Na, kaip ir zadejau, atvelku savo kuklucius mazucius tortukus
Nuostabus jusu torciukai
Gal kas galite pasakyti kur galiu rasti to garsiojo torciuko "Rafaelo" receptuka. O gal kas poranka turite, nes ne viena diena praeis kol visas temas perskaitysiu
Gal kas galite pasakyti kur galiu rasti to garsiojo torciuko "Rafaelo" receptuka. O gal kas poranka turite, nes ne viena diena praeis kol visas temas perskaitysiu
Naminian vartojimui, labai nepuostas, nes grietinele ir visi kiti saldumai ir taip kenkia figurai
Napaleonas
Napaleonas
Labai grazus jusu visu torciukai neiskirsiu nei vienos visu nuostabus As dariau pirma karta Rafaelo svajone bet nedrystu kelt salia tokiu groziu nes dar tik mokausi
QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 14, 20:27)
Labai aciu uz rektyvini atsakyma
oho kiek nuostabiu tortuku bet tas tortas lovyte tai jeginis
Svikos merginos,
Na ir groziu jus cia pridejote
Esu naujoke cia pas jus Tai va atsiskaitau pries jus, tikiuosi labai nepeiksite visai seimai padariau valentinini kempiniuka:
medutis ir MMG....
na o cia bandziau uzdeti sokoladinius remelius, tai va kas gavosi:
viduje rafaello, MMG, gelytes is saldainiu mases......
Na ir groziu jus cia pridejote
Esu naujoke cia pas jus Tai va atsiskaitau pries jus, tikiuosi labai nepeiksite visai seimai padariau valentinini kempiniuka:
medutis ir MMG....
na o cia bandziau uzdeti sokoladinius remelius, tai va kas gavosi:
viduje rafaello, MMG, gelytes is saldainiu mases......
Labai grazus tortukai visu, bet jau kai pamaciau Daividijos tortus- atvipo zandikaulis O tas pirmasis isvis nerealus, ta sirdute irgi... Nu zodziu visi
Aciukas, supratau O tau ilgai uztrunka issipaisyt taip konturus?
QUOTE(eglejk @ 2010 02 12, 19:41)
gitule, as is jokio sokolado nieko nedarau nusipiesiu ant lapo paveiksliuka, siuo atveju Mike, tada issikerpu uzdedu ant torto ir apipiesiu su peiliu, o pskui vis iskerpu detales atskiras ir jas apipiesiu, galima ir tiesiai is rankos, bet man taip neiseina ir tada tiesiai ant torto dziubuoju. Tiesa, priestai torto pavirsiu siek tiek aptepu kremu nuo torto, bet labai plonai
si karteli neisejo apdziubuoti, tai mike pusiau dziubuota, t.y. su skilutes antgaliu pakringeliuota ir islyginta per visa kontur ai, kai nusipiesiu su peiliu konturus, tai pirmiausia su juodu aisingu juos issipiesiu ir tik tada dirbu su spalvomis
tikiuosi suprasi ka cia prirasiau
si karteli neisejo apdziubuoti, tai mike pusiau dziubuota, t.y. su skilutes antgaliu pakringeliuota ir islyginta per visa kontur ai, kai nusipiesiu su peiliu konturus, tai pirmiausia su juodu aisingu juos issipiesiu ir tik tada dirbu su spalvomis
tikiuosi suprasi ka cia prirasiau
Aciukas, supratau O tau ilgai uztrunka issipaisyt taip konturus?
Dianocka, koks mielas kempiniukas, super tai kur tiek laiko pasislėpus su grožybėmis buvai, neabejoju, kad turi daugiau
labas rytas
daug patirties turinčioms kepėjėlėms turiu prašymą
gal galėtumėt į papuošimų temą surašyti, kokią dengimo masę (ar papuošimus iš ko) galima kloti ant grietinėlės, kokią ant pertepimų su žele? o kokią tik ant sviestinio kremo?
mane šiandien domina būtent šokolado-marshmallow masė ant kremo su žele, bet neabejoju, kad daug kam čia tokie klausimai kyla... vis matau, kad užklausia kas bet gerai būtų, jei viskas būtų vienoj vietoj toj temoj
et tai jūsų visų tortai - tikri meno kūriniai man net baisu pradėt daryt, kai tiek grožių prisižiūrėjus teplepą gausiu
daug patirties turinčioms kepėjėlėms turiu prašymą
gal galėtumėt į papuošimų temą surašyti, kokią dengimo masę (ar papuošimus iš ko) galima kloti ant grietinėlės, kokią ant pertepimų su žele? o kokią tik ant sviestinio kremo?
mane šiandien domina būtent šokolado-marshmallow masė ant kremo su žele, bet neabejoju, kad daug kam čia tokie klausimai kyla... vis matau, kad užklausia kas bet gerai būtų, jei viskas būtų vienoj vietoj toj temoj
et tai jūsų visų tortai - tikri meno kūriniai man net baisu pradėt daryt, kai tiek grožių prisižiūrėjus teplepą gausiu