Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gal kas žino koks yra confectioner's sugar ? g.gif Įtariu, kad paprastas smulkus.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 18, 21:55)
Gal kas žino koks yra  confectioner's sugar ? g.gif Įtariu, kad paprastas smulkus.

Žodynas verčia. kad tai glajus. g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Ar tarp jusu yra is Siauliu, ar kazkur netoli to krasto?
Labai grazus jusu darbeliai:)
Saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 18, 19:55)
Gal kas žino koks yra  confectioner's sugar ? g.gif Įtariu, kad paprastas smulkus.

Labai gerai itari - labai smulkus paprastas cukrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 02 18, 19:45)
Žodynas verčia. kad tai glajus.  g.gif

Man tai verčia konditerinis cukrus smile.gif
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 18, 20:26)
Labai gerai itari - labai smulkus paprastas cukrus  4u.gif

Ačiū.Tai aš ir taip manau.
Atsakyti
labas mergaičiukai,

DONRA labai gražūs tortai 4u.gif

dėl dažų - masę pasidarau baltą, duodu pastovėt nuo pusvalandžio iki pusdienio, kaip kada laiko būna, tada atminkau, jei kieta kišu į mikrobangę, pašildau kas 10 sekundžių vis perminkau, turi tik suminkštėti šiek tiek, tada pasialiejuoju rankas ir įminkau dažus, jokių problemų schmoll.gif
Atsakyti

DONRA, kokie nuostabūs tortai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dvelkiantys pavasariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš dažus visada šminkau š jau paruoštą masę, tai niekada neturiu problemų. visada lygi spalva gaunasi
Atsakyti
Gal gali kas patarti, kur Panevezy ieskot maistiniu dazu? Ir ar galima i pastilaza deti naturalu medu ar tik dirbtinis tinka? Nepykit jeigu kartojuosi, bet labai skubiai reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arriele: 19 vasario 2010 - 11:49
QUOTE(arriele @ 2010 02 19, 13:43)
Gal gali kas patarti, kur Panevezy ieskot maistiniu dazu? Ir ar galima i pastilaza deti naturalu medu ar tik dirbtinis tinka? Nepykit jeigu kartojuosi, bet labai skubiai reikia 4u.gif

As dejau naturalu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos tortu kepejos
QUOTE(laimita @ 2010 02 12, 19:11)
del ganaso: man pirma karta gavosi puikiai ( bet as irgi ne lt, o grietinele cia lb riebi, minute mixeriu ir gatava), antra karta, pirkau is lietuviu parduotuves lietuviska- nesiplake nors tu ka doh.gif  jei matai, kd nesiplaka- niekada nesimesk, as ydejau zelatinos, paplakiau dar truputy ir y saldytuva smile.gif  zeatinai pradejus stengti gavosi puikus kremas aptepimui, tada papuosiau grietinele ir viskas 4u.gif  tiesiog niekad "nemaitinkit tuliko" per anksti, pasukit galvele ir iseity visada atrasit mirksiukas.gif

As taip ir padariau: imaisiau i ta ganasa zelatinos ir stai rezultatas ax.gif
user posted image
tik labai nepeikite
Atsakyti
Atnesu pora savo...
"Miseles abrikosinis",puostas vaisiais,bandziau padaryt peleda,jei kas nesupratot kas ten lotuliukas.gif
user posted image

O cia tortas su jogurtiniu kremu ir zele..
dariau Meian krema sviestini-baltymu,labai patiko,geras,skanus,as ji i idejau citrinu kurdo.Figureles-marcipanas,pastiliazas...
user posted image
Atsakyti