Gal kas žino koks yra confectioner's sugar ? Įtariu, kad paprastas smulkus.
QUOTE(tute28 @ 2010 02 18, 21:55)
Žodynas verčia. kad tai glajus.
QUOTE(tute28 @ 2010 02 18, 19:55)
Labai gerai itari - labai smulkus paprastas cukrus
QUOTE(Ievsius @ 2010 02 18, 19:45)
Žodynas verčia. kad tai glajus.
Man tai verčia konditerinis cukrus
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 18, 20:26)
Labai gerai itari - labai smulkus paprastas cukrus
Ačiū.Tai aš ir taip manau.
labas mergaičiukai,
DONRA labai gražūs tortai
dėl dažų - masę pasidarau baltą, duodu pastovėt nuo pusvalandžio iki pusdienio, kaip kada laiko būna, tada atminkau, jei kieta kišu į mikrobangę, pašildau kas 10 sekundžių vis perminkau, turi tik suminkštėti šiek tiek, tada pasialiejuoju rankas ir įminkau dažus, jokių problemų
DONRA labai gražūs tortai
dėl dažų - masę pasidarau baltą, duodu pastovėt nuo pusvalandžio iki pusdienio, kaip kada laiko būna, tada atminkau, jei kieta kišu į mikrobangę, pašildau kas 10 sekundžių vis perminkau, turi tik suminkštėti šiek tiek, tada pasialiejuoju rankas ir įminkau dažus, jokių problemų
DONRA, kokie nuostabūs tortai!!!
Dvelkiantys pavasariu
aš dažus visada šminkau š jau paruoštą masę, tai niekada neturiu problemų. visada lygi spalva gaunasi
Gal gali kas patarti, kur Panevezy ieskot maistiniu dazu? Ir ar galima i pastilaza deti naturalu medu ar tik dirbtinis tinka? Nepykit jeigu kartojuosi, bet labai skubiai reikia
QUOTE(arriele @ 2010 02 19, 13:43)
Gal gali kas patarti, kur Panevezy ieskot maistiniu dazu? Ir ar galima i pastilaza deti naturalu medu ar tik dirbtinis tinka? Nepykit jeigu kartojuosi, bet labai skubiai reikia
As dejau naturalu
Sveikos tortu kepejos
As taip ir padariau: imaisiau i ta ganasa zelatinos ir stai rezultatas
tik labai nepeikite
QUOTE(laimita @ 2010 02 12, 19:11)
del ganaso: man pirma karta gavosi puikiai ( bet as irgi ne lt, o grietinele cia lb riebi, minute mixeriu ir gatava), antra karta, pirkau is lietuviu parduotuves lietuviska- nesiplake nors tu ka jei matai, kd nesiplaka- niekada nesimesk, as ydejau zelatinos, paplakiau dar truputy ir y saldytuva zeatinai pradejus stengti gavosi puikus kremas aptepimui, tada papuosiau grietinele ir viskas tiesiog niekad "nemaitinkit tuliko" per anksti, pasukit galvele ir iseity visada atrasit
As taip ir padariau: imaisiau i ta ganasa zelatinos ir stai rezultatas
tik labai nepeikite
Atnesu pora savo...
"Miseles abrikosinis",puostas vaisiais,bandziau padaryt peleda,jei kas nesupratot kas ten
O cia tortas su jogurtiniu kremu ir zele..
dariau Meian krema sviestini-baltymu,labai patiko,geras,skanus,as ji i idejau citrinu kurdo.Figureles-marcipanas,pastiliazas...
"Miseles abrikosinis",puostas vaisiais,bandziau padaryt peleda,jei kas nesupratot kas ten
O cia tortas su jogurtiniu kremu ir zele..
dariau Meian krema sviestini-baltymu,labai patiko,geras,skanus,as ji i idejau citrinu kurdo.Figureles-marcipanas,pastiliazas...