[quote=Dianocka,2010 02 16, 14:02]
Sveikos kepejeles,
Su svente Jus visas
Siandien sventes proga iskepiau toki torciuka, bandziau sudeti i ji dvi temas: valentino diena ir vasario 16.... tai va kas gavosi ai tiesa MB paprase iskepti savo darbovietei tai todel su uzrasu :
vau,kaip grazu dievinu sitokia spalva
g.daiva,kokie grazus ir tvarkingi tortai,turbut jau kepat seniai nes netikiu,kad tai pirmieji daugiau ju neslepkit,o neskit cia
ne pirmieji, ne, labai kruopščius ir gražius daro šaunu G.Daiva, kad atnešei parodyti į platesnę dienos šviesą
marškinukai super
marškinukai super
pabandziau ir as tortas Rafaelo svajone, dengtas Marshmallow ir cukrines gelytes lbai nelygiai uzsidejo mase, na bet kaip pirmam kartui bus gerai dar turiu laiko tobulet
pamirsau, kad reikia pudra persijoti, tai prikrito guzeliu, o tai labai matosi
pamirsau, kad reikia pudra persijoti, tai prikrito guzeliu, o tai labai matosi
QUOTE(g.daiva @ 2010 02 16, 16:44)
Laba diena kepejeles
vis stebiu jusu grozybes,vis mokausi ir vis nedrystu pasirodyti ka ismokau
Na bet siandien isdrysiu ir pasirodysiu truputi
vis stebiu jusu grozybes,vis mokausi ir vis nedrystu pasirodyti ka ismokau
Na bet siandien isdrysiu ir pasirodysiu truputi
nugi nuostabu.....kruopštu,dailu...
QUOTE(EgluteN @ 2010 02 16, 16:48)
g.daiva tai jei cia pirmiejo tokie,kokius paskui atnesi labai grazu,saunuole ir taip kruopsciai paqdaryta.
Ne pirmi bet galiu ant dvieju ranku pirstu suskaiciuot kiek as ju esu iskepus
Aciu uz ivertinima visoms
OLESTAI didelis ACIU uz pamokele ir patarimus gyvai
Labas rytas
Papildyta:
Jusu visu darbeliai nepakartojami vis ziuriu ziuriu ir negaliu atsigrozeti
Va barbe ir man reiks dukrytes gimtadieniui bandyti iskepti,bet abejoju ar kas gausis
QUOTE(g.daiva @ 2010 02 17, 10:18)
Jusu visu darbeliai nepakartojami vis ziuriu ziuriu ir negaliu atsigrozeti
Aš lygiai taip pat
Parodysiu ir aš savo gimtadieninį tortuką Paprastas toks, bet tikiuosi bus skanus, nes dariau tai kaip sugalvojau jau - juodojo miško biskvitai (be kakavos), grietinėlės-varškės pertepimas, juodasis šokoladas, braškės
Mano tortika, biski nevykes
QUOTE(rutyte11 @ 2010 02 17, 17:42)
Mano tortika, biski nevykes
labai vykes toks sypsena keliantis boruziukas su placia placia sypsenele
o cia mano valentininis. snikersas.
tik sorry uz aplinka, nebespejau normaliai nufotografuot
bet vistiek man nesigavo lygiai apdengti. mase storiau kociojau, lyginau, glosciau gal valanda kokia....bet vistiek nuejo celiulitu...as sonus aplyginau, tarpus uztepiau grietinele, o reikia turbut uztept, kad nesimatytu visai biskvito? ir mase dejau ant grietineles...ar gerai? tik nepasaldziau..uztepiau, islyginau ir klojau...kaspinelis sutrukinejes, bet jau buvau taip nuvargus...visa diena prasidirbau prie jo..nesuprantu, kaip speja kepejeles musu po kelis iskept per diena saunuoles bet kai naminiam valgymui, tai tiko. o mase daziau su jupi gerimo milteliais, gavosi vysniu skonio
SOS. Susimaise man protelis.... skaiciau ,skaiciau ir turbut per daug priskaiciau. susimaisiau ir nebezinau ar MMG draugauja su grietinele ar tik su sviestiniu kremu .