va ir mano nevykelis,bet uztai is sirdies
Nova su Padima, kokius apetitnus atsinešėt šaunuolės
aš neturiu savo torto šiai dienai,bet užtai pasidžiaugiu už jūsų padima,nova
olesta,,labai mielas... man tokie patys pačiausi-tokie tikrai vaikiškai žaismingi
olesta,,labai mielas... man tokie patys pačiausi-tokie tikrai vaikiškai žaismingi
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 14, 00:47)
Na va, puiki mašina gavosi nelabai aš ką nusimanau apie tuos dažus, bet aš vistiek būčiau stipriai skiedęs su šnapsu, kad blizgėtų o jei rimtai, tai dažus aš dedu kartu su cukraus pudra, na kai ta masė dar būna skystoko pavidalo
Neturėjau namuose šnapso , tik vynus mes konsumuojam
Aš paskaičiau, kad reikia dažyti, kad reikia vėliau dažus dėti, tai ir nedėjau iš karto. Kitą kartą dėsiu pačioj pradžioj.
Iš pat pradžių bandžiau aliejuj ištirpinti dažus, galvojau nuo aliejaus labiau blizgės masė, bet dažai aliejuj visai netirpo, chemiją pamiršus, nežinau kodėl
Svarbiausia buvo skanus, vaikai net pakartojimo prašė ir ne kas liko iš tų beveik 4kg torto
Tiesa, tortas- mano seniai išbandytas ir pakoreguotas pagal skonį- biskvitas: juodojo torto, kremas: mascarpone sūris, grietinėlė, natūralus jogurtas ir vyšnios.
Sveikos, mergaites, su meiles diena visas
O jau tortu grozybe Daividija, Olesta ir visos kitos, tikrai labai grazu. As irgi pora padariau, naminiu tokiu, greitukai Vakare parodysiu gal
Tiesa, pastebejau, praktiskai visi tortai Rafaelo. Matyt simbolizuoja meile visiems sis tortas. Maniskiai irgi Rafaelo
O jau tortu grozybe Daividija, Olesta ir visos kitos, tikrai labai grazu. As irgi pora padariau, naminiu tokiu, greitukai Vakare parodysiu gal
Tiesa, pastebejau, praktiskai visi tortai Rafaelo. Matyt simbolizuoja meile visiems sis tortas. Maniskiai irgi Rafaelo
QUOTE(kirbe @ 2010 02 12, 20:40)
o man pvz. medaus torte tai tik grietine...na dar nebent maisyta su grietinele....cia kaip tik senoviskai...mamos taip darydavo.....biskvitiniuose tai ne....
as jei neperku kremo milteliu o darau pertepima pati, tai visada imu grietine, o ne grietinele dedu 2 pok standiklio, vanilino, cukraus ir ilgai plaku, mmm kaip skanu, ir su biskvitiniais lakstais
Mileta,nu tas po paklode,tai superine ideja
QUOTE(Olesta @ 2010 02 13, 16:14)
[
Zuliaska, barbytė puiki, klausimas kur dedi atraižas biskvitinio torto ir kaip grietinėlę padarei braškinę????
[
Zuliaska, barbytė puiki, klausimas kur dedi atraižas biskvitinio torto ir kaip grietinėlę padarei braškinę????
[
taigi biskvitus sudedu ir suvalgo mano šeima vyras ir vaikai ))
o grietinėlė braškinė, tai turiu kameroj prisišald-ius trintų braškių, tai pridedu ir gaunasi puiki braškinė grietinėlė skanu tikrai
Mileta, super Tavo poantklodinis tortas, LEEEEDDDAAASSSSS, vo čia tai Valentinas
Sveikosios mielos kepejeles
Sveikinu pirmiausiai visas su Valentino diena, ir linkiu kad visada Jus sirdyse butu vietos meilei Tik mylintis zmogus kuria sedevrus, meile neapsakomas jausmas, kuris privercia pasauli suktis, nesvarbu ka mylime, svarbiausiai kad mylime. Mylekime ir bukime mylimos...
Visu torciukai nuostabus, neisskirsiu nei vienos, nors taip norisi pagirti nuostabias figureles Seniai pas Jus sveciavausi, todel kai kuriu mergaiciu pazanga matosi milziniska
_ - - - - - - - - - - - - - - - -
Atnesu savo torciuka, nieko naujo nieko ypatingo, bet man jis mielas
Ir dar du zmiemiski, du sniego kalnai Nezinau net kaip cia pavadint, vienas aptaksnotas grietinele, antras dzibuotas grietinele (man dar toli iki Olestos dzibavimo meno)
Sveikinu pirmiausiai visas su Valentino diena, ir linkiu kad visada Jus sirdyse butu vietos meilei Tik mylintis zmogus kuria sedevrus, meile neapsakomas jausmas, kuris privercia pasauli suktis, nesvarbu ka mylime, svarbiausiai kad mylime. Mylekime ir bukime mylimos...
Visu torciukai nuostabus, neisskirsiu nei vienos, nors taip norisi pagirti nuostabias figureles Seniai pas Jus sveciavausi, todel kai kuriu mergaiciu pazanga matosi milziniska
_ - - - - - - - - - - - - - - - -
Atnesu savo torciuka, nieko naujo nieko ypatingo, bet man jis mielas
Ir dar du zmiemiski, du sniego kalnai Nezinau net kaip cia pavadint, vienas aptaksnotas grietinele, antras dzibuotas grietinele (man dar toli iki Olestos dzibavimo meno)