Dzanetuk,masiniukas dailus,o antrasis tortas grazus,rozes dailios,tik tvorele sulinkus y vidu...ar ten kazkas kitas padaryta....
o cia mano siandieninis medutis.....aptepta grietinele,puosta sokoladu....
Kirbe - koks grozisssssss, labai dailu
O mano tas su rozemis turejo buti tvorele, bet krastuose pridariau kaip lauzyto sokolado gabaliukus veinu zodziu truuti ne mano diena
O mano tas su rozemis turejo buti tvorele, bet krastuose pridariau kaip lauzyto sokolado gabaliukus veinu zodziu truuti ne mano diena
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 12:54)
Kirbe - koks grozisssssss, labai dailu
viskas ten gerai...tik mazyte foto ir neyziuriu kas ten krastuose turi buti......
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 12:44)
Meian silkinis kremas - vat su juo tai bedu apturejau, bet padariau as ji
o kas nesigavo?
Uzniukas net nzn, susoko gabaliukais - kaip Meian minejo aprasyme temp. skirtumas buvi - tai kol isplakiau, galvojau, kad jau esti reikia
Kirbe - kaip norejau, tai man nesigavo - bet namie suvalgyti us netgi labai gerai
Mane tik labai domina tas kremo skonis su smulkintais migdolais ar nebuiu ko primakaliojus
Kirbe - kaip norejau, tai man nesigavo - bet namie suvalgyti us netgi labai gerai
Mane tik labai domina tas kremo skonis su smulkintais migdolais ar nebuiu ko primakaliojus
Dzanetuk, mašinytės spalva labai daili tik aš ratus būčiau dariusi truputį didesnius ir kitokios spalvos, antrasis tortukas labai gražus
kirbe, labai labai gražu
kirbe, labai labai gražu
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 13:40)
Uzniukas net nzn, susoko gabaliukais - kaip Meian minejo aprasyme temp. skirtumas buvi - tai kol isplakiau, galvojau, kad jau esti reikia
buvo ir man sušokę gumuliukais, irgi jau išsigandu buvau, bet tik blenderį įkišau - gavos liuksiškas sviestukas , užmiršau tave perspėt bet gerai kad Meian aprašyme atydžiai skaitei
Kirbe, labai grazu ir as siandien darysiu groteles sonams (pirma karta) tai nezinau kaip jos ten man gausis, bet man labai grazu ir noriu ismokti net torta specialiai pasidariau morengini.
QUOTE(Neili @ 2010 02 05, 16:04)
Kirbe, labai grazu ir as siandien darysiu groteles sonams (pirma karta) tai nezinau kaip jos ten man gausis, bet man labai grazu ir noriu ismokti net torta specialiai pasidariau morengini.
zadejau ir as groteles dayrtis, bet niekur nerandu nukisto svirksto, tai nezinau ka reiks daryt is sokolado nes jau islydziau
QUOTE(kirbe @ 2010 02 05, 10:48)
o cia mano siandieninis medutis.....aptepta grietinele,puosta sokoladu....
Laaaabai dailiai papuostas
O kaip viduryje ta gelyte padaryta?
O aš nors ir bandžiau su blenderiu gelbėti tą sviestinį kremą, bet niekas nesigavo Bet aš nesuprantu tie baltymai tiek sviestas buvo tos pačios temperatūros, nes ilgokai stovėjo neliečiami kambario temperatūroje, bet vistiek sušoko į varškę
dosa man regis ten padaryta daug mažu šokoladinių lapelių ir po to jie tiesiog susmaigstyti po vieną į tortuko vidurį
dosa man regis ten padaryta daug mažu šokoladinių lapelių ir po to jie tiesiog susmaigstyti po vieną į tortuko vidurį
QUOTE(ingauk @ 2010 02 05, 16:07)
zadejau ir as groteles dayrtis, bet niekur nerandu nukisto svirksto, tai nezinau ka reiks daryt is sokolado nes jau islydziau
as tai su sokoladu darau taip: susuku tutele is sviest. pop arba is pacio sokolado pop. idedu ten sokolado gabaliukus, pasildau mikrobangeje paskui nukerpu masa galiuka ir darau visokius ornamentus ant kep. popieriaus, man svirsksto nereikia visai.