marshalow mases viska sumakalojau kaip priklauso gavosi lyg ir gerai, ikisau i saldytuva kita diena reikejo dengti.. Tai kol neimu i rankas viskas ok tik paimu ir syla nuo ranku su pudra trupa ( cia dariau ta sokoladine ). Zodziu keikiausi kiek galedama, galu gale uzdejau kazkoki nesusipratima ant torto ir suvalgem kita diena.. Ka dariau blogai?
O tortas pats buvo Rafaelo svajone visi patenkinti liko thumbup.gif
Atsakyti
o kam tu ja dejai i saldytuva? visad ja laikau kambario temperaturoj.idek biski i mikrobange,truputi atsil;dyk ir perminkyk 4u.gif
Atsakyti
barbė ... suknelė MMG viduj medutis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 19 vasario 2010 - 20:25
aš tai padariau, bet jau taip viskas nesisekė... savo vaikui... nu negaliu, tuoj susikeiksiu, bet yra kaip yra. jau kai sau darau tai tragedija
grietinėlė su želė ir bananais. MMG sad.gif
user posted image
Atsakyti
zuliaska,nugi puikus tortas thumbup.gif o kiek lelyciu biggrin.gif

adriu,kokia dama cia atnesei bigsmile.gif wub.gif

ir kitos greit neskit sian tortus,o tai nera i ka akis paganyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 19 vasario 2010 - 20:38
Grazus tie tortai wub.gif zuliaska thumbup.gif vaizdas geras, o gaminantir man visko buvo blush2.gif bet rezultatas gavosi ax.gif
Atsakyti
Nepakartojami tortukai mirksiukas.gif šaunuolės bigsmile.gif

O man štai klausimas iškilo, kaip reik išcukruot vaisius, kad ant jų matytųsi maži kristalėliai??? g.gif
Atsakyti