Daividija tai be žodžių, kad pridarius gražuolių
Fortuncike, dar truputis įdirbio su pūslyčių išlyginimu šonuose ir bus tobula , o tortas pats man labai švelnus ir mielas
einu apibarstysiu kuom nors ir aš savo vienintelį
Su meilės diena
Daividija , jau tortų grožis
Reikia konsultacijos, kaip padaryti dengimo masę marmurinę?
Daividija , jau tortų grožis
Reikia konsultacijos, kaip padaryti dengimo masę marmurinę?
su Meilės diena
marmurinei imi 2 spalvų mases ir minkai, ir nedaminkai iki vientisos spalvos
nu ateinu su savo vieninteliu mergaitišku tortuku, mergytei 9 metukui, didelė animacijos gerbėja Rafaelo svajonė su migdolų riešutais, takelis 9-ukas iš riešutų, personažai marcipano, visa kita MMG ir marcipanas, žolytė grietinėlė....
iš arčiau
nu ateinu su savo vieninteliu mergaitišku tortuku, mergytei 9 metukui, didelė animacijos gerbėja Rafaelo svajonė su migdolų riešutais, takelis 9-ukas iš riešutų, personažai marcipano, visa kita MMG ir marcipanas, žolytė grietinėlė....
iš arčiau
olesta,labai grazus tortas ,figureles tai is vis tobulos
QUOTE(Olesta @ 2010 02 14, 11:29)
su Meilės diena
iš arčiau
iš arčiau
Ačiū Olesta už tokį greitą atsakymą
O tortukas, fainuolis
Laba dienuke
Kaip smagu uzsukti pas jus ir pamatyti tokiu nuostabiu kuriniu,net nevadinu tortais,tikri meno kuriniai
Olesta,pamate mano dukryte tavo figureles ir nenueina nuo kompiuterio,sako ga ga
Atnesu ir as savo torciuka,savo Valentino neturiu,tad tortas darytas svogeriui,pagal sese pageidavimus
Viduje medutis,pagal Cipsiuka su ananasu gabaliukais,dengta,sokoladine mase,roze-saldainiu mase,lapeliai ,pagal Kirbe,dzibukai ir kringeliai aisingas.
Kaip smagu uzsukti pas jus ir pamatyti tokiu nuostabiu kuriniu,net nevadinu tortais,tikri meno kuriniai
Olesta,pamate mano dukryte tavo figureles ir nenueina nuo kompiuterio,sako ga ga
Atnesu ir as savo torciuka,savo Valentino neturiu,tad tortas darytas svogeriui,pagal sese pageidavimus
Viduje medutis,pagal Cipsiuka su ananasu gabaliukais,dengta,sokoladine mase,roze-saldainiu mase,lapeliai ,pagal Kirbe,dzibukai ir kringeliai aisingas.
AČIŪ man figūrėlės visai pradeda patikti, va tik su veidukais tai bėda, marcipanas minkštas, bet kitą kartą tai ne tik pliusai, va pūstų žandų niekaip Šrekui negalėgau padaryti ir vienaip ir kitaip bandžiau žodžiu įrankių eturint, sunkoka su veidukais, bet nors kiek panašumo jei yra tai jau gerai, asiliukas tai stačiai ne toks, bet gavau leidimą daryt kaip išeina, o ne identišką
kokie Valenti-pupsiai šauniai padirbėjai dėl švogeriuko
kokie Valenti-pupsiai šauniai padirbėjai dėl švogeriuko
QUOTE(naitas @ 2010 02 13, 21:50)
na man bais gražus "tampysiuos" dabar šitą tortą visur.
noriu paklausti dėl dažų - sakei, kad į raudonus dažus dedant juodos, gausis tamsiai raudona. Ar galima taip gauti bordo spalvą?
Kaip tik dariau baby blue pastilažą. Na bet norisi tamsesnės spalvos, kad tokia rugiagėlių spalva gautųsi. Kaip manot, jeigu įdėčiau juodos spalvos, gautųsi??
noriu paklausti dėl dažų - sakei, kad į raudonus dažus dedant juodos, gausis tamsiai raudona. Ar galima taip gauti bordo spalvą?
Kaip tik dariau baby blue pastilažą. Na bet norisi tamsesnės spalvos, kad tokia rugiagėlių spalva gautųsi. Kaip manot, jeigu įdėčiau juodos spalvos, gautųsi??
bandyk idet,as tai kartais pamixinu,kad ryskesne gautusi,bordo spalva isgausi su juoda,del rugiageliu nezinau,man atrodo idejus melynos irraudonos kazkas panasus gautusi
QUOTE(Srove @ 2010 02 13, 22:22)
Ateinu, pasiziuriu i visu sedevrus, akis prasitrinu, ar kartais nesapnuoju, bet atrodo, kad ne, nu grazumynu su kiekviena diena daugeja, tai nenoriu terst be reikalo temos, bet kai dabar dar pamaciau Daividijos tortus, tai vos aparpuolio negavau , nu tas su velniais ir be velniu ir su rozem , nu Daividija pasistengei kaip reikalas Grazu, miela.O as isvarau mergaites uz juru mariu , nezinau, kada grysiu, pasiilgsiu jusu kurineliu, tai graziu torciuku jums linkiu
Geros tau keliones,uz kokiu juru mariu isvyksti jei nepaslaptis?
QUOTE(Olesta @ 2010 02 14, 08:29)
su Meilės diena
Figureles gaunasi liuksiskos tau
Fortuncike,labai grazus tortukas,siltas
Vaidosee,super biustas,labai jau tikras atrodo
Olesta,tavo jau tokei dailus,lygus tie tortukai,net pavydas ima,baltas zinoma
Vaidosee,super biustas,labai jau tikras atrodo
Olesta,tavo jau tokei dailus,lygus tie tortukai,net pavydas ima,baltas zinoma
Sveikos merginos, nu ir grozybiu jus cia pridariusios...
Vakar bandziau pirma karta sokoladini tinkleli padaryti. Sustingt sustingo, bet lipdant aplink torta labai tirpo Drugeliai irgi, kol viena staciau , tai kito sparnai nulinko, teko palikt gulincius Ar pas visas taip tirpsta tie tinkleliai, ar as tiesiog per mazai juos saldziau?
Va kas man gavosi
Tortas "Pauksciu pienas", aplietas ganašu.
Vakar bandziau pirma karta sokoladini tinkleli padaryti. Sustingt sustingo, bet lipdant aplink torta labai tirpo Drugeliai irgi, kol viena staciau , tai kito sparnai nulinko, teko palikt gulincius Ar pas visas taip tirpsta tie tinkleliai, ar as tiesiog per mazai juos saldziau?
Va kas man gavosi
Tortas "Pauksciu pienas", aplietas ganašu.