šaunuolės merginos, gražūs torčiukai, tokie valgomi
Meskius, nesuk sau galvos ir nesisuks MMg draugauja su grietinėle kaip ir visos kitos masės, tik tortą reikia aptepus ir išlyginus subrandinti,t.y. leiti kaip minimum kelias valandas paruoštam pastovėt prieš dengimą, kad grietinėlė apstingtų, nebūtinas sviestinis kremas, nors su juo gaunasi žymiai dailiau, ypač su Šarlotės kremu
Sveikos kepejėlės!!! Labai jau visų gražūs torčiukai
Jūsų teismui atnešu ir aš torčiuką - Asseni šokoladinis tortas, pertepimas karamelinis ir šokoladinis ganašas, dengimas MMG ir aisingas.
Norėjau padaryti marmurinį, bet perminkiau. Šį kartą MMG gavosi tokia labai elastinga, bet per plona iškočiojau, tai niekaip nesisekė padaryti be puslyčių. lyginau, bet neišlyginau. Na, bet aš vis dar mokausi, kitą kartą bus geriau
Jūsų teismui atnešu ir aš torčiuką - Asseni šokoladinis tortas, pertepimas karamelinis ir šokoladinis ganašas, dengimas MMG ir aisingas.
Norėjau padaryti marmurinį, bet perminkiau. Šį kartą MMG gavosi tokia labai elastinga, bet per plona iškočiojau, tai niekaip nesisekė padaryti be puslyčių. lyginau, bet neišlyginau. Na, bet aš vis dar mokausi, kitą kartą bus geriau
Sveikos kepejeles norejau pasiklaust kaip jus suformuojat tortuka - liemenele? kepsiu ne meduti ir kokia mase geriausiai apdengti?
aciu
aciu
QUOTE(konvalija @ 2010 02 17, 19:59)
Sveikos kepejėlės!!! Labai jau visų gražūs torčiukai
Man labai grazios spalvytes
Konvalija, vis tiek gražu, kad ir ne marmūrinis
[B]Eiwile man labai simpatiškas Tavo tortas, copy paste, kuklumas puošia, ir labai gržiai lygiai apdengei, šaunuolė
[B]Eiwile man labai simpatiškas Tavo tortas, copy paste, kuklumas puošia, ir labai gržiai lygiai apdengei, šaunuolė
QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 09, 17:53)
Merginos paaiskinkit man kaip reikia is cia uzsisakyti labai noreciau drugeliu formeliu
Sveika iš čia galima užsisakyt;http://kulinarijosmena.ucoz.com/photo/47
Olesta
konvalija,grazuolis tortas,jau geliu ,lapeliu grazumas
ewile,labai mileas,grazus ir siltas tortukas
ewile,labai mileas,grazus ir siltas tortukas
sveikos.
gal butu galima nuoroda i sarlotes krema dekui labai
gal butu galima nuoroda i sarlotes krema dekui labai
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 18, 14:07)
Papildyta:
dar klausimelis. kokiu mikserio antgaliu plakat sviesta?