Sveikutes
Nau jau visu tortai labai grazuoliai Daug padaryta copy - paste
metu ir as savo praeito savaitgalio:
Snikersas, MMG, aisingas. Drauge savo vyrui prase dovanu
Celiulito niekaip neisgaunu paslepti. Jau tiek lyginta buvo, kad sakes
Sitas tam paciam berniukui, kur ir masiniukas buvo darytas. Drauges pageidavimu buvo reikalinga traktoriaus aplikacija
Tortas su mascarpone pagal Kirbes receptuka. siokie tokie pakeitimai buvo: biskvitas is Rafaelo, krepas Riccota su plombyrine varskyte Bet viskas prasidejo nuo Kirbes receptelio MMG, grietinele
ir trecas MB skirtas
Napoleonas (sonatina pagal Mishele) - na nuo torto skonio likau labai suzaveta , MMG, sokoladine roze ir Kirbes plykitos teslos lapeliai, grietinele
Kur idubimas - tai sugebejau pirstu bakstelti jau uzdengus
vat Tik labai nesugebejau lygiai ispjauti padekliuko Kankinau kankinau, bet niekaip Sorry uz aplinka, foto ant greituko
TIESA, kokia gi as tundra - kogi man galejo nesigauti aisingas - ogi vietoj 250 g cukraus pudros dejau 250 ml
QUOTE(konvalija @ 2010 02 17, 21:59)
Norėjau padaryti marmurinį, bet perminkiau. Šį kartą MMG gavosi tokia labai elastinga, bet per plona iškočiojau, tai niekaip nesisekė padaryti be puslyčių. lyginau, bet neišlyginau. Na, bet aš vis dar mokausi, kitą kartą bus geriau
Labai grazus torciukas
O man isvis nesigavo imaisyti dazu i MMG mase... kazi kodel mase gavosi kietoka, minkyti buvo labai sunku, vos iskociojau, per jega, uztat tortas lygiai uzsidenge, nes plonai neisejo iskociot... Turbut per stipri zelatina...
Kada maisote dazus i mase? kai dedate cukraus pudra, ar jau kai kociot reikia? ir ar visada duodate truputi pastovet kaip recepte parasyta ar tik sumaisote ir is kart dengiat?
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 18, 17:25)
medaus tortas su zele,puosiau bezu ir marcipano skrituliukais.
JOLKA999 - tortas nuostabus, labai grazus tie priraitymai
Labas visoms
Prisiduodu ir as savo darbelius ilgojo savaitgalio
Siaip pas drauge nesiausi i svecius, sokoladinis ( asseni) biskvitas, kremas grietinele+rududu ( labiau patiko, nei su sviestu) karamelizuoti migdolai , visa kita MMG.
Sirdeles valentinkes progai savai seimynai, sokoladinis pagrindas ir sokoladas+grietinele pertepimas. Labai labai sokoladas gavosi, bet to ir norejau
Sitas tortukas isnestas i viesa erdve, labai visiems patiko, nes dingo akimirksniu. Kas man labai malonu Tas pats Asseni sokoladinis biskvitas- toliau juodas miskas ir MMG
Ir paskutinis- dukterecios gimtadieniui. Graziai mergaitei- grazus tortas
Medutis ( cipsiuko) visa kita MMG.
Broku yra ir praktikos truksta, bet su tokiom mokytojom vienas malonumas mikyntis. Sviestino kremo papildomai netepu, tai ligumo isgauti labai ir neina.
Kiekviena karta dekosiu mergaitem uz informacija ir pamokymus.
Labai malonu ziureti kitu kurinelius, pasidziaugti, pasisemti ideju, tuo paciu ir pasimokyti is klaidu.
Aciu visom
Prisiduodu ir as savo darbelius ilgojo savaitgalio
Siaip pas drauge nesiausi i svecius, sokoladinis ( asseni) biskvitas, kremas grietinele+rududu ( labiau patiko, nei su sviestu) karamelizuoti migdolai , visa kita MMG.
Sirdeles valentinkes progai savai seimynai, sokoladinis pagrindas ir sokoladas+grietinele pertepimas. Labai labai sokoladas gavosi, bet to ir norejau
Sitas tortukas isnestas i viesa erdve, labai visiems patiko, nes dingo akimirksniu. Kas man labai malonu Tas pats Asseni sokoladinis biskvitas- toliau juodas miskas ir MMG
Ir paskutinis- dukterecios gimtadieniui. Graziai mergaitei- grazus tortas
Medutis ( cipsiuko) visa kita MMG.
Broku yra ir praktikos truksta, bet su tokiom mokytojom vienas malonumas mikyntis. Sviestino kremo papildomai netepu, tai ligumo isgauti labai ir neina.
Kiekviena karta dekosiu mergaitem uz informacija ir pamokymus.
Labai malonu ziureti kitu kurinelius, pasidziaugti, pasisemti ideju, tuo paciu ir pasimokyti is klaidu.
Aciu visom
DONRA.....niu jaugrožis...ypač tas 15...laaaabai gražu....
DONRA, wow
Aciu mergaites, na man labai malonus jusu ivertinimas
Tiesiog labai dziaugiasi sirdele
Tiesiog labai dziaugiasi sirdele
DONRA labai gražu, ir tas 15 būtų labai gražu, bet man tie kiekvienam skaičiuje bantukai nepatinka. atrodo kad abiejų per daug. man ir reiks 5 skaičius daryt po 2 savaičių, tai bijau kaip velnias kryžiaus
aha tikrai visi labai grazus, o tas 15 tai isvis be zodziu
ir valentino sirdeles toookios atsiduodancios saldzia meile
ir valentino sirdeles toookios atsiduodancios saldzia meile
jo 5- tuka sunku uzdengti, gal geriau atskirai uzdengti virsu, o po to sonus placia juosta aplink, tada kanteli kuom nors apdzipuot.
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 18, 11:16)
Sveikutes
saunuole,tortai graziai papuosti,nors celiulito ir yra,bet ir pas mane jo buna
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 18, 13:25)
medaus tortas su zele,puosiau bezu ir marcipano skrituliukais.
Grazu
QUOTE(DONRA @ 2010 02 18, 15:27)
labai labai grazu,o tas 15 tai is vis suzavejo mane,labai sauni ideja
JOLKA, DONRA super duper Jau nuostabiai gražu. O jau 15tai išvis liuks. Ir tie kaspinai man labai labai